Pourquoi JE NE SUIS PAS CHARLIE?

Преди 7 дена двама души нахлуват в редакцията на списание „Charlie hebdo“, малко жълто, жалко списаниице, което пропагандата превърна в символ на свободата на словото и печата.
На мен, цялата тази работа ми заприлича на някакъв отвратителен сценарий, който ако не бяха труповете на жертвите, ако не бяха и убитите в последвалите атентати, направо си е  нескопосана маркетингова акция.
Някак си като, че ли не е случайно и това, че този нескопосан la merde magazine бива нападнат от терористи и за няма три дни се събират маймуни от къде ли не, наречени световни лидери, за да направят Марш на солидарността в памет на жертвите от терористичните нападения във Франция.
Около цялата тази дандания в Париж има нещо МНОГО гнило, по-гнил;о, отколкото в Дания, но това не е тема на днешния ми материал.
Темата ми е „свободата на медиите да изразяват само онова, което им разпоредят техните господари“ и нищо повече.

Една камара народ си сложи табелки “ Je suis Charlie“ в знак на солидарност с изпозастреляните от джихадисти журналисти и карикатуристи на “ Charlie hebdo“.
Но това не е ли някак си лицемерно, когато повечето от тези хора не обърнаха внимание на това, че същите като убийците на 11-те журналисти и полицая Ахмед Мераб бяха субсидирани от същата тази Франция, която лицемерно лее крокодилски сълзи за свобода на словото, която била потъпкана , демокрацията и т.н.?
Защо нямаше табелки: „Je suis Frank“, „Je suis Clarissa“, „Je suis John“, „Je suis Philip“, „Je suis Yoav“, „Je suis François-Michel“ … Само за „Je suis Ahmed“ се сетиха, но малко…

Всенародно шествие в памет на загиналите журналисти “ Charlie ebdo“, а другите бяха забравени…
Защо няма табелки
Хубаво, но защо не почетат и паметта на четирите жертви в кашерния магазин  или пък паметта на малката Милица от Белград, която бе убита от натовска бомба на 6 годишна възраст?
Защо не почетат паметта на полицаите , Клариса Жан-Филип, Франк Бренсоларо и Ахмед Мерабет,  от Париж, които бяха убити от терористите? Или на бедната Уанза, която е използвана в Найроби като опитно зайче за тестване на медикаменти и умира в адски мъки, защото нейната смърт, а и на хиляди други като нея носи много пари на някоя мултинационалка?

Защо не излезнаха да почетат жертвите на джихадистите в Сирия?
Защо не са солидарни с жертвите на изкуствено причинената суша и токсичните замърсявания в Сомалия, които отнеха живота на близо 3 000 000 души?
Защо не са солидарни с онези 1 000 000 деца, които всяка година умират от глад?
Защо не бяха солидарни с бременната жена, която някой изверг удуши в Профсъюзния дом в Киев?
Защо не са солидарни с онези нещастници, които умират от студ през зимата по улиците на Европа?
Защо не са солидарни да речем с двата милиона бездомници в Ню Йорк?
Защо не са солидарни с Неда Солтани, която бе убита от американски наемник в Техеран?
Защо? Защо? И пак ЗАЩО??!!!

 

Истината е, че всички споменати от мен са теми-табу за медиите.
Ама моля Ви се, полицай Ахмед Мераб е мюсюлманин, враг на Запада по презумпция, а и кой е той? Някакъв си полицай, изпратен да охранява бездарни карикатуристи, които се гаврят не само с Мохамед и Моисей, но и с Исус Христос, който поне теоретично би трябвало, ако не да почитат като Син Божий, то поне като човек, проповядвал равенство и братство между хората, показващ ни пътя, по който да станем човеци.
Клариса Жан-Филип? Коя е тя за оплаквачите на свободното слово? Просто някаква си там полицайка от пътната полиция… Някаква чернокожа, случайно попаднала в полезрението на убиеца си…
Кои са Йоан Коен, Филип Бреъм, Йоав Натаб и Франсоа-Мишел Саада?
За врескачите с Новоговора са просто някакви си там пазаруващи в „Ипер Кашер” в Порт дьо Венсен в Париж…

За същите тези, които правят шествия в защита на „свободното слово“ Ласана Батили, родом от Мали е никой! Това, че този 24 годишен чернокож младеж е мюсюлманин, който е спасил живота на 15 души е без значение. В новия си брой содомистичното жълто списание “ Charlie hebdo“ отново ще поругае религията на 1 200 000 000 негови единоверци, защото това е еврогейщината, слагаща всичко под общ знаменател и създаваща равенството ислам = тероризъм.

