ЗА ВИДИМИТЕ РЕЗУЛТАТИ И ОЩЕ НЕЩО


Mika SieminehnАвтор: Мика Сийминеен /И.С.И.Г.П/

Ако някой си мисли, че е имало избори, той дълбоко се заблуждава.
Имаше фарс!
Съвременно изпълнение на „Бай Ганьо прави избори“, но постановката беше лоша, актьорите неубедителни и публиката остана разочарована.
Та съвременната интерпретация на Алековия фейлетон се казва „Боко прави избори“ и видимите резултати от него са много интересни…

Неслучайно тия дни се замислих дали случайно нещо се не объркало, щото имаме изборни резултати все едно сме се върнали във времената, га ЦК и Политбюро на Партията определяха какви ще са резултатите от изборите…

Но днес резила е по-голям, щото практически погледнато имаме едни интересни резултати, които навяват на мисълта, че при повече от половин милион недействителни бюлетини, явно „победителите“ са броили като пуснати за тях и онези на които пише вездасъщата математическа формула ХУЙ, магическото слово „Д’еба …“ и т.н. народни умотворения….

Та да се запитаме, аджеба и д’еба, като как се оказа, че има победител, който практически има pyrrhichius victoria, че даже и по-лошо, Pyrrhus, Epirotarum rex поне е победил римляните, докато тук си имаме лоша постановка, която да убеди баламите, че видиш ли ГЕРБ били победили…

Но истината лъсва като задника на Голия Цар… Точно това се случи, когато започнаха да излизат протоколите, в които са забегнали преференциите, в които са нанесени една камара поправки, които са в полза на управляващата Партия, чието управление може да се каже, че е е дълговато, ама не заради друго, а заради дълговете, които стовари на държава и народ…

И докато хората бяха замаяни покрай избори, референдум и други подобни представления, както и покрай шоуто пред НАТФИЗ, то правителството направи онова, което може най-добре, взе заем… Поредния, този път за 4.3 милиарда лева, защото явно е, че не можаха да се наситят на онези 16 милиарда, които прилапаха в началото на годината.

И за отклоняване на вниманието от поредния заробващ страната ни борч се направи и постановката в „Аушвиц арена“ така хем си имахме казуса „Сидеров в НАТФИЗ“ хем си имахме и допълнително отклоняване на обещественото внимание от обществения интерес.
Всъщност, пиниза беше да се ударят с един куршум два заека: Ментосването на изборите да стане тихомълком /това не стана/ и да се гласува допълнителното заборчняване на страната и народа /това мина тихичко в суматохата/.

България върви по гръцки сценарий и това вече е ясно на всеки, който може да мисли поне колкото една кокошка.
Представям си само как Боко се пъчи като въшка на ревер за „видимите резултати“, забравяйки да ни каже за невидимите, които ни тласкат по пътя към дълговата спирала… Към още по-голяма бедност. Към още по-голям грабеж… Да го кажем с думи прости:
ТЕ ПОгербВАТ БЪЛГАРИЯ и подлагат народа ѝ на геноцид чрез контролирана мизерия, която се задълбочава от ден на ден
Е! Мамка му! Как поне за това не сгреших? Ама не би! Казват, че щом е за някоя мизерия, винаги може да разчиташ на правителството да прецака нещата повече, отколкото ти е въображението.

И това е така!
Освен заборчняването, в страната ни пристигна и първия транш от колонисти, които Западна Европа започва да разселва на Балканите… И това не е случайно, че започват да ни ги пращат в деня на изборите! Вече и на Мунчо му стана ясно, че ГЕРБ ще получи подкрепа и признаване на изборния резултат-менте за истински от ЕС само, ако взема на отглеждане колонистите, които Западноевропейските страни не искат, защото представляват опасност за техните граждани и за националната им сигурност.

За сега на летище „Безмер“ кацнаха три самолета с навалица, но не се знае колко ще ни натрапят.
Всъщност заема, дето ГЕРБ и техните коалиционни партньори теглят е именно, за издръжка на натрапниците, които по неофициални данни май ще бъдат 100 000 души…

На южната ни съседка ѝ трябваха 33 години да достигне огромната задлъжнялост, която наблюдаваме днес. България ще стигне тези нива за има-няма 10 години и то при положение, че управляващите спрат да вземат заеми, както и да ни натрапват плащания, които реално не ни касаят, но е видно, че това няма да се случи, така че скъсете срока наполовина може.
Например плащането за стабилитет на Еврозоната, което за 2014 година възлиза на близо 4.5 млрд лв.
Към настоящия момент България има € 39 млрд. дълг, през 2013 и 2014 година пред да се вземе заема от 16 млрд. лева, както и преди да се начислят плащанията по различните такси за членство в ЕС, НАТО и таксата за Еврозоната дълга на страната възлизаше на няма и € 10 млрд .

