ПРЕД САМОУБИЙСТВО ЛИ Е БСП?*

32598_4510238293577_1816977231_n-3.JPG

Автор: Мирослав Паскалев-Зорец
Снимка: Мика Сийминеен

Ще се вържат ли от ИБ на БСП и ще подведат ли електората си на организираните от психо-десен сектор протести през септември?!
Идеята е примамлива, а свалянето от власт на ГЕРБ е гарантирано и като нищо в много глави мечтата за власт ще замъгли разума и хладокръвната политическа логика.

Много от лидерите на БСП се мислят за гросмайстори на политическия шахмат и интрига, а около тях пърхат армии от интелектуални недоносчета, но за това пък изпечени подлизурковци, които излишно захранват егото им и ги вкарват бели. Дават ли си сметка на ул. „Позитано“ №20, че не са готови за избори и ще ги загубят?

След обиколката на Кирил Добрев в повечето областни и градски организации са се хванали гуша за гуша малцинството добревки срещу мнозинството социалисти и на избори тази година ще претърпят пълно фиаско. Коалиционната политика на БСП не само куца, но е пълна катастрофа.

На 4/5 -ти от българите за БСП не им пука, а 2/3-ти включително и автентични социалисти ще вдигат тостове, ако БСП се свие до бутикова партийка. За жалост тук не става въпрос за оцеляването на БСП като голяма структуроопределяща партия, а за България и оцеляването на българския род!

През зимата и пролетта на 2013г., БСП успя под една или друга форма да привлече най-силните граждански групи, които обърнаха протеста и събитията в нейна полза, и в резултата на което успя да състави кабинет на малцинството. За благодарност изцедиха тези граждани до дупка при кабинета Орешарски, подиграха се с тях и разбиха групите им от страх да нямат конкуренция с влияние над част от обществото.

Днес БСП не разполага с такива граждански групи, а напротив, Кирил Добрев успя да се скара и с последните две. Двете групи с най-креативни и доказани личности, способни да мотивират, мобилизират и водят партийно необвързани граждани.

При влизане в предстоящите протести на БСП, липсата на подобни личности и групи ще донесе само и единствено негативи, които при неминуемото падане на ГЕРБ от власт, ще се отразят на резултатите от изборите. Последвалата загуба ще взриви бомбите в партията, които към момента само цъкат. Тогава за да се спасява настоящия елит на партията ще трябва да влезе в управляваща коалиция с ГЕРБ и вкараните с измама в Народното събрание психо-десни. Такова правителство ще се задържи до местния вот, а до тогава БСП ще е бутикова партийка и България тотално опоскана, с удвоен външен дълг и нови няколко мандата за ГЕРБ и психо-десните.
Другия вариант е здравите сили в БСП да свалят сегашното РМД от управлението на партията, да избяга от коалиция с ГЕРБ и да направи истинска ляво-национална коалиция.

Единственото добро за България, а и за БСП е сега да не посяга към протестите! Ръководството да се откаже от ГЕРБерастката практика на PR комуникация с обществото, да се отърве от всички мижитурки и подлизурковци, да започне да води истинска, честна и коректна коалиционна политика с автентичните леви, националистически и граждански организации.

Едва когато БСП успее да консолидира в равноправна коалиция център-левите – тогава ще е момента за свалянето на ГЕРБ, и колкото по-бързо стане – толкова по-добре за България!

 

*Заглавието е на Редакцията

Реклами

3 thoughts on “ПРЕД САМОУБИЙСТВО ЛИ Е БСП?*

  1. Ама беше въпрос на време да „избухнеш“ с такава тъпотия срещу Добрев. Щото те навря в кучи гъз при посещението му в Сливен, като ти каза, че ядеш и пиеш на неговата маса за негова сметка, а „храниш“ БСП без да имаш идея за нещата. След това реши да се жалваш във фейсбук-а как някой е подвел Добрев и какъв голям експерт си ти. Смешко смешен!

  2. Ама беше въпрос на време да „избухнеш“ с такава тъпотия срещу Добрев. Щото те навря в кучи гъз при посещението му в Сливен, като ти каза, че ядеш и пиеш на неговата маса за негова сметка, а „храниш“ БСП без да имаш идея за нещата. След това реши да се жалваш във фейсбук-а как някой е подвел Добрев и какъв голям експерт си ти. Смешко смешен!

    • Мартин, на каква маса е ял и пил Зорец (който не е пил? На Кирил Добрев ли или на масата със седем изискани блюда и над 700 лв. сметка платена с пари от членския внос на пенсионерите от БСП-Нова Загора?! Та понеже Кирил Добрев е наврял Зорец в кучи гъз, защото хранел БСП да си наясно: Зорец храни всички, включае и БСП! Зорец няма ВЕИ като Добрев и не е на заплата в БСП като Добрев и всичко каквото е правил за и с БСП го е правил без пари, по убеждения, за разлика от заловения на границата трафикант Кирил Добрев! Хубаво е, че добревките продължавате да се заяждате със Зорец, иначе как ще го мотивирате да ви попилее чрез телевизиите си. Впрочем, що за мъж си щом си без фамилия и анонимно нападаш хората? Явно не си мъж и си се разпознал в статията като мижитурка и подлизурка!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google+ photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google+. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s