Те такива вресльовци говорят с езика на омразата, те го създават, защото така е угодно на техните господари, които спешно се нуждаят от нова война, която да им донесе печалби.
Това, че Бенямин Натаняху и Махмуд Абас отидоха на крака при героя, спасил 15 живота някак си остана без вниманието на медиите… И така трябва да бъде, защото Големия бял брат от САЩ е недоволен, че именно Израел беше една от страните, осъдили геноцида, който извършиха Яценюк и къмпани в Украйна.

За същите тези, които излязоха да ми правят маршове по les rues de Paris, малката Милица от Белград, убита от НАТО-вския тероризъм през 1999г. не означава нищо!
И защо да означава, когато това е едно от многото деца, които НАТО уби в Югославия, докато разни радетели за демокрация и свобода си бяха наврели главите в задниците, за да не чуят писъците на умиращите в адски мъки жертви на касетъчните бомби…

Какво им дреме и за милионите деца, измрели от глад? Тези деца не са медийно интересни, те са само статистика и нищо повече, също като милионите бездомници по света, жертвите на лечими заболявания, хилядите Уанзи в Африка, Канада, САЩ, Източна Европа, Арабския свят и къде ли не по света, използвани от мултинационалките за скрити клинични изпитания на лекарства, които ще им донесат милиарди долари, евра и разни други валути, защото важна е за тях печалбата и поради тази причина се създават медикаменти, които макар да са не по-добри от предишните ще се продават безбожно скъпо, а старите няма да се пуснат в производство там където има нужда от тях, защото били „интелектуална собственост“.

Същите тези гледаха снимките на убитата в Одеския профсъюсен дом и славословеха Яценюк и Порошенко като „радетели за евроатлантизъм и защитници на европейските ценности“, като последния има наглостта да се изтипоса на Марша в Париж и да се държи толкова лицемерно, че чак ми се додрайфа.
И аджеба как никой от тези „солидарни“ не зададе резонния въпрос какво търси това превъплащение на Пол Пот и Йенг Сери, на Адолф Хитлер и Адолф Айхман да изразва солидарност с убитите, които неговите господари създадоха?

Естествено, че ни един от тези келеши нямаше да зададе въпроса.
И как да се осмели да го направи, когато този боклук има подкрепата на Запада за провеждания от него геноцид над онези, които е получил заповед да изтреби?
Нали ще им изстинат местенцата на халтурниците по медиите и хрантутниците по разните НПО-та…

Пънат се да реват за потъпканата свобода на словото.
Е, питам се: „Каква свобода на словото е потъпкана? Онази да се мълчи, когато се избиват мирни жители ли? Когато милиони умират от глад, когато над 1 000 0000 000 души нямат достъп до питейна вода ли?“
Да вземем за пример Украйна. Там наричат онези, които не желаят да бъдат част от ЕС „сепаратисти“, а геноцида извършван от хунтата в Киев „антитерористична операция“.

Същински Оруелски новоговор, който има за цел да убеди масите, че лъжата е истина, а робството е свобода.
Няма какво да се лъжем, но всичките тези врясъци за свободата на словото са пунта Мара и залъгване на балъците.
Нека не забрвяме, че макар днес да реве за потъпканата свобода на словото, Запада си затваряше очите и за геноцида в Сирия, кланетата в Ирак, изстъпленията на Мурси в Египет, изтреблението на бедуините и туарегите в Либия.
Запада имаше причина за това. А тази причина беше и е елементарна, защото е същата като онази поради, която си трае за Украйна – пари, интереси, ресурси…
Желанието на Запада да доминира на всяка цена!

Африкански жени се редят на опашка, за да налеят вода от единствения водоизточник в района.

Африкански жени се редят на опашка, за да налеят вода от единствения водоизточник в района.
Над от 50 % от населението на Африка страда от болести свързани с водата – холера, а децата и от диария.
Повече от 1 000 000 000 души нямат достъп до чиста вода.
Къде сте „Шарлита“ да повдигнете въпроса и да изискате от бизнеса да освободи водата, която те са си присвоили?
НИКОГА няма да го направите, защото ще трябва да си ядете цървулите!

