АЗ ЩЕ ОТИДА НА АНТИПЕДЕРАСТКИЯ ПРОТЕСТ, ЗАЩОТО СОДОМИЯТА НЕ Е ПРАВО, А ИЗВРАЩЕНИЕ

СОДОМИТСКИТЕ ПРОПОВЕДНИЦИ ВЕЧЕ ПОСЯГАТ И НА ДЕЦАТА

УНИЦЕФ СЕ БОРИ ЗА ДЕКРИМИНАЛИЗАЦИЯ НА ПЕДОФИЛИЯТА И ПРИЗНАВАНЕТО Ѝ КАТО СЕКСУАЛНА ОРИЕНТАЦИЯ

 

да запазим децата от разврата

 

На 27.06. от 13ч. Протестен митинг пред Софийска община срещу кмета на гр. София- Йорданка Фандъкова и Столична община, под чийто патронаж се провеждат редица содомитски прояви, включително и Гей парада!

При наличието на толкова много проблеми в София-цигани, бежанци, инфраструктура и още много други, Столична община в лицето на Фандъкова ще изразходи общински средства за морално деградирали същества, игнорирайки желанието на столичани да не гледат подобни уроди. Видно е, че Фандъкова е марионетка служеща на частни организации, финансирани от чужди страни.

14 ч ще започне Анти-гей шествие „Да запазим децата от разврата“!
Содомията не е право, а извращения! Ние ще се борим да запазим морала на българското семейство и деца и няма да допуснем поругаване на българските християнски традиции от подобни дегенерати!

 

В: Тази година за за осми път  ще се проведе гей-парад в София.
Вие твърдо се обявихте против провеждането на това мероприятие, което става под патронажа на столичния кмет Йорданка Фандъкова, защо?

О: Гей-парада е проява на нетолерантност и е дискриминация спрямо онези, които не изповядват содомията като начин на живот.
Също така, гей-парадите са агресивна пропаганда на т.нар. “гей лайфстайл” или казано с други думи натрапване на своята сексуална ориентация като единствено правилна.

В: Вие казвате “содомия”, а не “хомосексуализъм”. Това не е ли неправилно?

О: Хомосексуализма е предпочитание към собствения пол, а агресивното натрапване на хомосексуалността на другите това е содомия.
Ако се придържаме правилно към терминологията, хомосексуализъм и содомия са синоними.

В: Защо твърдите така?

О: Израза содомия идва от Библията, по-точно от Стария завет, Петокнижието, Книга първа,  Битие, глава 20, в която се разказва как содомските мъже искали за изнасилят ангелите и те поразили градовете на разврата.

В: Вие казвате, че гей-парада е обида за повечето хора.

О: От една страна е гавра с ценностната система на християни, юдеи, мюсюлмани и други вероизповедания.
Даже и за много атеисти е обиден, защото им натрапва, че да си обратен е задължително.

В: Вие приравнявате пропагандата на хомосексуалните взаимоотношения към педофилията.
Това не е ли политически некоректно?

О: „Политкоректността е опит да покажеш чистия край на лайното.“
Истината е, че е по-добре да си говорим истината вместо да се самозалъгваме, че след като гей-активизма е взел такива размери и се проповядва содомия по училищата, то същите тези содомитски проповедници няма да посегнат и на децата. Всъщност, те вече го правят.

В: Как? Не е ли незаконно?

О: Нека да разгледаме един интересен случай в САЩ, Вирджиния.
Тамошните власти решиха и наложиха т.нар. Family Life Education , на български казано „Семейно житейско образование“ уроци от началото на новата учебна година, които ще включват учения за хетеросексуални, хомосексуални и бисексуални, транссексуални и идентичности.
Часове ще включват дискусии относно орален и анален секс, както и различните сексуални начини на живот.
Още като се започне от детската градина, учениците ще бъдат обучавани за еднополовите или гей браковете, а родителите няма да могат да откажат, или поискат отписване на техните деца от уроците.
FLE уроци ще бъдат преподавани в държавните училища в окръг Феърфакс, Вирджиния, и се готвят да се включат полова идентичност в своята учебна програма, въпреки възражения от родителите.

