Бягай Кортези! Бягай! Иди на майната си!

142169477997074За Батак, Ватиканът мълча… Мълчаха и тези като Кортези…
Същите, които искат да натресат в България хиляди ислямисти, подкрепяха Османския султанат в Холокоста му над българите, асирийците, сирийците, арамейците и другите християни..

Кортези трябва да бъде третиран като чужд агент. 
Също така, да бъде ЕКСПУЛСИРАН, но след като си излежи присъдатата, която му се полага за нарушение на българското законодателство за:
– Извършване на политическа дейност под формата на религиозна такава.
– Като представител на Католическата църква и чужд гражданин, използва прикритието на религиозната си дейност, но действува като чужд агент на територията на Република България.

Кортези по НК е подсъден поради намесата си като чужд граждани по темата да има ли АЕЦ „Белене“ или не.
Това спада в категорията ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПРОТИВ РЕПУБЛИКАТА

Кортези трябваше да бъде натирен от България в момента, в който започна да извършва нарушения на Закона за вероизповеданията и да действа като чуждестранен агент, работещ пряко срещу интересите на Република България.
Да не говорим, че със своите действия той се държи не като свещеник, а като чужд агент, пряко обслужващ интересите на Франция, особено що се касае до ядрената енергетика.

Също така, Кортези, пряко обслужва политиката на Германия и Турция за трайно заселване на нелегални имигранти и въобще всякакви мюсюлмани в Република България.
Нека не забравяме, че католическата църква по време на Турското робство е останала безгласна по отношение на Холокоста над българите, асирийците, сирийците, арамейците и другите християни в пределите на Султаната.

Също така, нека не забравяме, че Ватиканът в лицето на Еудженио Пачели, понтифик под името Пий XII дава благословията си за Холокоста /в който са избити милиони евреи, и източноправославни християни, а и поляци-католици /
Когато германски свещеници се обявяват срещу действията на нацистите спрямо източноправославни християни и евреи, отправяйки протест към Ватикана, тогава Пий XII заявява: „Адолф Хитлер е продължител на делото на Католическата църква“. Край…

В Италия, Полша, Германия и Австрия, са избити католически свещеници, които не са съгласни с линията на Ватикана.
След ВСВ, Ватиканът помага на хиляди военопрестъпници да се укрият. Осигурява им паспорти и канали да стигнат предимно до Египет и Аржентина
А в периода 1937-1945г., Светия престол дава особрението си за заселването на близо 2 млн мюсюлмани в Европа, в частност Германия.
Става дума за семействата на личния състав на Ислямските СС вафен дивизии. Те са заселени на мястото на депортираните евреи и източноправослявни християни.

Та, Католическата църква винаги е бълкала с такива като Кортези, които са работели срещу хората, защитавайки интересите на едрия капитал или някоя конкретна държава.
Нека не забравяме, че Кортези е продължител и на делото на онези, които развиват шпионската и подривната си антибългарска дейности в: Девически колеж „Св. Йосиф“,София; Мъжки колеж „Св. Кирил и Методий“–София; Девически колеж „Св. Йосиф“ – Пловдив; Девическа гимназия „Нотър Дам Де Сион“ – Русе; Девическа гимназия „Св. Мария“ – Русе; Смесена гимназия –
Варна и Основно училище и прогимназия – Бургас., превръщайки ги в резидентури на френското разузнаване след ВСВ с благословията на Светия престол.
А, да… Да не забравяме и нещо съществено в колежите е било забранено да се говори на български…
Бягай Кортези! Бягай! Иди на майната си! И се не връщай!
Върви при господарите си!….

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s