/снимката е илюстративна/ Африка е превърната в полигон за тестване на медикаменти. И това не е само в Африка. Такива експерименти без знанието на пациентите, които се ползват за опитни зайчета се провеждат още в Канада, САЩ, Турция, Западна Европа, Балканите, Близкия Изток... И всичко това е със знанието на една камара неправителствени организации финансирани от мултинационалните корпорации и на висши чиновницици от СЗО. "Шарлита"! Къде сте бе? Няма ви! Нещо не ви видях нито по бежанските лагери в Судан, нито после по тези в Кения! Нямаше ви и в някои болници, където умираха хора, превърнати в опитни зайчета от самообявилите се за наследници на Менгеле. И как да ви има, когато ви плащат да си траете... Нали ако си отворите устата и край с безгрижния живот на халтурата.

/снимката е илюстративна/ Африка е превърната в полигон за тестване на медикаменти.
И това не е само в Африка. Такива експерименти без знанието на пациентите, които се ползват за опитни зайчета се провеждат още в Канада, САЩ, Турция, Западна Европа, Балканите, Близкия Изток…
И всичко това е със знанието на една камара неправителствени организации финансирани от мултинационалните корпорации и на висши чиновници от СЗО.
„Шарлита“! Къде сте бе?
Няма ви!
Нещо не ви видях нито по бежанските лагери в Судан, нито после по тези в Кения!
Нямаше ви и в някои болници, където умираха хора, превърнати в опитни зайчета от самообявилите се за наследници на Менгеле.
И как да ви има, когато ви плащат да си траете… Нали ако си отворите устата и край с безгрижния живот на халтурата.

Неслучайно Лорънс Арабски през 1922г. пише на Чърчъл следното: „Тази жажда за власт над другите народи ще има висока цена, която ще ни излезне през носа. Ще дойде време, когато ще ни смачкат заради прекомерните ни апетити.“
И това се случва сега. Реално погледнато не може да се говори за „борба с тероризма“, когато именно страните от Западна Европа го финансират през цялото му съществуване.

Карикатурата в "Христос, който е изобразен как чука Бог Отец, а Светия Дух му е в задника, изпълняващ ролята на сексуална играчка

Карикатурата в „Charlie hebdo“, която споменах по-горе: Христос е изобразен как чука Бог Отец, а Светия Дух му е в задника, изпълняващ ролята на сексуална играчка.

На онези врескачи ще им напомня за и убийствата, които премълчаваха през последните 25 години, доволно заврели главите си в задниците и чинно изпълнявайки онова, което им нареди Големия бял брат от САЩ
Един кратък нагледен списък на страните, които САЩ са бомбардирали или организирали преврати, под предлог за установяване на демокрация от 1989 година до наши дни:

Панама 1989-1990 – когато Панама иска да си върне Панамския канал.
Ирак 1991 – когато Ирак реши, че е крайно време да си прибере Кувейт.
Кувейт 1991 – когато Кувейт стана от светска в ислямистка страна
Сомалия 1992-1994 – когато местното население беше подложено на геноцид чрез химически реагенти и се започна употребата на страната като бунище за химически и ядрени отпадъци от мултинационалките.
Босна 1995 – когато САЩ докараха муджахедините в страната.
Иран 1998
Судан 1998 – когато за благото на мултинационалките беше разпалена гражданската война, дето и до днес не е прекратена. Насъскаха мюсюлмани срещу християни и догони.
Афганистан 1998 – когато САЩ видяха, че талибаните решиха да прекратят доходния бизнес на САЩ с опиума и хероина.
Сърбия 1999 – Когато САЩ подкрепи АОК в геноцида над гораните, албанците и сърбите.
Афганистан 2001 – САЩ спешно се нуждаеха от война. И тази война беше за ресурси… Най-големите находища на литий в света се намират именно в Афганистан. Лития е стратегическа суровина, имаща широко приложение в съвременните технологии.
Ирак 2003 – Когато САЩ нападнаха страната уж да защители шиитите и кюрдите, но всъщност истинската причина беше да се заграбят нефтените полета в страната.
Либия 2011 – страната реши да продава петрола си без посредниците на мултинационалните корпорации. Също така реши да добива вода от морето и да култивира пустинята. Резултата е ясен. Днес имаме разделена Либия. Либия искаше да търгува петрола си без посредничеството на Запада и да получава платата си не в долари, а в евро и други валути.
Украйна 2014-15 – когато Янукович реши, че ползите от ЕС негативни. Взе си поука от това какво стана със страните от Източна Европа влезли в ЕС и най-вече имаше примера с България, която умишено я превърнаха в колония.
Иран 2009, когато се опитаха да „внасят демокрация“ (всъщност това беше пътвия опит за „Арабска пролет, ма в Персия)
Ирак 2014-15 – Имаше опасност от мир в региона. А това не се харесва на мултинационалките. Да.. Точно заради това се пръкна ИДИЛ.
Сирия 2011-15 – Сирия искаше да тръгне по път, който не се харесваше на лобистите в ЕС и на онези в САЩ. Сирия искаше да търгува петрола си без посредничеството на Запада и да получава платата си не в долари, а в евро и други валути. Познато нали? Също като Либия от 2011 година.
Мисля, че толкова стига за сега…
Убитите цивилни са над 25 700 000 ЧОВЕКА!!!