Също така, подобна програма има в Испания, а също така се опитват да наложат и в България.
В Германия ще Ви накажат, ако не разрешавате на детето Ви да бъде наливана гей-пропаганда в главата и протестирате срещу това, че в час по “сексуално възпитание” му пускат содомистко порно. Вас ще Ви съдят за “възпрепядстване на сексуалното озъзнаване на Вашето дете” и социалните без да се притесняват ще дойдат да Ви го отнемат, за да може да получи “правилното възпитание по половия въпрос”.

В: Вие считате това за своего рода педофилия?

О: Да. Определено считам, че това си е чиста проба педофилия и то от онази гнусната, в която участват властите.
На 17 Октомври 2013 година, цитирам LifeSiteNews.com – Световната Здравна Организация СЗО разпрати документ определящ стандартите за сексуално образование в Европа. Стандарти, промотиращи мастурбацията, мерки против бременност, аборт и хомосексуализъм пред бебета, малки деца и юноши.
„Стандарти за Сексуално Образование в Европа“, служи като ръководство за сексуално образование, започващо от пред училищна възраст. Ръководството е написано от СЗО – Европейски регион и Федералния Център по Здравно Образование (ФЦЗО) на Германия, още през 2010-та година.
Това предизвика доста сериозна вълна на недоволство в Испания и Хосе Антонио Артинез заяви пред водещи световни медии: „Изглежда за този документ е без значение дори факта за неморалността на поддържането на сексуална връзка с човек под 15 години, което е незаконно в много страни.“
Испанските граждани изразиха недоволството си пред Жужана Якаб, Регионалният Директор на СЗО за Европа, чрез петиция на HazteOir.org
В петицията пише: „ . . . вашите препоръки за сексуално образование на европейските деца са основани върху принципи и ценности, вдъхновени от секс идеологията, те не са съвместими с образование в любов, отговорност, грижа за себе си и уважение към себеподобните, нещата които искаме да предадем на децата си.“

Неслучайно в „Northern Colorado Gazette“ от 03 07.2011 Джек Майнър пише следното:
„Използвайки същите тактики, които ползваха активистите за „гей”-права, педофилите започнаха да се домогват да получат подобен статут с аргумента, че влечението им към деца е просто сексуална ориентация и не се различава от това състояние при хетеросексуалните или хомосексуалистите…
През юли 2010 изданието Harvard health Publications съобщи, че: „педофилията е сексуална ориентация и е малко вероятно тя да бъде променена. Лечението й цели да позволи пациентът да устоява на влечението си, породено от сексуалните му нужди.“

Линда Харви от „Мисия Америка” заяви, че натискът педофилите да получат равнопоставеност ще зачести и ще става все по-силен – право-пропорционално на активността на ЛГБТ – групите да афишират и да отстояват себе си: „Всичко това е част от плана за въвеждане на секса с деца във все по-ранна и по-ранна възраст и да ни убедят, че всичко това са нормални взаимоотношения и че всъщност става дума за „сексуално привличане“….
… Законите, защитаващи децата от сексуално насилие бяха оспорени в няколко щата вкл. Калифорния, Джорджия и Айова. Извършителите на сексуални престъпления срещу деца претендират, че санкциите за деянията им, предвидени в тези закони, предвиждащи регистрирането им и забраняващи им да живеят в близост до училища и паркове са несправедливи, тъй като ги наказвали за цял живот.“

В: Но Джек Майнър говори само за САЩ. Какво общо има Европа с това?

О: В Европа положението е същото и това е видно от прословутия Клабрийски казус, при който Касационния съд в Италия върна за нов процес делото срещу педофила Петро Ламберти от Кантадзаро, отменяйки присъдата му от пет години затвор, която Апелативния съд му беше издал.

На първа инстанция Пиетро Ламберти получава осъдителна присъда на пет години, а после присъдата е потвърдена на втора инстанция.
Делото е пратено за разглеждане в Касационния съд на Италия, където съдиите след натиска на педофилското лоби добавят към обвинителния акт ключовата дума „innamorati“ “влюбени”.
След като Касационния съд добавя въпросната ключова дума към обвинителния акт, връща делото на Апелативния съд в Катандзаро за преразглеждане със следната мотивация:
“Съда намира смекчаващи обстоятелства, които приема при осъществяване на сексуалния акт на обвиняемия с жертвата”
Според Касационния съд няма случай на педофилия, а на искрени чувства – любов, и оправдава заподозрения в педофилия, който на предна инстанция – Калабрийския съд беше получил пет – годишна присъда за сексуални контакти с малолетна и злоупотреба със служебно положение. Присъдата е окончателна и не подлежи на преразглеждане.”

