ГЕЙ АКТИВИСТИ НАПАДНАХА ДВАМА ИНВАЛИДИ СЛЕД ПРАЙДА

МЕДИИТЕ СЕ ОПИТВАТ ДА ПОТУЛЯТ СЛУЧАЯ

ИМА ОПАСНОСТ ЗА ЗРЕНИЕТО НА ПОСТРАДАЛИЯ
БХК СЕ РАЗПОРЕЖДА В МВР КАТО В БАЩИНИЯ

ВЪТРЕШНИЯ МИНИСТЪР ДЪРЖИ ЛИ ЧАДЪР НАД ПРЕСТЪПНИЦИТЕ – ГЕЙ АКТИВИСТИ?

Нападателите на инвалидите на местопрестъплението

Нападателите на инвалидите на местопрестъплението

Цяла седмица т.нар медии ни заливат с помията на Прайда.
Цяла седмица от БХК се опитват да внушат на гражданите, че хората , които са против содомитското им сборище на връх Задушница са фашисти, ултранационалисти, агитки и футболни запалянковци. Може би имаха в  предвид и двамата свещеници, които бяха на анти содомитското шествие , че могат да бъдат характеризирани по този начин?! Или пък бременната млада жена , която в тази безумна жега извървя с шествието целия му маршрут?! Или баба с пазарските чанти, чийто глас се чуваше най-силно?! Господ бави, но не забравя, г-н Кънев1.  Уви, агресията на подопечните същества на БХК  се изля не върху хора от техните фантазии, а върху двама инвалиди. Което се оказа много показателно – злото не е там, където се опитват  да го посочат, а вътре в тях!

Накратко случилото се от прекия свидетел  – Мирослав Паскалев-Зорец2 :

„Участници в гей-парада пред мен нападнаха с лютив спрей и юмруци Алекс Ресиловски3 и друг мъж с 95% инвалидност4 пред паметника на Съветската армия! Педерасткият проблем бил, че Алекс е облечен с тениска с надпис  „Да забраним Български хелзински комитет“! Само на 15 метра имаше и полиция! Първоначално полицаите не пожелаха да дам свидетелски показания, а след като настоях ме арестуваха!!! Първо влезе полицай с две жени, които започнаха да ни разпитват, а после се оказа, че те не били служителки на МВР или Прокуратурата, а служителки на БХК! Какво става в България? Вече пред полицаи се нападат граждани искащи закриване на финансираните от чужбина анти Български фондации! Адвокатките на фондациите се разхождат из полицейските управления като у дома си и се разпореждат кой да бъде задържан и кой не?! Извадихме късмет, че на паметника на Съветската армия има камери от които ще се разбере истината, иначе горяхме!”

И още от Петя Георгиева5 :

След нашето шествие „Да запазим децата от разврата” бяхме задържани в полицейски кордон близо час и половина! В обръча на кордона имаше майки с деца, възрастни хора и инвалиди. На въпроса ми  кой е наредил това, полицаят отговори: „Нареждането е отгоре”! Момчетата от Национална Съпротива се опитаха да пробият кордона, за да изкарат хората-не успяха! В крайна сметка, след като платформата на педерастите бе на безопасно място от нас…. ни пуснаха. На тръгване спряхме в подлеза на СУ-все пак вън беше 40 градуса- покрай нас минаваха педерасти, но никой от нас не влезе в конфликт с тях, изгорихме знамето им, с удоволствие при това – ДЪГАТА  Е НА ДЕЦАТА!
В последствие нашите момчета бяха нападнати! Брутално нападнати с лютив спрей
6 и бити с юмруци! Нападнати пред камерите на Столична община, нападнати пред полицията!
В сигурноста си за безнаказаност, друсани след парада си, те доказаха нашата теза: ТЯХНАТА „РАЗЛИЧНОСТ“ поражда агресия! ТЕ са агресивни! ПРЕКАЛЕНО агресивни!
Време е ! Време е да не чакаме следващата година, време е за парад на нормалните, в най-скоро време! Иначе те ще стават все по-агресивни! Време е да забраним БХК!”

И един разказ на гражданин , пътуващ към работното си място по време на т.нар Прайд – Мика Сийминен7:

„Вчера на метростанция Св. Климен Охридски покрай две содомитки мина един клошар.
Едната заяви:
– Тоя много мирише. Другата ѝ отговори
– Такива нямат правото да живеят…

Дам…
Та да задам въпроса, аджеба кои бяха тия джвръкли, дето така лесно отсъждат кой има правото да живее и кой не?
Според логиката на содомитите бедняците и инвалидите нямат права, защото не са хора…

В САЩ, страната, в която съм видял доста чудесни хора има един лаф:
„Ако си богат, то ти си гей, а ако нямаш пари си прост педераст, когото гейовете презират и мразят“8

И това наистина е така, защото няма по-унижавано от содомитите същество от бедният педераст или лесбийка, които бачкат, борят се да оцелеят и не бият тупан за т’ва к’ви са им сексуалните предпочитания.

