11.09.’17 СКАЧАЙ НАИВНИКО ПО ПАВАЖА

Мика порт

Автор: Мика Сийминеен

Уважаеми и неуважаеми дами и господа и други подобни,
С чисто сърце и чиста съвест Ви заявявам, че няма да ходя на нито един протест на 11-ти септември. Нито на този организиран от Калев, нито на този от Гергова защото и на двамата не им вярвам както и на хората около тях.

Първият е кой знае откъде изпълзял във Фейсбук революционер, за който научавам за първи път от клип в тубата, а втория достатъчно се е дискредитирал и точно поради тази причина нямам желание да играя по свирката на кой да е от двамата.

***

Ако отиде човек да подкрепи Калев, това ще е все едно да отиде да каже „Аз подкрепям новото робство наложено ни от Европейския съюз и Международния валутен фонд със съдействието на нашите политици.“

Ако отида на протест организиран от Нина Гергова това е все едно да заявя същото, защото БСП Не са нищо повече от безродни слугинажи и подлоги на Европейския съюз, НАТО и Международния валутен фонд.

***

Нароиха се лидери, водачи, гурута, вождове и воеводи. Самозванци разни, които като козли-предатели са повели Народа като стадо на заколение, не не заслужават нищо друго освен да бъдат третирани като предатели.

Фалшиви идеалисти, които използват каузата България за задоволяване на лични амбиции не бива да получат доверието на хората.

***

Уважаеми балъци, които ще отидете на 11-ти септември да се покажете по-глупави от овцете следвайки Калев или Гергова, бъдете наясно, че са ми се прецаквате.
Ще бъдат използвани за задоволяването на нечий лични амбиции а не за общонародната кауза.

****

11.09 е сакрална дата за психодесните и либерастите.
На тази дата те убиха илиюзята на демокрацията в Америкая погребаха безвъзвратно. Още преди да е изстинала. Нещо, което психясалите демо/н/крати упорито отричат.

Нито един нормален човек не би искал да се окаже в положението на онези нещастници които скачаха от етажите на горещите сгради и намираха смъртта си върху паважна.

Нашите политици и техните врескачи утре ще кажат на баламите, дошли на техния измислен протест и на измисления им контрапротест:

„Скачайте наивници! От високото се мятайте ако щете и размажете се по паважа! Не ни дреме на нас!
Интересуваме се само от вашите гласове по избори и да си плащате данъците, че да ни издържате.

Това че сте болни, гладни, че зимата студовете за нас е без значение, защото прекрасно си живеем на ваш гръб.“

21616181_1475681482733226_1073339501277896072_n

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google+ photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google+. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s