Педофилията и содомията явно са сред основните европейски ценности

 

sodomiti

Проучване на Следствената служба във Великобритания показва, че 750 000 британци имат желание за секс с деца1.
Просто чуденсно, няма що!
Също така от действията на 18 посланници2 в Република България става ясно, че содомията е взела епидемологични размери на Стария континент, както и в Северна Америка.
Това може да го видим от подкрепата на въпросните лица за провеждането на содомитския показ, който Столична община е разрешила да се проведе на територията на град София.
Също така, въпросните посланници най-нагло искат в Република България в колата да се наложи содомитска пропаганда с цел ивращаване на децата3.

Тези, които подкрепят проповядването на содомия, кръвосмешение, зоофилия, педофия и други са подкрепящите содомитския показ в София, България?
Една от тях е ПП „Зелените“, същата, която имаше в редиците си един пич, който беше и е първа дружка с изявен педофил от Франция4, разкрит през 2013 година.
Партия ДЕОС, която е обвързана с Голямата Бяла Къща над Южния парк в София и според запознати източници е рожба на няколко фондации, финансирани от държавата, чието посолство визирам, както и от фондации със съмнителен произход на капиталите, спрягани от германски източници като създадени с парите, заграбени от нацистите по време на Втората световна война в Източна Европа.4

Защо слагам содомитите редом с педофилите?
Защото днешното създаването на днешното ЛГБТ движение в световен мащаб силно напомня Партията на педофилите в Нидерландия, които имат за цел да легализират педофилията.
Защото решението на Калабрийския казус от края на 2013 година е в духа и стила на редица дела, довели до декриминализация на содомията в Европа и САЩ.

Техните дела са гнусни пред Господа6 и са противни на ценностите, залегнали в културите основани на авараамистичните вероизповедания /христянство юдаизъм, ислям, несторианство, манихейство и др./, будизма, даоизма, джаянизма и хиндуизма.

А това, че точно такива неща се проповядват и афишират от разни защитници на правата на извратеняците е показателно, че те системно и целенасочено вкарват хората в противоестествени отношения, които са не само неморални, но и по своето същество изключително гнусни не само пред божия взор, но и за нормалните хора, които даже и да не са религиозни ги напират за отвратителни.
Новия морал, който ни налага ЕС е в противовес с целия известен нам високоразвит морал, който изрично забранява противоестествените сексуални нрави.

Все пак трябва да направя една забележка.
Содомити са онези хомосексуалисти, които афишират своето влечение към своя пол и го натрапват на околните и се стремят да наложат своята ориентация като единствено правилна.
Онези хомосексуалисти, които не се афишират, които не налагат своя възглед и ориентация като единствено правилни, те не са содомити.
Кой какво прави у дома си, това е негова си работа.
Содомия е самото афиширане и натрапване, искането им за законодателни промени и пропагандата им.

Във всяка епоха и във всички страни има хора, които имат влечение към своя пол и като цяло никой не ги е преследвал стига да не са го афиширали и налагали на околните.
Днес обаче е нетърпимо!
Разни чуждестранни посланници, разни партии и организации искат да наложат хомосексуализма като единствено правилната ориентация и да я направят задължителна.
Всичко е сякаш от писанията на Л. Рон Хабърд, в които той предсказва един сват, в който властите налагат содомията с цел редуциране на населението на Европа и Северна Америка с цел повторното им презаселване с хора от Третия свят, които да бъдат евтина работна ръка, послушни роби на корпорациите.

Да… Хабърт го е предвидил и то ясно още преди 60 години /цялостното издание на декалогията „Мисия „Земя“ плюс  допълнителния 11 том излизат в САЩ през 1985г./.
Неслучайно въпросния писател, който е мъртъв близо от 30 години в САЩ неговата родина е заклеймен като противник на Американската мечта, като враг на демокрацията7
И как няма да е заклеймен, когато в своите книги се осмелява да каже неща, които се оказват пророчеsки
Неслучайно неговите книги „Бойно поле Европа“ и „Мисия „Земя““ са забранени в САЩ повече от 20 години…
Хабърд неслучайно отрича всякакви форми на скотоложство, содомия и иска изтребление за педофилите и инцесторите  защото представляват обществена опасност.
Те погазват онези човешки взаимоотношения, които защитават децата от посегателства.

