СЛЕД КАТО БХК НАСЪСКА БЪЛГАРСКАТА ПРОКУРАТУРА, ДЖИХАДИСТИТЕ ОБЯВИХА НАГРАДА ЗА ГЛАВАТА НА ДИНКО ОТ ЯМБОЛ

„ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА“ ПРЕДЛАГА $ 50 000 ЗА ГЛАВАТА МУ

ПРЕСЕЧЕНИЯТ КАНАЛ ЗА ТРАФИК НА ХОРА КЪМ ЕВРОПА ВБЕСИ СОРОСОИДИТЕ

РАБОТЯТ ЛИ ЗАЕДНО БХК И ИД?

НА 11.09.2015г. НА МЕЖДУНАРОДНАТА КОНФЕРЕНЦИЯ ПО СИГУРНОСТТА В ЮГОИЗТОЧНА ЕВРОПА В СОФИЯ СТАНА ЯСНО, ЧЕ СРЕД МИГРАНТИТЕ СЕ ИНФИЛТРИРАТ ТЕРОРИСТИ

50 000 долара за главата на Динко

ДЕН СЛЕД КАТО ПРОКУРАТУРАТА СЕ ЗАЕ С ДИНКО ОТ ЯМБОЛ, „ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА“ ПРЕДЛАГА $ 50,000 ЗА ГЛАВАТА НА РОДОЛЮБЕЦА

След намесата на чуждестранната агентура БХК, финансирана от САЩ и защитаваща нелегално преминаващите българската граница, Динко стана обект на внимание от страна на Прокуратурата.
Обвинението твърди, че той подбужда към дискриминация, насилие и омраза.
Цитират се изявления на Вълев, че в България „навлизат сирийци, джихадисти и талибани“.
Според британското издание „Дейли мейл“, „българската Държавна агенция за национална сигурност го е предупредила, че е мишена на терористите“.
До този момент информацията не е потвърдена от страна на българските власти.

С КАКВО И КОМУ ПРЕЧИ ДИНКО ВЪЛЕВ?

Основно с това, че пресича канал за трафик на хора, които определено не са бежанци, за каквито се представят. Някои хора имат планове за тези нелегално преминаващи границата лица и Динко от Ямбол им спря дейността.

Виждаме какво се случва през последните година и половина в Европа, особено в западната ѝ част. След две серии от атентати в Париж, Завентемския атент и последвалият атентат в Ница, трябва да си дадем сметка за това, че не сме изолиран остров и е нужно да се вземат адекватни мерки. Една от тези адекватни мерки е да се контролира кой влиза в страната.

Това, че Европейският съюз е разграден двор докара нещата до там, че службите да не могат даже и да предположат колко са завърналите се от Сирия и Ирак европейски граждани. Да не говорим за това да каже колко са още там. Да локализира клетките на ИД и другите подобни организации.

АТЕНТАТИТЕ ОТ НИЦА, ПАРИЖ И ЗАВЕНТЕМ СА САМО ПОВЪРХНОСТНО ПРОЯВЛЕНИЕ НА ПРОЦЕСИТЕ, КОИТО ТЕКАТ В ЕС

Атентатите от Ница, Париж и Завентем са само повърхностно проявление на процесите, които текат в ЕС. До съвсем скоро хората не си даваха сметка, че самосегрегиращите се обществени групи могат да се окажат източник на опасност за обществото като цяло.
Казвам това, защото самосегрегиралите се общности са развъдниците на ислямския тероризъм в Европа.
Независимо дали ще говорим за атентатите от последата година и половина или за по-ранни, като този в Бургас, Мадрид, Лондон… Те просто не могат да бъдат извършени без подкрепата на живущи в съответните страни лица.
И това се доказва от атентатите в Белгия и Франция, които бяха извършени именно от живущи в съответните и съседни страни елементи.

ВЪЗНИКВА ВЪПРОСА ДАЛИ БХК НЕ РАБОТИ ЗА ИД ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ?
Ако погледнем как настървено не дават да се извършват проверки на самоличността на всеки, който е преминал границата на нерегламентираните за това места, как не зачитат Конвенцията на ООН за бежанците и как пренебрегват правилата, определящи кой е бежанец и кой не … Спокойно може да се каже, че БХК работи за ИД. Същото важи и за местния говорител на ВКБООН, който също определя всеки незаконно пресякъл границата на Република България като бежанец и се противпоставя на това да бъдат извършени насрещни проверки, които биха могли да разкрият потенциален терорист или човек извършил военни престъпления.
СРЕД НАВЛИЗАЩИТЕ В ЕВРОПА ПРЕЗ ТУРЦИЯ ИМА ИНФИЛТРИРАНИ ТЕРОРИСТИ

И това е ясно повече от година. Поне преди толкова го съобщиха официално на конференцията по сигурността в Югоизточна Европа, състояла се на 11.09.2015г. в София.
Тогава недвусмислено се заяви, че потока от мигранти е канал за внедряване на терористи в Европа и не е далече деня, в който мним бежанец ще извърши атентат в ЕС.
Само два месеца по-късно Батакланското клане беше факт!
И въпреки това БХК и организациите финансирани от Отворено общество и Америка за България не престанаха да заявяват, че насрещните проверки са „нарушение на човешките права“ без да си дават сметка, че точно тези проверки са един от начините да се предотвратят големи трагедии.От друга страна може би много добре си дават сметка…

АКО НЯМАШЕ МИГРАНТИ, ТОВА НЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ НЯМАШЕ ДА ИМА АТЕНТАТИ

Тревожното е, че 85 % от мигрантите са мъже на възраст между 18 и 40 години. Т.е. хора в боеспособна възраст. Също така, не малко от тях са участвали в локални военни конфликти като бойци, най-вече в редица терористически организации, избиващи цивилни.
Сред навлезлите може да сме сигурни, че има терористи от Сирия, Ирак, Еритрея, Нигерия, Мали, Афганистан, Пакистан… Както и военопрестъпници от Руанда да речем.

Ако нямаше мигранти, това не означава, че нямаше да има атентати в Европа, но въпроса е дали щяха да са толкова много за толкова кратък период от време?
Вероятно не. Защото като говорим за атентати не трябва да разбира само мащабните случаи на насилие, а и други прояви на тероризъм.

Масовите изнасилвания, които вършат мигрантите също са терор над местното население.
Въпреки, че полицията и службите за сигурност не желаят да обърнат внимание на този факт, то не трябва да си заравят главите в пясъка, защото от Кьолнската нова година до клане в същия град по същите подбуди не е много голямо растоянието.

Проблема с мигрантите е, че те след идването си се настаняват в капсулирани общности и не се знае дали в тях не предават опита си на самосегрегиралите се местни индивиди, които след това да се превърнат в заплаха за други членове общестово.
Може да сме сигурни, че именно така са се зародили кетките в Париж и Брюксел, които са основни от местни хора. Същото може да се каже и за атентатора от Ница.

 

Advertisements

One thought on “СЛЕД КАТО БХК НАСЪСКА БЪЛГАРСКАТА ПРОКУРАТУРА, ДЖИХАДИСТИТЕ ОБЯВИХА НАГРАДА ЗА ГЛАВАТА НА ДИНКО ОТ ЯМБОЛ

  1. „ДобреИнтегрираният“, „ШВЕЙЦАРСКИ“ футболист Джердан Шакири заяви, че ще играе за КОСОВО, ако му предложат ролята на КАПИТАН. # Какво ще стане ако му предложат от „отбора“ на ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА ролята на „ГЕНЕРАЛ“ ? # http://www.sportlive.bg

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s