СРЕЩАТА ВЪВ ВАРНА МЕЖДУ ТУРЦИЯ И ЕС ЩЕ БЪДЕ ПРЕЛЮДИЯ КЪМ КАТАСТРОФА ЗА БЪЛГАРИЯ | ЛОШОТО Е, ЧЕ НАШИТЕ КРЕТЕНИ НИКОГА НЯМА ДА ГО ПРИЗНАЯТ

Мика Сийминеен

Автор: Мика Сийминеен

Посещението на Ердоган във Варна за срещата между Европейския съюз и Турция е едно абсолютно ненужно за нас упражнение. Единственото, което бихме получили е поредното накърняване на нашите интереси.

***

Този поганец Ердоган, неслучайно е избрал да дойде в България на 26.03.2018.
Тогава се навършват 105 години от превземането на Одрин.
Честването на 105 годишнината от Одринската епопея във Варна бе преместено с три дни напред, за да угодят на неоосманистита.
Току виж обидили зюнгюрмюндрина от Истанбул.

Една от основните причини да бъде избран днешният ден за срещата във Варна е да бъде унизена България.
Нашите политически кратуни не смеят да възразят на Ердоган. Толкова ниско са се навели, че анадолските краставичари нямат никакви затруднения да им праснат по една „виза“.

срещата ердоган - борсов

Една от срещите между Борисов и Ердоган, на която българското знаме е представено само с малко флагче. Българско знаме в голям формат липсва. все едно става дума за провинция на Турция. ЗА НЕРАЗБРАЛИТЕ: Колкото и да им е мъчно на някои хора, тази снимка изразява отношението на политиците в Турция спрямо България, която те считат за свой санджак.

 

Въпросната среща не е нищо освен дупедавството на някои политици, и подкрепата на правителството оглавявано от Бойко Борисов на Турция при преговорите ѝ за влизане в Европейския съюз.

Ако Турция стане член на Европейския съюз, това означава, че държави като България и Гърция незабавно трябва да го напуснат, защото граничейки със страна, която има експанзивни мераци към тях много бързо и лесно биха били колонизирани заради принципа на свободното движение на хора които могат да се заселват където си пожелаят.

***

Представете си само какъв би бил резултатът, ако Гърция и България отворят границите си спрямо Турция и властите позволят на турците да се заселват в техните страни безконтролно.

Колко време ще трябва да се организира една нова заселническа вълна от хиляди че и стотици хиляди, ако не и милиони колонисти, които много бързо да се преселят в съседните страни както това се случи преди доста време в Северен Кипър?

***

Неотдавна господин Ердоган за кой ли път с цялата си наглост предяви териториални претенции към Република България.
Представете си само Какво би станало в момента, в който границата се отвори и колонистите от Република Турция започнат да влизат в България и да се настаняват в страната.
Това нещо сме го виждали в Югославия, когато стотици хиляди албанци започнаха да прииждат от къде ли не и да се заселват Косово, което на финала се оказа отделено от Сърбия.

***

Ако погледнем трезво на нещата ще видим, че плановете за загребване на български и гръцки земи от страна на Турция не са нито от вчера нито от онзи ден, а най-мръсният от тях е така наречения Еврорегион Тракия, който де факто е някакъв измислен европейски щат подарък на Турция от ЕС.

Излишно е да обяснявам, че този проект би бил възможен само и единствено със съдействието на нашенските предатели, които ни управляват и на техните съюзници които се барат опозиция.

***

Поради това, че нашите управляващи имат къса историческа памет и не се учат от грешките на други страни много се опасявам, че въпросната среща във Варна ще бъде прелюдия към една Катастрофа за нашата Родина и Народ.

Борисов целува ръка на Местан

Тази снимка, макар и да е илюстративна, няма коментар… Ама би била по-изразителна, ако му целуваше нещо друго… За НЕРАЗБРАЛИТЕ: Снимката монтаж. Тя е ИЛЮСТРАТИВНА и показва политическата ситуация у нас. Мекотелите политици, които в името на „политкоректността“ са готови не ръка, ами и други работи да целуват на протурските си колеги.

 

Нашият народ не може да си позволи да прави каквито и да е било компромиси с Турция освен, ако не може да извлече дълготрайна изгода от това и да защити своя държавен и народен интерес.
Всички компромиси които биха ощетили в дългосрочен план интересите на България и нейния народ биха били предателство.

Ако нашия любим министър-председател има ум, поне колкото една кокошка, би казал в прав текст, че докато Турция говори чрез своя президент господин Ердоган за някакви душевни или други граници, изразяващи под каквато и да е форма претенции за териториални въжделения и влияние върху българомохамеданите то той е нежелан не само в България, но и в Европейския съюз.

Това няма да се случи. Както казват по простонародному „другаря Борисов няма топки да направи това“, защото Брюксел, Берлин, Вашингтон, Лондон и Париж твърдо са му забранили. Него не го интересува какво мислят хората в страната по въпроса, а какво ще му наредят господарите му от зад океана от Турция от Великобритания Германия Франция че даже и с далечна Саудитска Арабия.

