ФБ ЗАЩО МЪЛЧИ? К*Р В УСТАТА ЛИ ДЪРЖИ?

#КОЙ #ДИСКРИМИНИРА #БЪЛГАРИТЕ

#КОЙ #ИЗТРИ #СТРАНИЦИТЕ

#КОЙ #ЦЕНЗУРИРА #СВОБОДАТА

#КОЙДИСКРИМИНИРАБЪЛГАРИТЕ

#КОЙИЗТРИСТРАНИЦИТЕ

#КОЙЦЕНЗУРИРАСВОБОДАТА

#КОЙ

#КОЙ

#КОЙ

#ЗАЩО

#Българиязавинаги

#ДазапазимБългарщината

Вчера към ФБ администрацията бяха отправени хиляди писма, с които се изказва недоволство от това, че са ликвидирани няколко страници със социална насоченост и то по донос или поръчково.
Ето какво писмо отправих  към ФБ, знаейки, че няма да получа отговор:

Уважаема Администрация на Фейсбук,
Моето запитване към Вас е следното:
1. Като как бихте ми се аргументирали за изтриването на страниците със следните заглавия:
„Национален протест срещу безобразията в България“, „Купувайте повече български стоки“, „Да се върнем заедно на село“ и „Съюз на българите в чужбина“, които са със социална насоченост.

2. Има ли цензура във Фейсбук и ако да ЗАЩО, КОЙ я налага и какви точно са му аргументациите?

3. Може ли да се счита, че изтриването на тези страници със социална насоченост са израз на дискриминация от страна на Фейсбук спрямо българските граждани извън територията на Република България и на нейна територия тъй като страниците са свързани изключително с проблемите на българската общност в България и по света като цяло?

Мисля, че ясно доказателство за отсъствието на цензура във Фейсбук и дискриминация на българските граждани, както и на лицата от български произход би било само и единствено възстановяването на въпросните страници, а именно „Национален протест срещу безобразията в България“, „Купувайте повече български стоки“, „Да се върнем заедно на село“ и „Съюз на българите в чужбина“

Благодаря за вниманието

fb-rie-str

Интересно дали Фейсбук администрацията ще благоволи да обърне внимание на писмата, които ѝ отправяме във връзка с изтритите от нея български страници „Национален протест срещу безобразията в България“, „Купувайте повече български стоки“, “Да се върнем заедно на село“ и „Съюз на българите в чужбина“, които изтри на 15.10.2014г., без те да са нарушили нито една от клаузите в Общите условия или ще я кара като държавната администрация в ЕС и САЩ, която я кара а принципа „Като ми пееш Пенке ле, кой ли ми та слуша?“

Щото като гледам нещата са тръгнали на там, а такива пинизи съм виждал достатъчно, за да съм наясно, че на тия матраци не им пука от това, че някой си можело да им потърси сметка за делата.
И що да им дреме на капите, когато са изпълнили възложените им задачи, а именно да #дискриминират всякаква проява на социална насоченост, свободен израз на мнение и стремежа да се опази народностната #идентичност и ценностната ни система, а това влиза в конфликт с интересите на биснескорпорациите и техните #педерастократи, които имат планове да изградят общество от извратеняци-консуматори, които да им бъдат послушни роби.

Ако някой си мисли, че собствениците на ФБ също не са част от онези радетели за Новия ред, тогава или главата му е пълна с дракх, или пък самия той е някакъв извратеняк.

Та таквиз ми ти работи мари Пенке гласовита!
Колкото и да пееш, ще останеш нечута, оти няма кой да те чуе, поради липса на желание и огромна наличност на продажност, сервилност, да го кажа в прав текст нагъзеност пред онези, които са обсебили ресурсите на нашата планета и са се самообявили за елит, а всъщност са една сган състояща се от разнообразни по форма торби с лайна.

Та за финал ще цитирам една от новите поговорки, които възникнаха по време на „демокрацията“ в България, отговаряща на ситуацията: „Vox populi – vox in deserto“ /глас народен – глас в пустиня/

#КОЙ #ДИСКРИМИНИРА #БЪЛГАРИТЕ

#КОЙ #ИЗТРИ #СТРАНИЦИТЕ

#КОЙ #ЦЕНЗУРИРА #СВОБОДАТА

#КОЙДИСКРИМИНИРАБЪЛГАРИТЕ

#КОЙИЗТРИСТРАНИЦИТЕ

#КОЙЦЕНЗУРИРАСВОБОДАТА

#КОЙ

#КОЙ

#КОЙ

#ЗАЩО

#Българиязавинаги

#ДазапазимБългарщината

Advertisements

3 thoughts on “ФБ ЗАЩО МЪЛЧИ? К*Р В УСТАТА ЛИ ДЪРЖИ?

  1. И аз си искам страниците. Но не мисля, че с език като този на блогъра по-горе и с такива заглавия може да постигнем нещо. Фейсбук не е стената на обществен клозет.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s