В: На 21.02.2014г. по време на заключителната конференция по Проект „Правосъдие близо до хората: II фаза“  организиран от „Националната НПО мрежа за гражданско наблюдение на съдебната власт“, оргазнизиран със съдействието на фондация „Америка за България“ в Софийски градски съд зала 15 Вие имахте пререкания с докладчика на Национална мрежа за децата именно поради този казус.

О: Да. Точно така.

В: Също така имахте пререкания с активиста от „Протестна мрежа“ по същия въпрос. Как Ви отвърнаха те?

О: Моето питане беше следното: КАТО КАК ДА ТЪЛКУВАМЕ РЕШЕНИЕТО НА КАСАЦИОННИЯ СЪД В ИТАЛИЯ, КОЙТО ЛЕГАЛИЗИРА ПЕДОФИЛИЯТА? (напишете го с главни букви)
Отговорите бяха главозамайващи!
Ето Ви официалния ответ на НМД, който ме потресе:
„Калабрийския казус, който споменавате не се явява нарушение на правата на детето, защото Касационния съд на Италия е преценил, че между 60 годишния мъж и 11 годишното момиче има любов и това не може да се разглежда като педофилия. Ние няма да вземем отношение по зададения от Вас въпрос, защото той не касае общоевропейското право, а само италианското.“

Иво Божков ми отвърна така: „НМД не се изживява като арменския поп и не коментира всяка глупост случваща се в света, защото е преди всичко българска, а не международна организация и изразява общото мнение на над 120 организации у нас, които работят с деца и семейства и които де факто съставят НМД.“
Както виждате и този отговор е неадекватен, да не кажа кретенски.

В: Има ли други подобни случаи в Европа?

О: Да. Всъщност това не е първият случай в съдебната система в Европа, където педофили (включая и работещи в социалната сфера и образованието) са оправдавани по този начин.
Не е и първия случай, когато неправителствени организации, които се финансират от УНИЦЕФ считат,  че случаи като Калабрийския казус “не се явяват нарушения на правата на детето”.  В близко бъдеще се очаква педофилията да се признае като сексуална ориентация, а това се поддържа от УНИЦЕФ, нещо,което става ясно от програмата им за сексуално възпитание, чието “Ръководство на учителя по сексуално възпитание за учениците от V до VIII клас”, което бе одобрено от МОН.

В: Според Вас какво цели налагането на еднополови взаимоотношения?

О:  1. Контрол на раждаемостта, който да определя кой може и кой не може да има деца. Така онези, които са неугодни на властимащите няма да получат правото да имат деца.

 1. Това също е и метод не толкова за ограничаване на броя на населението, а за налагане на тотален контрол, който да гарантира послушанието на населението.
 1. Реално налагане на АБСОЛЮТЕН ТОТАЛИТАРИЗЪМ ОТ НОВ ТИП, който също така е и свого рода РОБВОВЛАДЕЛСТВО ОТ НОВ ТИП.
 1. Налагането на зависимост за репродуцирането на човешките индивиди е пряко продължение на т.нар. „водни империи“, сиреч господството на монополите, което се гради на ресурси, без които човечеството като цяло не може.

А не е зле да се отбележи, че при една глобализация и наложения от нея репродуктиивен контрол, новия тоталитаризъм би бил практически неунищожим за дълъг период от време.

Историята категорично е доказала, че една „водна империя“ може да изгние отвътре, но не може да бъде разрушена от вътрешна сила.
Примери за водни империи от историята, това са: Япония, Китай, Тауантинсуйу, Османска империя, Кхмерска империя, Елам, Акад, Древния Египет и други.

Днес идеята за империя на монопола е още по-развита и нейната кулминация е именно налагането на содомистично общество, което чрез джендърски семейства ще наложи тотален контрол на репродуцирането на населението.
А понеже тази империя на неолиберализма се очертава да бъде глобална, то спокойно може да кажем, че ако тя обхване целия свят, то може да просъществува хилядолетия, защото няма да има външна сила, която да е способна да я срути.

