„Гордостта за съдраните задници“

да запазим децата от разврата

Яна Бюрер Тавание написа „Защо ще ходя на София прайд“, изброявайки 12 причини, коя от коя по-тъпи.
И поради това, че я познавам като проповедник на неолиберастията, българомрзството и че е бивш журналист в „Тема“, редактор в
„Капитал“ и бивш главен редактор на на „Light“ и също така сред настоящите медийни цензори, стипендиант на фондациите „Робърт Бош“, ЕРСТЕ и „Балканска мрежа за разследващи репортажи“, както и ПР на БХК, реших да напиша по темата за прословутия „Прайд“, който бил празник.

Толерантно самоубийство: В Швеция изкараха на гей-парада в Гьотеборг 120 деца от детска градина.

Толерантно самоубийство: В Швеция изкараха на гей-парада в Гьотеборг 120 деца от детска градина.

Т.нар. „прайд“ или както е правилно да се каже по български „Високомерието на безхаберниците“ / буквално от английското значение на „gay pride“/.
Точно вискомерни са, озлобени, искащи да наложат тяхното мислене, техния Gaystyle, содомията като начин на живот.

Неслучайно американският писател Лафайет Роналд Хабърд казва, че целта на проповядваната гейщина е целенасочена държавна политика в САЩ, Западна Европа и Канада, която има за цел да доведе до редуциране на населението.

Също така, канадската писателка Лос Макмастър Бюджолд в „Етан от Атос“ описва какво би станало, ако се наложи содомията като абсолютен начин на живот. А именно:
Тоталитаризъм, сравнение с който Северна Корея ще се види едва ли не като свободия.
Тотален контрол на това кой може и кой не може да има деца.
Абсолютен деспотизъм, защото правото да имаш деца ще се определя от това колко си покорен като роб на своите работодатели.
Всъщност, абсолютно същото казва и американския писател Пол Андерсън в книгата си „Вечната война“.

Лоурънс Нивън казва, че бъдещето, което така хубаво ни начертават е чиста проба ултратоталитаризъм, нямащ аналог в световната история.
В „Свят извън времето“ ачик го казва, че затвърди ли се Новия тоталитаризтъм на неолиберастията, той може да е най-дългата диктатура съществувала в цялата писана история на човечеството и може би най-жестоката.
В РАМО направо казва, че хората ще бъдат сведени до роби, а управляващият елит ще въведе ултратоталитаризъм, който ще е толкова жесток, че човешките същества ще бъдат ликвидирани по прищявка на власт имащите за неща, които даже не са и провинения.

Тия дето толкова ми се пънат колко са толерантни, да вземат да прочетат малко американска литература от втората половина на ХХ век, която още от началото на 50-те години, та до края на 90-те разглежда въпроса за хомосексуалността като преднамерена политика на т.нар. Свободен свят.

Днес виждаме процеси, предсказани от Андерсън през 1953 година, събития описвани в детайли от Хабърд от 1953 до 1982.

Преди 13 години по радио „Fraykayt wele“ съвсем недвусмислено заявих, че първата страна на педерастите ще е Норвегия и познах. Това стана пет години преди да легализират гей-браковете в тази страна.
През 2009 година заявих пак по същото радио следното: „Навлизаме в епоха, в която ще имаме неолиберастинча педерастокрация.
В нея ще се сбъднат най-страшните кошмари на Андерсън, Хабърт и Нивън, гарнирани с ужасите на Строб, Кинг, Хичкок и Брьосольо“

И днес виждаме шестващи содомити, крайни екстремисти-педофили и редуциране на коренното население на Европа и презаселването на
Стария континент с хора, дошли от други континенти, целенасочено докарани с цел да изместят нас.
И всичко това става с благословията на управляващите в ЕС, САЩ и другите страни в Евроатлантическия пакт.