Навремето мисля, че Ейндрю Адамс9 беше казал, че показният педерастлък, травеститизъм и лезбианство са просто инструмент на властта да създаде път към ликвидацията на обществото, за да се изгради ново, онова на содомитите…

И това е така…
Още през далечната 1956 г. Хабърт10 казва, че Америка върви към содомизация… Следващата мишена е останалия свят…
И предрича, че в момента, в който содомитите започнат да си правят паради и да си развяват разпраните гъзове по мегданите, те ще станат инструмент за унищожението на нашата цивилизация.

И това е така…
Доказва го нашето съвремие, в което ние сме преки свидетели на предказанията на американския писател и футурулог…

Проблема не са обратните… Проблема са войнстващите содомити, които са се самозабравили, чувстват се недосегаеми и целенасочено сеят омраза към онези онеправдани педерасти и лесбита, които не са като тях.. Т. е. Богати и нагли…”

Пред   районното аз и близките, очакващите да разберат какво се случва с нападнатите ,  станахме жертва отново на агресия от страна на участници в прайда, основно чужденци, говорещи на гръцки и английски език11, както и близки до БХК, дошли за подкрепа на нападателите. За пореден път от страна на близки до Красимир Кънев и БХК хора се лееха обиди срещу гражданите. Трябваше полицията и шефа на районното да се намесят, за да се прекрати агресията от тяхна страна. От което агресорите бяха възмутени , разбира се.

За жалост на БХК, като активен гражданин и репортер все се случвам на точното място и  в точното време. И този път е така за мъка на соросоидните содомити  малко трудно ще изкарат агресивните си паленца жертви на насилие.

Това, на което станах  свидетел е класически случай на престъпление от омраза12, извършено от хора, които са уверени в своята безнаказаност.

Увереност, дължаща се на това, че имат подкрепата на Министъра на вътрешните работи, на Кмета на София, на Американското посолство, както и на Европейската комисия, които със своите действия и бездействия стимулират подобни инциденти да се повторят в бъдеще.

Защо е бил нападнат инвалидът?
Защо казваме, че нападението е престъпление от омраза?
Външния вид на потърпевшия показва, че той е лесна и безпомощна жертва, която поради своето физическо и душевно състояние не може да им окаже съпротива. Също така има матов тен на кожата, а нападателите му са светлокожи без тен.

Целта на нападението е агресорите да демонстрират своята доминация над жертвата. Да се покажат силни, да наложат волята си по възможно най-примитивния начин.

Има опасност потърпевшият да получи увреждане на зрението, защото повече от час и половина след нападението, извършено с пайпър газ не му е оказана медицинска помощ.

Вторият мъж, който е беше с нападнатия също е инвалид и заради войстващите содомити стоя без вечерната си доза инсулин почти до полунощ. Интересен е въпросът , ако се беше случило нещо сериозно със здравето на тези нападнати болни хора, кой щеше да поеме отговорността? Къде е Бъчварова, къде е Фандъкова? Къде е Цацаров? Не е ли логично прокуратурата да се самосезира срещу това нечовешко деяние? Или както е видно и от самата страница на БХК – българите и в частност инвалидите не са под закрила на държавата и закона?!

Близо два часа незаслужено страдание, за което вероятно на нападателите няма да им бъде повдигната наказателна отговорност, защото имат протекциите на управляващата партия, на министри и чужди посолства…

Нападателите имат протекция, защото са парадиращи хомосексуалисти…
Тук имаме дискриминация спрямо инвалид, който е станал жертва на престъпление от омраза, защото не е като тях.
Престъпление от омраза, което само поради стечение на обстоятелствата не се е превърнало в убийство по особено жесток начин поради естеството на физическото и психическото състояние на жертвата.

Двойния стандарт, по който се ръководят БХК и казионните медии е показателен от това, че вменяват виновност на жертвата.

Пристигайки репортер на НОВА, вместо да попита как е пострадалиЯТ, пита как е пострадалаТА, което означава, че им е казано, че инвалида е нападнал агресорката. Кой ли им е казал? Онези двете от БХК , които без да се представят и без законово основание разпитват жертвите на насилие?!  За каква журналистическа етика можем да говорим тогава?!

БТВ заявиха, че не били снимали нападателката, защото тя отказала с аргумента, че „и преди е ставала жертва на подобна агресия”

И това не е случайно. Така им е било наредено от техните началници, които са покорно служещи на БХК изопачители на събитията.
От репортажа на гореспоменатата медия излезе, че нападателката е рецидивист, който се страхува да не бъде разпознат от други свои жертви.
Иначе няма за какво да си крие лицето….
По последни данни, извършителите на нападението са пуснати от V РУП без да им бъдат повдигнати обвинения.

Ако нападателите не бяха гейове, те щяха да бъдат задържани минимум за 24 часа и да им се предявят обвинения за нанасяне на телесна повреда.

А това е явна дискриминация на базата на сексуалната ориентация на задържаните.
С чиста съвест може да се каже, че в случая има дискриминация спрямо хетеросексуалните задържани в полза на задържани, които са гей-активисти.

