Децата, които заявяват, че хомосексуализмът е грешен може да се разглеждат като екстремистка заплаха заяви Министъра на образованието на Великобритания

Ники Морган -  Министър на образоваието на Обеиненото кралство

Ники Морган – Министър на образованието на Обединеното кралство

Според властта във Великобритания, ако не си съгласен с войнстващите содомити, значи си екстремист.
Поне така излиза от изявлението на Министъра на образованието на Обединеното кралство г-жа Ники Морган, докато излагаше анти-терористични планове.
Според нея „Анти гей коментари могат да „ предизвикат мисъл” в съзнанието на учителите за потенциален радикализъм“.

„Деца, които говорят срещу хомосексуалността в клас може да се разглеждат като потенциални екстремисти съгласно насоките на правителството, насочени срещу превенция на ислямския тероризъм, заяви Ники Морган, Министър на образованието на Великобритания.

Г-жа Морган също посочи, че коментари на деца според, които хомосексуалността е „грешна” или „зла” може да „отключат” притеснения на учителите според насоките, съставени с оглед училищата да откриват възможен радикализъм.

Според традиционните християни изявлението на Морган предполага, че всеки, възпитал децата си според консервативните религиозни вярвания по отношение на сексуалността сега може да се разглежда с подозрение.

Горното е в следствие на действия за затваряне на две християнски училища, след като за тях е преценено, че не са издържали новите тестове за „британски ценности”, въведени в следствие на така наречения скандал „Троянски кон” по време, на който радикални мюсюлмански групи са се опитали да проникнат в училища в Бирмингам.

Инспектори на Ofsted (Служба за стандарти в образованието) вече са инструктирани да дават оценка дали училищата популяризират теми като демокрация, толерантност и законност.

Дейвид Камерън заяви тази седмица по повод терористическата жестокост в Тунис, че Великобритания трябва да е „нетолерантна към нетолерантността.”
Департамента на образованието е изготвил нови насоки, които да подпомогнат определянето на рискови ученици по отношение на радикализма..

Г-жа Морган заяви, че това ще включва „промяна в поведението” и „неща, които те казват”.
На въпрос по време на интервю по BBC Radio 4 дали горното означава, че ако дадено дете поставя под въпрос демокрацията, учителят трябва да предприеме действия, тя отговаря: „Не, мисля, че училището трябва да е безопасно място, в което младите да могат да проучват различни видове идеи. Но от миналата година ние недвусмислено заявяваме, че училищата трябва да обучават на британски ценности – това са нещата, на които ние държим изключително.”

Тя продължава: „Мисля, че има ценност като толерантност и има въпроси, в които младите хора или който да е може да се препънат.”
Запитана за пример, тя отговаря: „Пример може да се даде с факта, че в ИДИЛ (Ислямска държава в Ирак и Левант) са крайно нетолерантни към хомосексуалността”.

Притисната по въпроса дали, ако дадено дете вярва, че хомосексуалността е „зла” или „погрешна”, то учителите могат да приемат детето за „заплаха”, тя отговаря: „Горното може да предизвика мисъл. Ще зависи много от контекста, в който въпросът е обсъждан.”
„Но учителите ще дискутират, както вече го правят, когато са притеснени за деца, застрашени да бъдат привлечени в банда или такива, които са експлоатирани или пренебрегвани в къщи.”

От тук може да си направим извода, че гей-лобито в Обединеното кралство е толкова силно представено във властта, че вече съвсем открито проповядва хомосексуализъм в училищата и то под егидата на държавата, която в името на криворазбрани свободи е готова да обяви християнството като „екстремистко“, за да угоди на содомитското сборище, което явно налива доста пари в касите на управляващите в страната.

Advertisements

One thought on “Децата, които заявяват, че хомосексуализмът е грешен може да се разглеждат като екстремистка заплаха заяви Министъра на образованието на Великобритания

  1. Pingback: „Гордостта за съдраните задници“ | FREI NЕWS

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s