Налагането на TTPI е следващата фаза, когато практически държавността ще изчезне, предадена на корпорациите, а хората от
Свободни ще са превърнати в роби, защото даже и фиктивната свобода, която имат днес ще им бъде отнета, стъпкана и захвърлена в коша за
боклук.

Та на възхищаващия се от тази содомитопоклонничка ще му кажа следното:

Добре дошъл Робе, в Новия световен ред!
Когато влизаш тук, остави надежда всяка своя отвъд вратите на Земният, ад, в който влизаш, възхитен от измамните блаженства, които виждат се отвън.

За онези, дето откраднаха дъгата от децата и я направиха символ на извратенящина, която е отклонение, което те искат да наложат като норма ти си само Сянка, Роб, Нищожество…
Тук е Ад, в който ТИ СИ НИЩО

„Как влияе „прайда в София“ на начина на живот да речем в северозападното градче Вършец?“

Влияе и то доста.
В дългосрочен план, защото, когато содомитите наложат своя начин на живот като задължителен, тогава може да се окаже, че всеки е пряко засегнат, в частност и задника му… Или тоя на децата му от мъжки пол, ако има такива.

Реклама на гей-парадите в играта "Farm Ville 2" А повечето играчи са деца...

Реклама на гей-парадите в играта „Farm Ville 2“
А повечето играчи са деца…

Миналата година подобен на този въпрос беше зададен от Канал 9, темата беше содомитския показ в Тел Авив, който за кой ли път възмути гражданите на Държавата Израел, в която наложения педерастки парад е обиден за християни, мюсюлмани и юдеи, противоречащ на техния мироглед, култура, традиции и обчаи.
Точно порди това, че въпроса е като онзи, който беше: „Как гей-парада в Тел Авив би повлиял върху град като Бейт Ям, Зефет или Офаким?“

Всяко нещо, което днес ни налагат има дългосрочни последици.
Содомитите чрез своята пропаганда и налагане на своя Gaystyle разпростират пипалата си и техни мишени са ДЕЦАТА.
Нещо, което те не крият, а съвсем нагло го излагат на показ.
Точно заради ДЕЦАТА трябва да не допускаме содомитска агитация, защото ако те бъдат содомизирани, тогава бройте ги за загубени.

Неслучайно след това изказване се намериха разни активисти като оня Михаил Стоянов дето толкова го жалят разни, да убеждават, че не било вярно, че от педерастлък към узаконена педофилия има само една крачка и т.н.

Но в случая са в грешка.
Моят опит като наблюдател и експерт в медиите, ситуационние и събитиини анализи категорично говори, че съм на прав път и това се потвърждава от други наблюдатели като Джон Наш, София Васкес-Мелядо, Джоузеф Карпентър, Джек Майнър и други.

За влиянието на гейпарада да речем върху Вършец, ще посъветвам, който иска да отдели малко време и да прочете някои материали, които прилагам като линкове, надявам се да ги разгледа няколко пъти, да ги осмисли и мисля, че ще намери отговора на въпроса.

da zapazim decata

Педофилията и содомията явно са сред основните европейски ценности

СОДОМИЯТА КАТО ПРЕДНАМЕРЕНА ПОЛИТИКА НА ЕВРОПА

УНИЦЕФ СЕ БОРИ ЗА ДЕКРИМИНАЛИЗАЦИЯ НА ПЕДОФИЛИЯТА И ПРИЗНАВАНЕТО Ѝ КАТО СЕКСУАЛНА ОРИЕНТАЦИЯ

Насоките на СЗО за сексуално образование промотират  аборта и хомосексуалността сред децата

Децата, които заявяват, че хомосексуализмът е грешен може да се разглеждат като екстремистка заплаха заяви Министъра на образованието на Великобритания

 

1. ЛГБТ използват дете, "борейки се" срещу хомофобията!!!! Видно е, че детето вече е опедерасчено. Промили са му мозъка. Вероятно е отглеждано и от еднополово семейство.