Прилагам механизма на задлъжняване на Република България през последните 6 години.*
Последен пример е заема € 8 000 000 000 или близо 16 млрд. лв (15 646 610.90 лв.), но ще трябва да върне 27 млрд. лева или € 15 333 503 705.

НЕКА ВИДИМ КАТО КАК ЗАПОЧВА ДЪЛГОВАТА СПИРАЛА ОТ 2009 ГОДИНА НАСАМ В БЪЛГАРИЯ
Към края на 2009 година брутния държавен дълг възлиза на € 5 108 700 000.
Към края на 2010 на € 5 856 100 000
Към края на 2011 на € 6 284 200 000
Към края на 2012 на € 7 356 600 000
Към края на 2013 на € 7 532 000 000
Към края на 2014 на € 11 603 600 00

Към настояща дата брутния държавен дълг възлиза на € 12 300 000 000 , но без да броим гласуваните от народното събрание € 8 000 000 000.
Така държавния дълг до края на 2015 година ще нарасне до € 24 300 000 000 в рамките на една календарна година.
Сега прибавете още 4 300 000 000 лева и картинката става ясна…

Политиците продадоха България, продават и народа ѝ, ликвидират го чрез бедност…
И това са истинските ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ, които се набиват в очим, а не нещо друго…
Всъщност, и т.нар. достойни за хвалба строежи на управляващите се видя колко са устойчиви… Пропаднали магистрали, пътни артерии по градовете…

Също така виждаме и друг ВИДИМ РЕЗУЛТАТ, а именно влошаване на системата на здравеопазване, която се ръководи от един напълно откачен доктор, който кой знае защо май няма такива работи като реален лекарски стаж, поне, ако се съди по собствената му биография.

Та какви са ВИДИМИТЕ РЕЗУЛТАТИ???
-Намаляващо население и нарастващи гробища… Даже има преизпълнение на плана за мъртъвците…
– Първото е подпомогнато и от ЛИПСАТА НА ДОСТЪП ДО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ, което пък е в резултат на ДЕФОРМИТЕ В ЗДРАВЕОГАЗВАНЕТО, които толкова успешно ни трескат вече втори мандат на ГРОБарите.
– Следва влошеното образование, което е резултат в поредица от реформи в сектора. И това под влиянието на разни НПО, финансирани основно от САЩ и водещите страни в Арабската лига, както и от Турция… Унищожава се историята, промиват се мозъците на децата, наливат им се извращенски ценности… В същото време не се набляга на това те да могат да четат, да пишат, да смятат… За нашите евроГЕЙци е по-важно да им набият еврогейските ценности в главата, отколкото децата да усвоят физика, математика, биология, философия и другите преподаваеми предмети… и ВИДИМИЯ РЕЗУЛТАТ е: Нютеризирани, объркани същества излизат от школата… А от университетите видиотени, скопени от към мислене индивиди, сравнение с които един виден Герой на Достоевски е ГЕНИАЛЕН.
-Заливането на страната ни с колонистите, които споменах по-горе. същите ще се издържат за наша сметка, като всеки от тях ще получава издръжка, която е 33 пъти по-висока от детските надбавки, които отпуска държавата на едно българско дете или 7.3 пъти над минималната пенсия за български гражданин, който е бачкал 40 години като вол и получава 157.44 лева…
Това е и в пъти повече от това, което получава един глух или сляп български гражданин, а то възлиза на 115.15 лева…

За ВИДИМИТЕ РЕЗУЛТАТИ може да се изпише много… Но няма смисъл, защото може да ги видите навсякъде… Ниски пенсии и заплати, висока безработица, надути цени…
Огледайте се… Хиляди бездомници, просяци, апели за помощ на отчаяни хора, на които държавата отказва лечение…
Да… ТОВА СА ВИДИМИТЕ РЕЗУЛТАТИ…

Та помислете си…
Дали не искате едни други по-добри резултати…

*ГЪРЦИТЕ ПОКАЗАХА СРЕДЕН ПРЪСТ НА ЕС И КРЕДИТОРИТЕ /Народна младеж, 05.07.2015/

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s