Тези нрави отричащи извращенците не са продиктувани само от някаква си религиозност, а са продукт на еволюцията на човешкия вид с цел съхранението на здравето и опазването на популацията от редица  болести, натрупване на дефектни гени, водещи до заболявания, които се получават поради кръвосмесителни връзки /вижте европейските династии и не питайте до какви малформации и изродения може да доведе кръвосмешението и близкородствените бракове/ и точно за това те са забранени и считани за противоестествени и за голям грях.
Също така забраната за секс между родители и деца е забранена именно, за да се опазят децата от действията на извращенци, които биха посегнали на децата си. сиреч още в онези далечни времена педофилията се е считала за извращение гнусно пред бога и хората.

Днес Европейската цивилизация е потънала в Содомски разврат, противоестествени прояви и други подобни извращения, които разрушават обеството, превръщайки го в сбор от индивиди, самоповели се към олтара а Мамона и Молоха, и за радост на онези, които целенасочено оскотяват людете.

Според Библията, Божия гnяв се излял въrху лицето на Земята, изличавайки градовете на извращенията Содом и Гомор8.
Но като гледам този път хората сами ще докарат краха на европейската цивилизация, който наближава, защото тя се срива сама в себе си и бива превзета от извращенци, които днес проповядват содомия, скотоложство, кръвосмешение, разпад на семейството и целенасочено израждат обществените норми, които са господствали в течение на почти 2000 години в Стария свят.
И как няма да се разпада обществото, когато самите връзки в обществото се рушат и при едно общество на содомити и други извращенци тези връзки ще са скъсани и няма да има никаква сплотеност в обществото.

 

БЕЛЕЖКИ:

1. 1 на 35 англичани – потенциален педофил.
Според Фил Гормли, заместник-директор на NCA, е нужен нов подход, който да защити децата от потенциални насилници.

Във Великобритания един на всеки 35 мъже може да представлява риск за децата, твърди ново проучване на Националната агенция по престъпност (NCA). Резултатите показват, че 3% от мъжете (750 000) могат да са потенциални сексуални насилници или да се интересуват от детско порно; от тях 250 000 мъже са „истински педофили“, които се възбуждат от момичета на възраст под 12 г.

http://www.blitz.bg/news/article/344046

2. Посланици на 18 държави излязоха с декларация в подкрепа на тазгодишния гей парад.
„Отстояването на принципа за еднакво отношение към лесбийки, гейове, бисексуални, трансполови и интерсексуални хора е важна черта на всяко толерантно и самоуважаващо се общество“, се казва в документа. Под него са се подписали посланиците на САЩ и ЮАР Марси Райс и Ванеса Калвър и първите дипломати на 16 европейски страни, сред тях Великобритания, Германия, Хърватия и Кипър.

http://presa.bg/article/Poslanitsi-ot-18-strani-podkrepiha-gey-parada/76761/2/0

3. Ето подписалите декларация за содомизация чрез образование:

Н.Пр. Г-н Роланд Хаузер, Посланик на Австрия
Н.Пр. Г-жа Аник Ван Калстър, Посланик на Белгия
Н.Пр. Г-жа Ема Хопкинс, Посланик на Великобритания
Н.Пр. Г-н Детлеф Лингеман, Посланик на Федерална република Германия
Н.Пр. Г-н Кристиан Кьонингсфелдт, Посланик на Дания
Н.Пр. Г-н Джон Бигар, Посланик на Ирландия
Н.Пр. Г-н Хосе Луис Тапиа Висенте, Посланик на Испания
Н.Пр. Г-н Марко Контичели , Посланик на Италия
Н.Пр. Г-н Ставрос Августидис, Посланик на Кипър
Н.Пр. Г-н Жан Фалц, Посланик на Люксембург
Н.Пр. Г-н Том ван Оoрсхот, Посланик на Нидерландия
Н.Пр. Г-жа Гюру Катарина Викьор, Посланик на Норвегия
Н.Пр. Г-жа Марси Рийс, Посланик на Съединените американски щати