ЛГБТ използват дете, „борейки се“ срещу хомофобията!!!! Видно е, че детето вече е опедерасчено. Промили са му мозъка. Вероятно е отглеждано и от еднополово семейство.

Помнете!
Помнете!

ВЪРШЕЦ НЕ Е ОСТРОВ

Обратни е имало винаги във всяка страна и епоха.
Разликата днес е, че има содомитска пропаганда.
Да го кажа на прост език, цитирайки един от най-известните в недотам далечното минало педерасти в София:
„Аз не може да съм гей, защото какво правя, с кого и как, това е моя работа.

Гей-парада в Берлин е сборище на хора, които парадират с единственото, което имат, а именно обратната си ориентация.
Съжалявам, но подобна проява в България за мен би била недопустима, защото въпросните паради са политически прояви, в които не се борят
за правата на хомосексуалистите, а за налагането на хомосексуализма сред подрастващите.

Това е неморално, защото отрича правото на избор. А този избор трябва да се вземе от хора, които са достатъчно съзрели да са осъзнали
себе си.

Ако в България се организира подобна проява като берлинската, аз ще се обявя против, поради гореизложените от мен причини.“
Борянката /Борислав/

Един от известните през 90-те години на ХХ век хомосексуалисти, по въпроса за Берлин прайд в средата на 90-те.
Борянката бива убит от войнстващ содомит в началото на миналото десетилетие, защото се обявява срещу всякаква гей-пропаганда, която да е насочена към децата.

И тук ще продължа:
Кой какво прави у дома си, това е негов проблем.
Хомосексуалисти има не само в големите градове.
Но колко от тези, които са на другия бряг се бият в гърдите и искат останалите да станат като тях?
Малко. Изключително малък процент.
Всички сме наясно кой от нашите съседи какъв е, но нито го правим на въпрос, нито ни пука. Приемаме съседа си такъв, какъвто е, без да се притесняваме, че е такъв.

Да попитам някой като Наско Илиев колко хомосексуалисти познава?
Колко пъти е разисквал с тези хора проблемите, създавани от войнстващите содомити?
Няма да се учудя, ако познава съвсем малко такива хора, а по въпроса и дума не обелил.

Даже ще му задам още по-интересен въпрос, а именно: „Ходил ли е в бар, в който нормални и от онези с лявата резба заедно слушат музика,
пият си питието и никой не прави на въпрос, че да речем Тони и Дани са лесбийки, а Гошо и Тошо са меки китки?“

А, да.. Въпреки, че споменатите от мен личности са да го кажа с техния лаф „обратни“, то те не се афишират като такива, няма демонстрация
на това.
Нормални хора, които въпреки своите наклонности са против всякакви пропаганди и политики на войнстващите содомити.
Неотдавна Евгени Минчев (светския хроникьор) заяви „нормалните хора не ходят по подобни мероприятия“, визирайки содомитския показ.
Да. Евгени Минчев е хомосексуалист, но това не пречи да е нормален, толерантен и ненатрапващ своите наклонности като еталон за поведение.
Цитирам последното му изказване по въпроса:
„Гейовете сами се поставят в ситуация на малцинство, след като изискват приобщаване и разбиране от останалите чрез демонстрации и паради. Бих препоръчал не тъпи снимки с гей знамето, а подобаващо поведение, което да ги направи неразличими от хората и общо приетите норми. Никой никога няма да възприеме, включително и аз, лакирани нокти, оскубани вежди, лилави чорапогащи на мъжки крака, нито мяукане вместо говор, нито поведение на разтопен кламер, вместо устойчиво, мъжко поведение, както е определила Природата“
„Повечето от вас са друсани, мързеливи и нехайни. Повечето от вас са лигли и мрънкала. Гейовете сами се определят като малцинство и затова ще бъдат третирани като такова преди, по време и след всеки ненужен парад“, смята светският хроникьор и препоръчва гейовете да работят наравно с останалите и да не изискват специално отношение и внимание.

