Некъф ужасТ, некъф шок

Източник: Народна Младеж

Да благодарим на Фандупкова, Софийска градска талига и управляващата ни пасмина за еротичното удоволствие в претъпкан транспорт в час пик 40 мин. да дишаме изгорели газове в тунела на НДК.
Само в някой извратен мозък би се родила тази идея за „организация на транспорта“. По време на 40 мин. еротични изживявания се замислих какво би станало при една евентуална катастрофа там, или дори в района . Какво се случва с линейките на Спешна Помощ, тъй като наоколо има няколко болници. На „Петте кьошета“ линейките не могат да преминат, заради бетонните разделители колите не успяват да направят път на „Бърза помощ“. Или от сега да започнем молитва за спасението на нашите души?
Ма на кой ли му пука за такива дребни житейски проблеми на гражданите ? Но виж това удоволствие настойчиво искат да ни го продадат за 1.60 лв .

От утре виждам как голяма част от софиянци, ползващи конкретната „организация на транспорта“, докато благославят пасмината управляващи , ще обуят маратонките и ще заживеят здравословно. Поне следващите 14 месеца.
Да свалим от луксозните возила управниците! И те да усетят удоволствието, което искат да ни пробутат на тази цена!

Днес имаме проблема, че някои хора като нашите любезни управници, в дадения случай градските самозванци, наричащи се първенци, от десетилетия серат по сокаците, нарушавайки Първият приказ на Алабин, а и втория – изхвърлят си мърсотиите в селото, под формата на разни „проекти финансирани от ЕС”, средствата за които идват от джоба на Баламата, който си плаща данъците…

От това, което виждат очите на туристи, гастарбайтери и местните жители, на всеки му става безпределно ясно, че гнило има не само в Дания и софийската канализация, но и в самото Кметство, което смърди на корупция.

Правят се ремонти, които се скапват за отрицателно време, а изпълнителите на поръчките едни и същи… Да се не начуди човек как това става без да са шарили пари под масата.
Преди време един пич от някаква затънтия в Масачузетс ли беше или от към Чалстънските мочурища заяви, че София много приличала на родното му местенце… По корупция, шуробаджанащина между политици и фирми, както и по това, че се управлява от мутри…
Дам… Мистър Забравил съм Кой Беше се оказа напълно прав…
Столицата е едно голямо, осрано и нацвъкано с произведения и умствени недоразумения, невероятно смрадливо село…

Нередовен, но скъп транспорт, бъка от ненужен трафик, щото билетчето е на цени сравними с тези в Хайфа, Тел Авив, Ню Йорк или Мюнхен, а качеството и редовността му са като някой от ония западналите квартали в Бронкс – като Браусънвил да речем… А бе има го, ама все тая… Нередовно и скъпо за местните хора, които живеят с доходи, които нормално бих нарекъл гавра.

И така, нека да се запитаме КОГА столичните управници ще добият смелостта да се разхождат самички в краен квартал, от ония гетоизираните, без охрана, без коли?
Това няма да се случи НИКОГА, защото нашите хубави гъзари, които искат да вдигнат билетчето на 1.60 лева, а в същото време превръщат тунела под НДК в газова камера и чакалня за Редовните Пътници на ЦГМ, „Масов транспорт” нямат смелостта да излязат ама наистина сами, да бъдат заобиколени от Недоволните Граждани, които току виж им Въздали правосъдие, защото както е рекъл поета: Да вземеш една тояга, па да им въздадеш правосъдие, също като Оня, който изгонил търгашите, щото били обърнали Храмовия двор на кочина.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s