4. Става дума за Даниел Кон-Бендит, който публично заяви следното: “Знаете ли, че сексуалността на едно дете е възбуждаща … Когато едно малко момиченце на 5 години започне да ви съблича, това е фантастично. Фантастично е защото това е подобно на абсолютна еротико-маниакална игра …”

Също така пише в биографията си „Le Grand Bazar” следното:
„Случвало ми се е доста пъти, някои деца да ми отварят дюкяна. Реагирах различно според обстоятелствата, но желанието им ми създаваше проблем.Аз ги питах: Защо не играете заедно, защо избрахте мен, а не другите деца? Но ако те настояваха ги галех въпреки всичко.”

В интервю за списание L’Observer през 1976 година Кон-Бендит казва:

„Моят флирт с децата скоро взе еротична насока. Вече перфектно чувствах как малките момиченца на 5 години се научиха да ме възбуждат. Направо не е за вярване. Повечето време бях напълно разоръжен …На няколко пъти децата ми разкопчаваха дюкяна и започваха да ме галят. Според обстоятелствата реагирах различно. Когато те искаха и аз ги галех. След това ме обвиниха в перверзност …”

5. „Декларацията е за недискриминация в две основни направления – първото е въвеждане на политики срещу дискриминацията, тормоза и насилието в образователните институции, а второто – въвеждане на образователно съдържание, което повишава информираността на младежите относно въпросите, свързани с човешките права и сексуалност“, обясни Радослав Стоянов от Българския хелзинкски комитет на пресконференция в пресклуба на БТА.

Моника Писанкънева, един от оргазнизаторите, допълни, че основните партии не са подкрепили официално събитието, няма и официална подкрепа и от страна на кмета на София. Декларацията е подкепена само от две партии – ДЕОС и „Зелените“.
http://www.vesti.bg/bulgaria/obshtestvo/sofiia-prajd-s-fokus-vyrhu-diskriminaciiata-v-uchilishte-6038151

6. Левит, 20:11-21
11. Който легне с бащината си жена, той е открил голотата на баща си; и двамата да бъдат умъртвени: кръвта им е върху тях.
12. Ако някой легне със снаха си, и двамата да бъдат умъртвени: те са извършили мръсотия, кръвта им е върху тях.
13. Ако някой легне с мъж като с жена, и двамата са извършили мръсотия: да бъдат умъртвени, кръвта им е върху тях.
14. Ако някой се ожени за дъщеря и майка, това е беззаконие; с огън да бъдат изгорени и той и те, за да няма беззаконие между вас.
15. Който се съвъкупи с добитък, да бъде умъртвен, и добитъка убийте.
16. Ако жена отиде при някой добитък, за да се съвъкупи с него, убий жената и добитъка: те трябва да бъдат умъртвени, кръвта им е върху тях.
17. Ако някой вземе сестра си, бащина си дъщеря или майчина си дъщеря, и види голотата й, и тя види голотата му: това е срам; да бъдат изтребени пред очите на синовете на своя народ; той е открил голотата на сестра си: той да понесе греха си.
18. Ако някой легне с жена, кога е болна от кръвотечение, и открие голотата й, той е открил нейните течения, и тя е открила течението на кръвта си: и двамата да бъдат изтребени измежду народа си.
19. Голотата на майчината си сестра и голотата на бащината си сестра не откривай, защото такъв открива своята плът: такива да понесат греха си.
20. Който легне със стрина си, той е открил голотата на стрика си: те да понесат греха си, бездетни да умрат.
21. Ако някой вземе братова си жена: това е гнусно; той е открил голотата на брата си, те да бъдат бездетни.
7. Лафайет Роналд Хъбард – Американски писател, Тилдън в щат Небраска. Хъбарт е завършил университета „Джордж Вашингтон“, Принстънския университет и университета „Секвоя“.
Противник на политиката на насърчаване на хомусексуализма в САЩ и поради тази причина преседван от 1950 до 1978г.
8. Содом и Гомор – Библейски градове описани в Битие, 20: 1-13:

1. И дойдоха двамата Ангели в Содом вечерта, когато Лот седеше при Содомските порти. Като ги видя Лот, стана да ги посрещне, поклони се с лице доземи
2. и рече: господари мои! отбийте се в дома на вашия раб, пренощувайте и умийте нозете си и, като станете утре заран, ще продължите пътя си. Но те отговориха: не, ние ще нощуваме на улицата.
3. Но той настойно ги придумваше; и те тръгнаха след него и дойдоха у дома му. Той ги нагости и им опече пресни пити, и те ядоха.
4. Още не бяха легнали да спят, и градските жители, содомци, млади и стари, целият народ от всички краища на града, заобиколиха къщата,
5. извикаха Лота и му думаха: де са човеците, които дойдоха при тебе да нощуват? Изведи ни ги да ги познаем.
6. Лот излезе при тях до входа, заключи вратата подире си,
7. и рече (им): братя мои, не правете зло;
8. ето, имам две дъщери, които още мъж не са познали; по-добре тях да изведа при вас, и правете с тях, каквото искате, само на тия човеци не правете нищо, понеже са дошли под покрива на къщата ми.
9. Но те (му) казаха: дръпни се оттука. И рекоха: пришълец е, а иска да съди; сега ще постъпим с тебе по-лошо, отколкото с тях. И навалиха силно върху тоя човек, върху Лота, па се приближиха да строшат вратата.
10. Тогава ония мъже протегнаха ръце и вкараха Лота при себе си вкъщи, па заключиха вратата (на къщата);
11. и поразиха човеците, които бяха при вратата на къщата, от малък до голям, със слепота, тъй че те се изпомъчиха да търсят вратата.
12. Тогава ония мъже рекоха на Лота: кого другиго имаш още тука? Било зет, било твои синове, или твои дъщери, и който и да е твой в града, – всички изведи от това място,
13. защото ние ще съсипем това място: голям поплак има против жителите му пред Господа, и Господ ни прати да го погубим.

Гнусното пред Божия взор трябва да се изстръгва, това е поуката от разказа за Лот, Ангелите и Развратните градове, които Божия гняв е заличил от лицето на Земята, както е описано в Битие, 20: 23-25
23. Слънцето изгря над земята, и Лот стигна в Сигор.
24. Тогава Господ изля върху Содом и Гомора като дъжд жупел и огън от Господа от небето,
25. и съсипа тия градове и цялата околност и всички жители на тия градове, и (всички) растения земни.

 

ОЩЕ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА

Педофилите в Холандия си направиха партия

ЮВЕНАЛНАТА ЮСТИЦИЯ КАТО СРЕДСТВО ЗА ЛЕГАЛИЗИРАНЕ НА ПЕДОФИЛИЯТА И ЕКСПЛОАТАЦИЯТА НА ДЕЦА

Българино защити правата и децата си ! 

срещу искането за налагане на правилото, че деца може да се отнемат по анонимен донос и след това давани за „осиновяване“ в чужбина без съгласието на родителите им.

ДЕОС защити позицията си за еднополовите бракове

Соросоидите съвсем преднамерено искат да реабилитират нацизма

Тук се споменава за това от къде са парите, с които са финансирани т.нар. „филнатропски фондации“

 

Advertisements

One thought on “Педофилията и содомията явно са сред основните европейски ценности

  1. Pingback: „Гордостта за съдраните задници“ | FREI NЕWS

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s