Също така знаменития артист и режисьор Мариус Куркински заяви за прайда: „Не ме занимавайте с тия педали.“
Също така Мариус има мъжеството ясно и точно да заяви относно гей-браковете: „Осъждам и мразя тези бракове, против съм деца да бъдат осиновявани от хомосексуални двойки“
И е прав!

Макар всички да знаем какви са Мариус и Минчев, не може да им се отрече, че те макар да са на левия бряг, тях не може да ги обявим в содомитлък, извратенящина и т.н., защото не натрапват содомията като начин на живот.

Понеже много говорят, че хомосексуализма бил „в духа на Спарта“ще направя една вметка по темата:

Спарта не е бил елински, а тракийски (вероятно пеласгийски) полис.
Поради принадлежността на Спарта към тракийските племена, то вероятно хомосексуализма в този полис е бил рядко разпространен.
В интерес на истината, сред повечето тракийски племена содомията е била престъпление от тежък характер и е била наказвана сурово.

Това, което знаем за Спарта е главно от атински източници (Атина е най-големия враг не само на Спарта, но и на тракийската култура).
В нито един друг източник, който не се позовава на атински или елински сведения не се споменава и дума за хомосексуални взаимоотношения в спартанското царство.

Нищо лично не влагам в казаното, относно статията на Тавание, само професионализъм, но както казва Меир Бернщайн: „Няма нищо по-лично от това да изразиш позиция, когато те прецакват“ и още: „Когато властта се е съюзила с Дявола, тогава да нададеш глас е задължително, защото си отговорен пред себе си и обществото“

Също така неслучайно е речено още преди времето на Хамурапи: „Когато някой се стреми да отнеме свободата ти, тази на децата ти, да заграби земята ти и да те превърне в роб, тогава не стой безучастен, а вдигни ръка и защити своите деца, жена, ниви, добитък, свобода..“

Все пак не е нужно да цитираме чак толкова древни надписи като този, от шумерската плочка, която е от зората на писаната история.
Може да дадем примери и от съвремието:
„Свободата е най-висшето благо и човек на всяка цена не трябва да позволява да му го отнемат“, М. Кропоткин

И на хората бих казал: „Преди да си сложите ярема, помислете какво правите, какво защитавате и дали това е в резултат на лично, вътрешно и самостоятелно убеждение или е резултат от психопрограмиране, извършено от медиите, които денонощно пълнят с дракх главите на хората.“

В заключение ще напиша нещо от моя адаш Мика Рух:

„Не всичко, което блести е диамант.
Не всичко, което е звучи мъдро е истина.
Не всичко, което виждаш е реалност.
Винаги мисли човече, защото необмисленото следване на наложените от тоя или оня идеологии, изкуствени човешки взаимоотношения, фалшиви мечти, желания-менте са като пътя към Ада…
Уж добри намерения, а всичко това е лъжа…
Капан за глупаци!
Богатия те лъже и краде, парадирайки с човеколюбие, което няма…
Псевдоправозащитника живее на твой гръб, а неговите господари са те превърнали в роб и се стремят да покварят децата ти, да ги унищожат
душевно и да го пречупят, за да сломят всяка една бъдеща съпротива…“

ANTISODOMIQ

С благодарност към Петър Николов, който попита:
„Как влияе „прайда в София“ на начина на живот в северозападното градче Вършец? „
„Тези „различните“ са живели, живеят и ще живеят в нашия „нормален, според нас свят“.

Също така благодаря на: Елена Челебийска, Александър Ресиловски, Петя Георгиева и Александър Иванов, които засегнаха темата за агресивната хомосексуална пропаганда насочена към децата.
Благодарности и на: Леон Харц, Рейне Вис, Марика Над, Ахмед Али.

В памет на: Борянката, Вучата и Кристинката

С уважение към Евгени Минчев и Марус Куркински за куража да кажат истината.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s