Декларация от Национален митинг пред американското посолство в София 11.11.2014*

До Президента на САЩ

чрез посолството на САЩ в България

Копие до Президентите на държавите-членки на европейски съюз

Копие до Президента на Руската Федерация

Копие до Президента на Ислямска република Иран

Копие до Президента на Китайска народна република

Копие до Президента на Сирийска Арабска Република

Копие до Президента на Република Сърбия

Копие до Президента на Украйна

чрез дипломатическите посолства на държавите в България

Копие до Президента на Донецка народна република

Копие до Президента на Луганска народна република

до всички медии

Д Е К Л А Р А Ц И Я

от

НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ пред американското посолство в София

ЗА СУВЕРЕНИТЕТ на БЪЛГАРИЯ и ДЪРЖАВИТЕ по СВѢТА!

Днес на 11 ноември 2014 година, Българите заставаме открито срещу съвременния окупатор на България и терорист номер едно в свѣта – САЩ.

От 1989 година до днес в България създадохте и направлявате десетки партии, които работят като ваша колониална администрация. За 25 години американска „демокрация” наложена в България, резултатът е разруха, грабеж, унищожение на държавата, традициите, националната идентичност и демографски срив, какъвто не помним в цялата си история. Очевидно наложеният от вас план „Ран-Ът”, който в България е известен като „планът за унищожение на България” работи с пълна сила. Чрез узаконените кражби на природните ни ресурси и стратегически отрасли, наречени „концесии” и „приватизации”, чрез западни банки, вериги магазини и други лостове всяка година от България източвате над 30 милиарда евро, с което превръщате България в най-бедната и ограбена държава в Европа. От едната страна водите България към фалит, а от другата страна ни вкарвате в изкуствен дълг чрез създадените от вас структури за финансово колонизиране на свѣта, наречени „Федерален резерв”, „Международен валутен фонд”, „Свѣтовна банка” и други. Всяко ваше марионетно правителство в България по ваша команда тегли все нови и нови милиарди заеми долари.

Българският народ категорично изискваме:

· ВЪН от България на колониалната администрация и Сорос – организациите като „Отворено общество”, ”Америка за България”, ”Български хелзински комитет” и стотици други!

· Незабавно прекратете ограбването на природните ресурси на България чрез концесии! Не признаваме за легитимни концесиите на природните ресурси и приватизацията на стратегическите отрасли след 1989 година, защото те не са нищо друго, освен узаконени кражби от най-високо ниво.

· ВЪН Варварските американски военни бази. България е духовна страна и няма да ви позволим да ползвате територията ни за да водите завоевателните си войни, породени от алчност и мания да колонизирате Русия и цѣлата планета.

· Прекратете опитите за отравяне на водата и земята на България чрез така наречените проучвания за шистов и въглищен газ.

· СТОП на биологичните и психотронни оръжия гмо, ваксини и чипове. България, свѣтът и дори американският народ нямат нужда от тях.

· Незабавно оттеглете предложението за ТТИП, чрез което искате да подчините държавите и да превърнете европейски съюз в официална колония на САЩ.

Защо народите ви определят като терорист номер едно в свѣта?

Исторически вие сте държава на двеста години, а като разгледаме политиката ви само за последните сто, почти нямате година, в която да не сте бомбардирали или водили войни срещу различни държави по целия свѣт. При това нагло и лицемерно представяни от вас с гръмкото наименование „мироопазващи” военни мисии! А колко са диверсиите, свалените от вас правителства чрез атентати, фалшивите оранжеви, пролетни и всякакви „революции” и други машинации! Трудно е да се изброят. От където минете сеѣте смърт, разруха, грабеж, бедност, хаос и духовен упадък.

Само през последните десетилетия бомбардирахте Югославия, Ирак, Афганистан, Либия, нападнахте Сирия със създадена от вас армия от терористи и създадохте „Ислямска държава” за да имате повод за пред свѣта да продължавате да нападате Сирия и Ирак. Наложихте ембарго на Иран като първа стъпка и подготовка за бъдещи военни действия. Вие сте терорист номер едно, защото където сте успѣли да наложите вашата американска „демокрация” чрез нападение или други лостове сте оставили само скръб, сълзи, избити милиони невинни хора, беднотия и разруха на държавите. Очевидно, заедно с англия, израел и някой западни държави имате цел – постепенно, държава след държава да колонизирате цѣлият свѣт. И тъй като Русия се явява едно от главните ви препятствия за постигане на тази ваша фикс-идея, създадохте и наложихте чрез преврат украинската хунта като разчитате, че чрез нея ще проядете Русия. Чрез наложените от вас санкции целите да изолирате Русия и да я противопоставите на Европейските държави, създавайки голям икономически и военен конфликт на територията на Евразия.

Вашият план няма да успее!

Спрете американският тероризъм и агресия по свѣта!

Искате да бъдете господари на Земята, но нямате духовен потенциал за това и разчитате на тъмните сили като действате чрез войни, агресия и всякакви лостове. През последните години тази ваша „политика” се разви в застрашителни размери и се превръща в основна заплаха за планетата и народите. Така сащ стана символ на сатанизма и тероризма. За това народите в свѣта ви отхвърлят. Времето на вашата хегемония и войни изтече. Примирете се и вземете пример от древните народи.

Земята е на всички да живеем в МИР!

Бъдещето е на суверенните държави.

Гражданска инициатива
„ЗА СУВЕРЕНИТЕТ на БЪЛГАРИЯ и ДЪРЖАВИТЕ по СВѢТА”
11 ноември 2014
Б ъ л г а р и я

*Източник: БГ-ЗЕМЯ

Advertisements

One thought on “Декларация от Национален митинг пред американското посолство в София 11.11.2014*

  1. Защо медиите не отразиха този справедлив протест? Защо не се вдигнем и на протест с-у натовеца Брийдлав, когото вчера посрещнаха с топовни изстрели, а днес оскверни вечния огън с присъствието си.НАТО ни излъга преди 25 г., че няма да се разширява.А вижте го вече до къде стигна-погълна и България.Този натовец ще ни извива ръцете да влизаме във война с Русия, да пращаме хора и се превъоръжаваме. А народът- да гладува. Не искаме бази в България, нито война с Русия-Освободителка. Западът ни унищожава-прочетете Планът Рах-Ът…Половината пъклено дело е свършено. Хора, събудете се! Да скочим на тоя натовец и му кажем какво мислим…

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s