***

Далеч съм от мисълта, че всички турци са лоши.
Далече съм от мисълта, че има такова животно като „лош народ“ но не съм далеч от мисълта и даже съм твърдо убеден че има такива неща като лоши политици. Историята показва че изродите в едно управление могат да превърнат един народ в съучастник на своите престъпления.
Точно това се случва в Турция през последните години.

***

Турция винаги е била управлявана от хора, които търсят реваншизъм спрямо балканските народи освободили се от тяхното робство и гнет.

Турция винаги е била управлявана от политици, имащи амбиции да ѝ възстановяват границите отпреди Кримската война. Съвсем резонно е да се съмняваме в тяхната днешна „добронамереност“ към нас, особено когато през последните близо 80 години те съвсем открито заявяват, че имат претенции към нашата територия и даже нееднократно са поощрявали и финансирали терористи които са убивали невинни хора в страната.

***

Влизането на Турция в Европейския съюз би означавало да се отворят вратите на Европа за Второ османско нашествие на Стария континент.

И този път такива работи като битка при Виена, Руско-турска освободителна война, че даже и битка при Варна няма да се състоят по простата причина че турците ще се получат от опита си в миналото и ще повторят с всички, които откажат да им се подчиняват това което са направили с българите през 1853, 1876 и 1913г, с арменците и асирийците в 1915 година, с арамейците, самаряните и сирийците през 1860 и 1917, и правят същото с кюрдите днес.

***

Само глупак, който при това е изключително тъп може да не осъзнава че влизането на Турция в Европейския съюз би означавало тотална катастрофа за Европа.
Ако Бойко Борисов или който и да е друг политик от нашите или европейските подкрепи влизането на Турция то той е предател който собствено лично И по своя воля осъжда европейските народи на геноцид.

Също така нека не забравяме че в Турция живеят поне според официални данни над 3 милиона души с неустановен произход и неясни намерения. Най-вероятно те ще бъдат основата на новата ислямска заселническа вълна в Европа, а не само турските граждани.
Нашият любим минпрец пое ангажимента да подкрепи хрантутенето им за сметка на европейците. След това, вероятно ще подкрепи и заселването им на наша територия.

225171_782327038566228_6393998583263558273_n

Тази снимка е илюстративна и изразява мнението на болшинството българи, които виждат в Борисов защитник на турските интереси. ЗА НЕРАЗБРАЛИТЕ: Снимката може и да е монтаж, но показва как политиците на България правят всичко възможно да „не обидят Турция“, даже и това да е в разрез с интересите на България и нейния народ.

 

Нашите управленци, в името на политкоректността забравиха нещо много важно.
Нашата история е трагична.
Поуката от нея е че не може да се вярва на управляващите в Турция по никакъв повод защото те считат че всички които не са като тях не са нищо повече от неверници и стадо.

***

Българите трябва да помнят изстъпленията на турците спрямо тях, така както арменците помнят Геноцида и както евреите никога няма да забравят Холокоста извършен спрямо тях от германците но чиито архитекти са същите онези, които са подложели на изтребление българи асирийци арменци, друзи самаряни и други. И през 1919г. намират убежище именно в Германия.

Холокостът над българите взема над 600 хил жертви от Кримската до Балканската войни.

***

Преди доста време един израелски политик каза следното по темата за опитите за отричане Баташкото клане: „Българите не трябва да забравят Батак, защото той е техният Освиенцим.“

Но е явно това че нашите политици отдавна са плюли на всичко българско и са се продали на онези които се стремят да заграбят България и да прочистят територията ѝ от нейния народ.

Точно поради тази причина, от години ни втълпяват колко трябва да сме толерантни към онези, които не желаят да бъдат толерантни към нас как трябва да търпим всички изстъпления, които всевъзможни чужди агенти, мултинационални корпорации и местни дерибеи извършват спрямо хората в страната.

Време е да се осъзнаем като народ. Единен, цялостен и неделим. Да помним, че свободата трябва да се пази, защото не я ли опазим всеки срещнат малоумник с власт много лесно може да ни я отнеме.

***

Преди 140 години стотици хиляди умряха по бойните полета за свободата на България и нейния народ. Умряха вярвайки че се борят за една чиста и свята република в която човек за човека ще бъде брат, а не вълк.

Преди 140 години два народа платиха тежка цена за освобождението на България и нека не се лъжем ние днес сме длъжни да направим всичко възможно техните жертва да не е била напразна.

Нашите политици и общественици, а и за съжаление много хора забравиха, че Освобождението на България не е било от османско присъствие или владичество от робство гнет и геноцид.

Същите тези хора, които днес говорят политкоректно само и само да не обидят този или онзи са пюли на това, че свободата на България не е получена даром, а е спечелена с кръв, защитавана с кръв и много жертви.

Днес близо век и половина след Шипченската епопея и повече от век след Одринската, ние трябва да не забравим никога подвига на героите отдали живота си за свободата на България
Помнете!

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google+ photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google+. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s