ЗЕЛЕНИТЕ ПРЕВЪРНАХА ПРОТЕСТА СРЕЩУ TISA, TTIP И ФРАКИНГА ВЪВ ФАРС!

Пред МИЕ протеста срещу CETA, ГМО, TISA, TTIP и фракинга беше опорочен от Зелената партия, ПП „Зелените“ и „Българската левица“, превръщайки го в трибуна, от която практически направиха чисто про ЕС пропаганда и партиен митинг.
Опорочиха протеста, с мотива, че отстоявали кауза, защитаваща суверенитета ни като народ.

Видяхме как бе отстоявана каузата с викове срещу онези, които поискаха думата и им бе отказана на протеста срещу Трансатлантическото споразумение с аргумента, че „не били организатори“, защото можеше да се кажат някои думички, които са малко нещо в разрез с европейските нагласи на някои хорица и по-специално на онази мургавата Григорова, дето врещеше като ненормална, че видиш ли протеста бил опорочен, щото бил запален флага на ЕС, организацията, която практически отне суверенитета на България и всички други страни-членки…
Е, да ме извинявате, но как да не си помисля, че „организаторите“ не са Европодлоги?

Видяхме и как зеленюгите „държат позиция“ на 11.10.2014 лъсна, че са готови да наложат цензура на всеки, който има да каже нещо смислени и обичат да си присвояват каузи, да обсебват всичко, което може да им донесе реклама…

Докато Мариана Христова и котилото около нея обсебват каузи, няма да има НИКАКЪВ положителен резултат.
Опорочиха протеста, ще опорочат ВСИЧКО, до което се докоснат.
И аз не им вярвам.
И няма да повярвам на никой, който е като тях, да се има за Деда Боже. Включае и на Дечев не вярвам, защото се изживява като лидер.
ЛИДЕР НЯМА!
Докато не бъде проумяно това, че оня дето е внесъл уведомлението с общината не е монополист, няма да има оправия.
В цяла Европа ни се смеят заради Христова и нейното котило…
И оная мадам Григорова си я спомням още от по-миналата година.. И тогава казах, че е вредна за всяка кауза.
Един мой приятел се изказа много неласкаво за такива кто нея и Христова … И това го казва човек, който беше дошъл от Германия, за да бъде с нас… Е, вече няма да бъде… Беше ОТВРАТЕН.

И открито го казвам:
Протеста в София беше фарс!
Станахме свидетели като как се обсебват общонародни каузи в името на рекламата на някакви си пикливи партии, чиято функция реално е промотирането на това срещу което уж се протестира…
Всеки, който имаше да каже нещо наистина смислено беше цензуриран или заглушаван от една групичка хора, която се обяви за самодъжец на протеста и единствен водач на човешкото недовослтво.

Е, дами и господа… Ще ви помоля най-любезно да не се сърдите, когато ви се казва истината в очите и да не ми триете публикациите, щото този път няма да има мълчание.
Това, че ме цензурирахте ви го прощавам. Това, че Мариана Христова и котилото около нея дърдореха предимно глупости и някакъв келеш от нейните ми заяви, че английския бил по-изразителен от българския език, някак си ме ядосва, но си им тежи на съвестта…

НО не им прощавам, че заглушиха жената с бялата българска носия, за да не се чуе какво имаше да каже тя, понеже щеше да изрече неудобни истини…
Също така не мога да им простя, че за пореден път опошлиха една общонародна кауза, която е изключително важна.

Да! Всички тези договори, срещу, които излязохме днес ЩЕ ГИ ИМА, ЗАЩОТО ЕЙ ТАКИВА, КОИТО ЗАЯВЯВАТ, ЧЕ САМО ТЯХНАТА ПОЗИЦИЯ Е ПРАВИЛНАТА И НЕ ДАВАТ ДА СЕ ИЗДУМА И ДУМА, ЧЕ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ЛИШАВА НАРОДИТЕ ОТ СУВЕРЕНИТЕТ И ПОЛИТИЦИТЕ МУ ГИ ПРОАВАТ НА КОРПОРАЦИИТЕ, ЗАЩОТО ЕС Е ПРОДУКТ НА КОРПОРАТИВЕН ДОГОВОР И СЛУЖИ САМО ЗА ПРОКАРВАНЕ НА ИНТЕРЕСИТЕ НА КОРПОРАЦИИТЕ… Точно тези заглушители ще докарат CETA, ГМО, TISA, TTIP нова АСТА и какво ли не!

И все пак имаше нещо положително, днес, а именно, че някой разбиращ проблема запали знамето на ЕС и въпреки врясъците на оная Григорова истинските антиглобалисти го одобриха…

Явно някои хора се самозабравиха до там, че пренебрегнаха това, че на 11.10.2014 г. София беше част от двете световни събития:
1. Глобален протест срещу Фракинга:
http://www.globalfrackdown.org/

2. Европейски протест срещу TTIP-CETA-TISA:
http://www.stop-ttip-ceta-tisa.eu/en/

Борбата е за оцеляване и ВЪЗРАЖДАНЕ на България!
Протеста бе срещу Трансатлантическото споразумение (ТТИП), реално и официално определящо на България и цяла Европа да станат колонии на мултинационалните корпорации, а не за промотиране на мераклии за облажване с бъдеща власт!
Който иска да прави партийни митинги, да си ги прави, но не и обсебвайки общонационални каузи.

Мястото на партийците е да са в тълпата и заданието им е да мълчат и да слушат какво иска народа, та да го изпълняват, а не да му казват какво да иска и как да го иска!

Advertisements

One thought on “ЗЕЛЕНИТЕ ПРЕВЪРНАХА ПРОТЕСТА СРЕЩУ TISA, TTIP И ФРАКИНГА ВЪВ ФАРС!

  1. Pingback: ТТИП: толкова по-хубаво, колкото по-малко знаеш за него – Чавдар Найденов | FREI NЕWS

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s