СОФИЯ ПРАЙД – ГОРДОСТТА НА СЪДРАНИТЕ ЗАДНИЦИ / ДА СПАСИМ ДЕЦАТА ОТ РАЗВРАТА

 

 

Разни люде, парадиращи не толкова с акъла си и или с постиженията в живота, колкото с така наречената си нетрадиционна сексуална ориентация смятат да си проведат поредния содомитски показ в София.

***

Не мога да разбера защо не вземат да си направят мероприятието пред Американското посолство, ама в двора му? Тъкмо разноските по охраната на содомитското сборище няма да са на гърба на българския данъкоплатец, който не е много щастлив да гледат деца му разни разголени и потни развратеняци по улиците на столицата, докато от останалата част на държавата са изтеглени де що има униформени да пазят содомитския показ, вместо възрастните хора по селата от другото „дискриминирано малцинство“.

***

Така наречения „гей прайд“ може да се изтълкува или като „гордост на съдраните задници“, или като „възгордяване на безхаберниците“.
Мисля, че от всяко положение нито София, нито кой да е град в света заслужава да бъде цапан с подобно мероприятие.
Някак си не е редно да има „прайдове“ под надслов „Гъз! Ти си нашето знаме!“

***

Понеже тия от така нареченото ЛГБТИ и БХК ореваха орталъка колко дискриминирани били онези, които парадират с нетрадиционната си сексуална ориентация, то няма да е зле да уточнят кои визират, щото и педофилите са с „нетрадиционна“ ориентация…

***

Очаквам Радослав Стоянов от БХК да разясни на българските граждани как така, когато в Саудитска Арабия има демокрация, гей парадите са забранени.
Всъщност, забранени са в целия арабски свят.

***

Ако Столична община хвърляше толкова ресурс за борба с престъпността, колкото хвърля за охрана на содомитския показ, който ще ни натрапят след няколко дена за поредна година, щяхме да живеем по-спокойно, че няма някой да ни ограби или убие.
Ако „борците за граждански права“ преследваха толкова активно изродите, които убиват старци и деца, за да ги ограбят, вместо да дърдорят за правата на малцинствата, вероятно нямаше да има смисъл да пиша тези редове, щото неинтегрируемите самосегрегирали се маргинали щяха да са озаптени, а не да безчинстват.

***

Но в епохата на неолиберална демокрация, никой няма да се погрижи да се узаптят неинтегрируемите самосегрегирали се елементи. Нито жертвите им да получат правосъдие.
Никой няма да се погрижи децата на тези елементи да бъдат интегрирани в обществото, защото за „правозащитниците“ те са без друга стойност, освен тази да бъдат сочени за жертви на несъществуваща дискриминация.

***

В същото време правата на парадиращите содомити са много важни за въпросните „защитници на човешките права“. Не че им пука да речем за кварталните педеруги Кристинката и Борянката или за Турбо Лесбийката… Те също не са важни, защото не ходят по гей паради. Те не парадират, че били „различни“… Всъщност, те са като всички останали, а не извратеняци, които не се съобразяват с нищо друго, освен с повика на гъза си.

***

Никой не мрази педерастите и лесбийките.
Поне онези, които не се стремят да превърнат децата на околните в подобни на тях.
Всъщност, показните содомити не ги обичат и останалите обратни. По-точно повечето. Та по тази причина, на т.нар. Прайд, повечето от участниците за поредна година ще бъдат „вносни“, щото като гледам „даренията“ от ДМС-ите, ще да се окаже, че нашенските ще са дежурните содомити от БХК и гравитиращите около тях маргинали.

***

Чух, че днес /на 09.06.2017г/ било имало дискусия на тема „Религия и ЛГБТИ Общност – една дискусия“, която е на база публикацията на „For I Am Wonderfully Made“ – текстове на редакторите Миша Черняк и Олга Герасименко, с участието на Флорин Бухучеану – член на борд на Европейска мрежа на религия и вярвания, върху източното православие и приемането на ЛГБТИ.

Но явно е, че въпросните ЛГБТИ не са наясно с това, че според християнските ценности /а и тези на мюсюлмани и юдеи/, содомията е не само извращение, но и грях, който е гнусен пред Господа /Левит 20:13/ същото важи и за други неща като кръвосмешение, скотоложство и т.н.
Българската православна църква нееднократно е излизала с декларация, че подобни мероприятия са най-малкото неуместни. Та да я кабят на дискусия е меко казано смешно, жалко и безпредметно
Столична община в лицето на кмета Фандъкова и нейният предшественик Борисов си правят за това, че „прайда“ обижда религиозните и моралните чувства на милиони български граждани от няколко вероизповедания. За управленците е по-важно да не накърнят правата на едно „малцинство“, което иска да наложи своите ценности на обществото. и чиято мишена са най-вече децата.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s