В: Вие казвате, че в миналото Скандинавието и Бенелюкс са били превърнати в своего рода социален експеримент, който да покаже дали е възможно налагането на хомосексуалнност в обществото.

О: Да, точно така. И пак бих го казал.
Експеримента бе с очакваните от създателите му резултат.
Вероятно до 2030г. Норвегия ще е най-содомизираната страна в света, населението ще се състои от почти 85% хомосексуалисти, а до 2050г. вероятността да е на 100% содомистично е доста реалистична.
Експеримента показа, че содомизацията на една страна може да се случи в относително къс времеви период, поне от гледна точка на историята.

В: Още през 2002г. в статиите си  „Хомосексуализмът като средство за създаване на абсолютен тоталитаризъм от Чикагски тип“  и „Хомосексуалнто общество – новото социално инженерство“,  заявихте, че джендъризма е идеология, която има за цел да послужи като база за нов тоталитарен ред.

О: Да. Помня, че навремето през 2007 г. направо ме разпънаха на кръст, когато завих, че Новрегия бързо се превръща в „Страната на педерастите“ след като се започнаха дискусиите за узаконяване на еднополовите бракове.

Тогава моята аргументация беше, че в страната все повече млади хора се хващат на въдицата, която им се мята от разните содомистични организации, а те от своя страна имат подкрепата на държавата и разни международни неправителствени организации, които привидно се борят срещу дискриминацията и за човешките права, но в действителност градят едно общество, в което в недалечно време хомосексуалните ще дискриминират онези, които са хетеросексуални.

И да, това вече се случваше в Норвегия. Хората, които не са содомити си намираха по-трудно работа, често пъти им отнемаха децата, за да ги дават на хомосексуални двойки в страната или чужбина и т.н.
И забележете, че тази политика я имаше още ПРЕДИ Кралство Норвегия да разреши официализирането на джендърските семейства.

В: Колко силна е гей-пропагандата? 

О: Много,  но за щастие не толкова, колкото им се иска на содомистичните прповедници.
Содомията набира сила не само в локален план, но и в общоевропейски, повличайки и децата.
ЕС, чрез ЕП се кани да наложи на всички нейни членки да разрешат джендърските бракове и така открито изразява не само подкрепата си, а и признава, че НАЛАГА джендърския семеен модел като единствения истински правилен.

Ценностите на различните общества бяха ликвидирани, наложиха такива, които биха били угодни само на неолиберастките господари, които все повече и повече налагат своя контрол над населението на Стария континент.

Дискриминация към хетеросексуалните, към християните, евреите и мюсюлманите. Тези три религии, които са най-силно представените в Европа рано или късно ще бъдат заклеймени като зло, ще бъдат забранени като зло, защото в тяхната основа е заложено, че содомията е грях, че мъжете трябва да обичат жени, че жените трябва да обичат мъже.

Християнството, исляма и юдаизма като всички авраамистични религии твърдо са против содомията като поведение и трудно много от изповядващите тези религии биха се примирили с налагането на джендъризма като единствен правилен модел за създаване на семейство.

В: Утре ще има анти-гей парад в София. Вие ще отидете ли?

О: Да. Естествено, че ще отида. Содомията не е право, а извращение. Ние трябва да борим да запазим морала на българското семейство и деца и няма да допуснем поругаване на българските традиции от такива дегенерати, които налагат содомията като основа на новия световен ред. Аз съм срещу това Столична община в лицето на Фандъкова да изразходи общински средства за содомитския показ и игнорирайки желанието на столичани да не гледат подобни уроди.

ANTISODOMIQ

Advertisements

3 thoughts on “АЗ ЩЕ ОТИДА НА АНТИПЕДЕРАСТКИЯ ПРОТЕСТ, ЗАЩОТО СОДОМИЯТА НЕ Е ПРАВО, А ИЗВРАЩЕНИЕ

  • Няма сведения отец Иван от Нови хан да е злоупотребявал с децата, обитаващи неговия приют.
   Има хора, които се грижат за безпризорни деца и без да са педофили.
   Ако имате доказателства за Вашето твърдение относно отец Иван, моля сезирайте прокуратурата.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s