ЕВРОСОДОМСКА ЦЕНЗУРА

cenzura

Мика Сийминеен 

Свободата на словото в Европейския съюз облизо две десетилетия е прогресивно намаляваща.
Всяко неугодно на управляващите 3,14DRST-крати и корпоративни плутократи бива обявявано като продукт на езика на омразата.
В действителност, налагането на т.нар. европейски ценности са пряко проявление на онзи новоговор, който Оруел описва „1984“.

***

Дали говорим за случая с преследванията срещу журналиста Марио Специ в Италия или за цензурата в социалните мрежи, осъществявана от хора, самоназначили се за политическа полиция, то разлика няма.

И в двата случая имаме грубо нарушение на това, което се нарича „свобода на словото“.

***

За содомците, най-страшното нещо, което може да се случи е хората да осъзнаят, че децата са основната им цел .
Всички тия шарени и развратни покази са именно, за да привлекат подрастващите, които са с лабилна психика и проблеми в самоидентичността.

Содомците, които си направиха показ преди 11 дена, силно се уплашиха от една снимка.
Точно поради тази причина на Зорец му изтриха поста със снимката в която пише „Върнете дъгата на децатя! П’сти!“

BG_vs_EU

Хаджигенов излъга, че профилът на Зорец не бил цензуриран…
А този профил го изтриха отдавна!
Вече 10 дена е в небитието.
Именно заради въпросната снимка.

***

Когато миналата година, двама содомити, оказали се рецидивисти – насилници, нападнаха двама инвалиди, въпросният Хаджигенов заяви, че трябвало да им строшат краката, за да получат 100% инвалидност, за него цензура нямаше.
А това е ярък пример как т.нар. „език на омразата“ се толерира, стига той да се използва от хора, проповядващи „европейски и атлантически ценности“.

***

В Библията, в книгите Битие гл. 19 и Левит гл. 20 са формулирани поведенческите норми, определящи кои сескуални взаимоотношения са допустими и кои не са.
Като например масово пропагандираните от носителите на „европейските ценности“ содомия, скотоложство и инцест. А в последно време се говори и за легализиране на педофилията.

***

Днес политици, лобисти и всякакви самообявили се като „елит“ и „правозащитници“ всячески се стремят да подменят ценностната система на обществото, повеждайки го по онзи път, който Л. Рон Хабърт предсказва преди над 60 години, започвайки декалогията „Мисия Земя“

Содом и Гомор в световен мащаб. Заробен свят, в който робите не осъзнават, че са такива и вярват, че тиранията е свобода.
С други думи 3,14DRST-крация

***

Явно долупубликуваната статия не се хареса някому, защото оцеля в социалните мрежи точно 7 часа и 3 минути.

На 14.06.2017, седем часа след първоначалната версия на публикацията в социалните мрежи, профилът на автора беше блокиран.
Първоначално публикувана на 14.06.2017 10:00 и изтрита от цензурата в 18:03

ЗАЩО СОДОМИТИТЕ ДА ИМАТ ПОВЕЧЕ ПРАВА ОТ ОСТАНАЛИТЕ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ?


koy parad ti izbirash

Привилегиите на т.нар. ЛГБТИ не са нищо по-различно от нарушение на Хартата за правата на човека и Конституцията на Република България, която категорично заявява, че не може една група лица да са с привилигирован статут за сметка на останалата част от българските граждани.

***

Също така, ако разгледаме намесата на БХК и сродните ѝ организации в обществения и политическия живот и грубото налагане на поведенчески норми и репресиите срещу несъгласните с това, ние имаме пряк пример за погазване на суверенитета на българският народ и присвояването му от организации, които са част от групировки, явяващи се чужди агенти в страната.

***

Пример за репресии са блокирането на постовете и профила на Мирослав Паскалев-Зорец, защото се осмели да каже ясно и точно и то публично чрез снимка, че „дъгата е на децата“. Също така беше подложен на психологически тормоз, поради невярното твърдение на Асен Генов, че дъщерята на Паскалев е малатретирана. За това, че Генов е изрекъл клевета аз съм на 100% сигурен.