И това е, защото МВР, а и не само то се управляват от хора, които съвсем явно подкрепят мероприятия от типа на София прайд и всячески се стремят да наложат хомосексуализма като единствено правилна ориентация.

Също така от случилото се става ясно, че служители на МВР са допуснали пропуск в системата за сигурност, защото гей-активистите са били в района на тяхното мероприятие с оръжие, което впоследствие са използвали за нападението над инвалида.

Тук отново има двоен стандарт и дискриминация срещу онези, които не са афиширащи се хомосексуалисти, защото те са лишени от правото да носят каквито и да е средства за самоотбрана и биват арестувани, ако нарушат закона.

Видно е, че за гей-активистите се прави изключение, защото реално погледнато поради протекциите, които им дават управляващите, те са в привилегировано положение. В същото  време и на същото място полицаи претърсваха случайни минувачи да не би да носят предмети, забранените по Закона за събранията митингите и манифестациите.
Другия въпрос, който трябва да се зададе е дали извършителите на нападението са подложени на тест за употреба на алкохол и наркотични вещества?

Вероятният отговор е, че не са… Както не са били претърсени и за забранени предмети по смисъла на Закона за събранията митингите и манифестациите, какъвто се явява спрея, който е оръжие на нападението.

Да попитам сега успешният ни кмет  Фандъкова и неадекватната министърка Бъчварова с какво извинение ще излязат , че преднамерено изложиха на опасност здравето на мирни хора /включително възрастни и деца/, задържайки ги след приключване на мероприятието за повече от час на 40 градусова жега, а в същото време агресивни и както вече се разбра и въоръжени содомити да щъкат на воля из София? До кога ще се продължава с двойния стандарт и дискриминацията към обикновените хора? И на фона на хомосексуалната агресия дали оттук нататък трябва да има Прайд?

БЕЛЕЖКИ

1. Председател на БХК, която е сред съорганизаторите на гейпарада в София.
На страницата на БХК пише следното:
Няма да бъдат допускани лица, които внасят:
-огнестрелно оръжие, ножове, метални боксове, вериги и др. под.
-взривоопасни материали и леснозапалими течности (вкл. дезедоранти).
– стъклени бутилки с обем над 50 ml и пластмасови такива с обем над 500 ml. Ще има осигурени питейни напитки в сборния пункт на прайда.
Няма да бъдат допускани и лица под въздействието на алкохол или упойващи вещества, както и лица, чиято самоличност не може да бъде установена от органите на реда.
Та въпроса е като как са допуснати нападателите и защо са останали анонимни пред медиите, а лицата на жертвите са публично достояние.

2. Режисьор, продуцент и общественик

3. Александър Ресиловски, блогър и политичски аналиатор.

4. Човека, чието име не споменаваме, защото етиката ни позволява да запазим анонимността на пострадалия е с по-тежки поражения по кожата на лицето и на очите.

5. Председател на ИК „За Харманли“.

6.Вероятно пайпър газ. При самозащита се пръска в гърдите на нападателя. Пръскането директно в очите в САЩ и повечето страни е углавно престъпление поради това, че може да нанесе трайно увреждане на зрението и дихателните пътища.

7. Публицист, главен редактор на он-лайн изданието „Народна Младежъ“,Автор на „Аз ще отида на антипедерасткия протест, защото содомията не е право, а извращение“, „Содомията като прднамерена политика на Европа“, „Седемте цвята на дъгата“ (става дума за дъгата, която содомитите откраднаха от цялото човечество и обявиха за свой символ), „Гордостта на съдраните задници“ и др.

8. Цитат е от бестселъра „Пеперудата“.

9. Хомосексуалист от Сан Франциско, който се противопоставя на показната педерастия през 80-те години на  ХХ век.

10. Лафайет Роналд Хъбар, писател-фантаст, носител на „Хюго“ за най-добър роман. Автор на „Роби на страха“,
бестселърите „Страх“, „Мисия Земя“ (цели 11 тома),  „Бойно поле земя“, „Бойно поле Европа“ и други.

11. Медиите обявиха, че участниците в София прайд са били 2000, реалната цифра е около 1000 като 4/5 от тях са чужденци.

12. Престъпление от омраза или престъпление с дискриминационен мотив се наричат престъпни деяния, при които извършителят избира жертвата на деянието поради действителна или предполагаема нейна принадлежност към определена група в обществото. Също така поради здравен статус, материално положение, външен вид или образователен ценз.
В чл. 162 от действащия Наказателен кодекс на Република България като такива признаци са признати расата, народността, етническата принадлежност, религията или политическите убеждения.
Престъпленията от омраза са престъпни деяния от всякакъв вид — физическо насилие, повреда на собствеността, психически и вербален тормоз, обида, обидни графити или писма с такова съдържание.
Престъпленията от омраза са престъпни деяния от всякакъв вид — физическо насилие, повреда на собствеността, психически и вербален тормоз, обида, обидни графити или писма с такова съдържание.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s