ПРОКУРАТУРА ИЛИ СЛУГИНАЖ? КОЙ Е ПРЕСТЪПНИКА? БХК ИЛИ ПАЗИТЕЛИТЕ НА ГРАНИЦАТА

АНТИБХК

Автор: Мика Сийминеенmika-sieminehn

Днес в Бургас и София ще се проведат спонтанни протести в защита на лицата, които оказват съдействие на гранична полиция по охрана на държавната граница на Република България, както повелява Чл. 59 от Конституцията на република България.
„Протестът се организира при условията на неотложност, в следствие на създалата се вече огромна опасност за националната сигурност на страната и гражданите в нея, а именно поради факта, че на 10 км от южната граница се очаква да преминат над 10 млн. млади, здрави мъже, с боен опит и наслоена още в детска възраст омраза към християните“, пишат организаторите в уведомително писмо, адресирано до община Бургас.”

В Бургас от 18.00 часа пред Окръжен съд
В София от 15.30 часа пред офиса на БХК

ЗАЩО Е ПРОТЕСТА?

БХК погазва най-нагло законите и се меси в правораздавателната ни система, заповядвайки на Главния прокурор да повдига обвинения.
И той като някаква шушумига вика „Слуш!” и изпълнява…
А в същото време успешно си затваря очите за прегрешенията на същия този БХК, който съвсем успешно извършва дейности, които бихме могли да наречем „чадър над трафика на хора”, измяна, предателство, вредителтво, че даже и шпионаж.

Те били осъждали Динковщината!
Да бе! А каналджийството? А трафика на хора?
Те не са важни, вероятно, защото им носят добри пари….
Поне така излиза от това колко добре са подплатени онези, които усърдно работят срещу Република България и целокупния български народ…

Т.нар. Динковщина е в резултат именно на това, че врескачи като БХК, АЕЖ и други подобни осраха пейзажа с крясъците си, че на всеки, който мине границата не по установения ред трябва да му закачаме етикета „бежанец“. Без проверка дали този човек е такъв, дали е от там, от където твърди, че идва… Дали наистина е този, за който се представя…

И КАКВО СТАВА НАКРАЯ?
Накрая имаш хора, които са принудени да отидат в района на границата и да възродят доброволните отряди за съдействие по охрана на Държавната граница на Република България….
Такива отряди имаше до 1990 със сигурност….
И не може да се нарекат нито комунистически, нито фашистки, защото ги има във всяка една страна, в която считат, че през граничната бразда не може да минава всеки, който му е текнало.

КАКВИ ХОРА ИДВАТ У НАС:

Част от тях просто идват да се заселят в Европа.
Но други са нещо много по-лошо! Това са бойци на ИД или други ислямистки формирования, които идват в Европа, създават клетки, набират нови бойци, изграждат лагери за обучението им…

Друга група от идващите са семействата на бойците от различните ислямистки формирования, които биват изпратени тук, ако нещата се издънят да са в безопасност.
Следващите, които идват са проповедниците и емисарите. А те съвсем не са безобидни, защото моленбекизират катунизират, гетоизират и радикализират, превръщайки в анклави районите с компактно ислямско население по градовете и така ги изолират.

С други думи казано, ако погледнем на нещата, ще видим, че реалният брой на бежанците е под 10% от общата маса на надошлите…
И защо го казвам? Защото по-голямата част от напусналите Сирия и Ирак са в Ливан и Йордания.
Има около 1 млн. в Турция, а останалите са разселени в Сирия.
Има около 500 000 между Сирия и Израел…

КОГА ЕДНО ЛИЦЕ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ТРЕТИРАНО КАТО БЕЖАНЕЦ

Ако разрови човек, че види, че над 90% от дошлите в Европа не могат да бъдат считани за бежанци поради редица причини, защото:
– Идват през сигурна страна
– Идват от сигурна страна
– Били са във военизирани формирования, участвали в конфликта.
– Не могат или по-точно не желаят да се зивърши насрещна проверка на техните твърдения за произход и причина за бежанството им.
– Бягат поради това, че са криминално проявени и имат пръсъди.

ПРОКУРОР ИЛИ СЛУГА НА ЧУЖИ ИНТЕРЕСИ?
Българската прокуратура повдига обвинения срещу хората, които активно съдействат на държавата за опазване на неприкосновеността на държавната граница на Република България.
И защо повдига тези обвинения, а в същото време си мълчи относно делата на лицата, които съвсем явно подпомагат незаконното навлизане през границата?
До кога в България ще бъдат толерирани лица и организции, които активно работят против държавата и нейните граждани?
Ако МВР и Българската армия бяха взели по-насериозно задълженията си по охрана на държавната граница, то нямаше да се стигне до положението гржданите сами да се захванат с това.
Чл. 59. ал.1 Конституцията на Република България е категоричен: „Защитата на отечеството е дълг и чест за всеки български гражданин. Измяната и предателството към отечеството са най-тежки престъпления и се наказват с цялата строгост на закона.“
И от тук излиза, че Прокуратурата повдига обвинения на онези, които активно спазват Конституцията и подпомага онези, които я нарушават – изменниците!

Понеже някой би казал, че не съм прав, то тук ще посоча дефиницията за предателство:
„Предател е лице, изпълняващо държавна служба или поръчение пред чуждо правителство или международна организация, умишлено ги води във вреда на републиката.“
От тук следва, че понеже редица „правозащитни организации“, които са на хранилката на чужди правителства и международни организации съдействат на чужденци да извършат престъпление, каквото се явява незаконното преминаване през границата на Република България.
В същото време въпросните организации пречат със своите действия за предотвратяване на престъплението от страна на правоохранителните органи.
Тези действия може да се нарекат предателски, защото обслужват интересите на друга държава или международна организация.
Та до кога ще спи прокуратурата и няма да повдигне обвинения на въпросните организации и нейните членове?
Докато в София не стане някоя касапница ли?
Това ли ще се чака?
Някой ден да осъмнем и да видим, че е станало непоправимото?

Конституция на Република България е категорична, че съдействието по предотвратяване на престъпление не е правонарушение
Чл. 12а. (1) (Нов – ДВ, бр. 62 от 1997 г.) Не е общественоопасно причиняването на вреди на лице, извършило престъпление при неговото задържане за предаване на органите на властта и предотвратяване на възможността за извършване на друго престъпление, ако няма друг начин за неговото задържане и ако при това
задържане не е допуснато превишаване на необходимите и законосъобразни мерки.
(2) Необходимите мерки за задържане на лице, извършило престъпление, се превишават тогава, когато има явно несъответствие между характера и степента на обществената опасност на извършеното от задържаното лице престъпление и обстоятелствата по задържането, както и когато на лицето без необходимост се причинява явно прекомерна вреда. В тези случаи наказателна отговорност се носи само в случаите на умишлено причиняване на вредата.

НАКАЗАТЕЛЕН КОДЕКС
Чл. 279. (1) (Изм. – ДВ, бр. 10 от 1993 г., бр. 92 от 2002 г., в сила от 1.01.2005 г. по отношение на наказанието пробация – изм., бр. 26 от 2004 г., в сила от 1.01.2004 г., бр. 103 от 2004 г., в сила от 1.01.2005 г.) Който влезе или излезе през границата на
страната без разрешение на надлежните органи на властта или макар с разрешение, но не през определените за това места, се наказва с лишаване от свобода до пет години и с глоба от сто до триста лева.

Та, да попитам Главния прокурор?
КОЙ Е ПРЕСТПНИКА? Този който преминава границата незаконно или този, който я охранява???

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s