19141742_10207301173207133_458825777_n

Изказването на адвокат Хаджигенов по бТВ от вчера /13.06.2017/ относно изказването на Десислава Радева, че няма да е зле т.нар. ЛГБТИ да направят една кампания за превенция за СПИН сред тях си, та било и само с листовки: „В една нормална държава след подобно изказване първата дама щеше да е замеряна с камъни още на същата сутрин“ е точно в стил изказа на „Ислямска държава“ и сродните ѝ организации, които убиват с камъни жените, осмеляващи се да изразят собствено мнение.

Хаджигенов призовава Десислава Радева да бъде убита с камъни - bTV -Новините

Явно като галеник на фондация „Америка за България“, която е рожба бившата Американската агенция за международно развитие (USAID) закрита в България през 2007г, която както е видно от снимката с Абу Бекар ал Багдади, подпомага ислямистите в Сирия и Ирак, Хаджигенов споделя вижданията на лидера на ИД за това как трябва да се третират жените, изказващи собствено мнение, което не съвпада с тяхното.

Ами ако си спомняте преди години въпросната спомената от мене организация USAID беше един от спонсорите на така наречената сирийска опозиция когато започна войната в Сирия.
Също така, разни галеници и храненици на „Америка за България ни убеждаваха, че няма нищо нередно разни съмнителни елементи от Арабския свят да си направят  конференция в Правец, за да си координират действията.

Там, на тази конференция се родиха всичките тези уродливи организации като тази, чийто лидер позира в палатка, която е част от дарение на USAIDза „сирийската опозиция“.

USAID_ISIS

Имаме няколко нарушения на КРБ:

а) Изземване и присвояване на суверенитета

б) Държавна измяна в широкият смисъл на тълкуването на значението, както и в тесния такъв.

б/а) в широкия заради негативните последици в бъдещето върху държавата и населението, извършени под давлението на чуждестранни и/или международни организации и чрез тяхното финансиране.

б/б) в тесния: Поради поставяне в услуга на чужда държава, международна организация или идвете, както имаме в дадения случай. Налагане на изкуствено създадени поведенчески норми, водещи след себе си дългосрочни последствия спрямо държавата и нейния народ.

в) Привилигироване на част от българските граждани за сметка на други: в/а) по т.нар „етнически признак“

в/а/а) Нелегални имигранти и други лица, които са влезли на територията на Република България не чрез установените за това места.

в/а/б) Т.нар роми, които получават привилегията на частичната безнаказаност само, защото са „роми“ и са се самосегрегирали и деинтегрирали от българското общество. Интегрираните в обществото цигани не са считани за роми и те не са привилигировани. /Думата „ром“ за циганите е измислена от Световния ромски конгрес през 1971 г. Преди това не съществува./

в/б) Поради „сексуална ориентация“. Но тези от БХК забравят да ни кажат, че онези, които не се бият в гърдите, че били ЛГБТИ и разни /, *, -, _, *-_* и т.н. са дискриминирани от гореспоменатите. Без оглед на сексуални предпочитания.

d0bdd0b0d183d0bad0b0d182d0b0-d0b8-d181d0bed0b4d0bed0bcd0b8d182d0b8d182d0b5.jpg

Понеже много изговориха за това, че имало неизвестен на мен брой „полове“, да вземат да четат биология: Половете са ДВА. Мъжки и женски, съответно с XY и ХХ полоопределящи /детерминиращи пола/ хромозомни двойки. Всички останали наклонени, черитчки, тирета, запетайки, звездички и други измишльотини са отклонения.

Тук вече говорим за психични нагласи и т.н., а не за полове. Нетрадиционната сексуална ориентация не е причина някой да бъде привилигирован за сметка на останалите. По тази логика на ЛГБТИ-тата, вече искат права за „практикуване на нетрадиционен секс“ и педофили, скотоложци, некрофили…

П.П.: Интересно ми е дали ще ме блокират, както направиха онзи ден, защото споделих снимката, която по БТВ показаха вчера ????

narejdane da si iztria stranica


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s