Та да попитам всички Шарлита:

ЗАЩО МЪЛЧАХТЕ?
ЗАЩО?

Je suis les policiers: Clarissa Jean-Philippe, Frank Brensolaro, Ahmed Merabet de Paris et John Cohen, Philip Bream, Yoav Natab et François-Michel Saada а „Hypo Cacher“ …
Je suis un peu Milica de Belgrade et de ceux qui en souffrent et périssent dans le Donbass …
Je suis défenseurs de Cobane et les Gorans au Kosovo.
Je suis la femme enceinte Maison syndical assassiné à Odessa et des millions d’enfants affamés dans le monde …
Je Wansa Nairobi et sans-abris à New York …
Je suis une victime des expériences inhumaines avec des médicaments aux États-Unis, Canada,Kenya, Soudan, Moyen-Orient, Europe et les milliers de deuil leurs morts en Syrie, en Irak, Soudan …
Je pourrais être et Lhassa Baptiste du Mali …
Ah, oui! Je suis que Charlie du Vietnam!

MAIS JE NE PEUX PAS ÊTRE CHARLOTTE FROM „CHARLES HEBDO“*

*Аз съм полицаите: Клариса Жан-Филип, Франк Бренсоларо, Ахмед Мерабет от Париж и: Йоан Коен, Филип Бреъм, Йоав Натаб и Франсоа-Мишел Саада от „Hypo Cacher“…
Аз съм малката Милица от Белград и онези, които страдат и гинат в Донбас…
Аз съм бранителите на Кобане и гораните от Косово.
Аз съм убитата бременна жена в Профсъюзния дом в Одеса и милионите гладуващи деца по света…
Аз съм Уанза от Найроби и бездомниците в Ню Йорк…
Аз съм жертвите на безчовечните експерименти с лекарства в САЩ, Канада, Кения, Судан, Близкия Изток, Европа и хилядите оплакващи своите мъртви в Сирия, Ирак, Судан…
Аз бих бил и Ласана Батили от Мали…
А, да! Аз съм и онзи Чарли от Виетнам!

НО НЕ МОГА ДА СЪМ ШАРЛИ ОТ „ШАРЛИ ЕБДО“

Advertisements

2 thoughts on “Pourquoi JE NE SUIS PAS CHARLIE?

  • Графе, Вие сам за себе си сте прав.
   Поста Ви е чудесен и Ви благодаря, че ми го пуснахте като коментар.
   Аз не критикувам хората, сложили си „Je suis Charlie”, а тяхното мълчание.
   „Je suis Charlie”?
   Че какви Шарлита са, когато повечето от сложилите си надписа даже и не са подозирали за съществуването на въпросното вестниче.
   Е, аз знаех и кел фахда от туй?
   Нито ме е обогатило духовно, нито културно… Но за сметка на това е ярък пример за халтура и то от най-долната…
   Един медиен парцал, който даже и за тоалетна хартия не става, поради това, че хартията му не е подходяща за целта.
   Разбирам, че хората се водят по акъла на онези, които ще се възползват от ситуацията.
   Вече се чудя дали не е постановка, като онази в Иран… или онези в Египет…
   Това, че някой е убит, то не пречи на големите играчи /онези, които са се обявили за такива.
   Точно поради тази причина аз не мога да кажа: „Je suis Charlie”.
   „Je suis Mika Sieminehn
   Je suis un homme qui veut éliminer la faim et la pauvreté, qui se bat pour la paix et la justice.
   Je suis juste un gars qui n’a pas peur d’écrire ce qu’il pense, d’exprimer leur opinion que le monde entier est pourri, parce que les gens ne ont pas appris à être des hommes.”

   /Аз съм човек, който иска да премахне глада и бедността, който се бори за мир и справедливост.
   Аз съм просто човек, който не се страхува да напише какво мисли, да изкаже мнението си, че целия свят е гнил, защото хората не са се научили да бъдат човеци./

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s