№ 1!!! Съдебноудостоен със званието „тъпак“ няма НИКЪДЕ, даже и в братска Америка

maczka Скъпия Читател след като прочете новините…
На Драгия Зрител и Уважаемия Слушател няма да слагаме снимки, щото още са в шок…

Снимки: Интернет
След като цял ден съм бачкал, решавам да видя новините…

Олеле!!! Ужас!
Направо си е мамата ебало!
Някакъв чочльо, който уж е президент седнал да се сравнява с цар Самуил … Но, колкото и да се сравнява с нявгашния защитник български, то Ирланската пастирка ще бъде запомнен като предател български.
Plevneliev-bairam-fes_loves-prokopiev
Около изборите, от някакъв си там Гьотферен Оглубинфахичелер /Гъз Хилядокурвенски Син/ стана ясно, че практически не бил турчин, а мангасар също като оня неинтегрируемия в Кюстендил, дето се изживявал като барон, а всъщност не е нищо повече от тартор на катун.

Та тоя Гьотферен Оглубинфахичелер има наглостта да заяви, че в моята страна съм бил длъжен да търпя такива като него да ми се катерят на главата.
Е! Такива никакви да ги няма, щото от прабаба ми знам, че ги лекува замо ханджира, а един от моите праотци в далечни времена ги е нанивал на колецо за най-малкото провинение…
Та да не вземем у нас да си спомним някои древни скитски традиции, които са останали от време оно, че тогазе на таквиз като Оглубинфахичелер ще им се стъжни…
В Кюстендил като по библейски, последния стана първи и вдигна народното недоволство… И как няма да ядоса хората, когато реално техните гласове са разпределени към някакво човекоподобно, което практически е получило контролирания вот на част от себеподобните си…
batSali
Гледам пред ЧЕЗ бъкаше от полицаи, които пазеха сградата от ощасливените с нови и по-високио цени на тока български граждани, които неотдавна съвсем недвусмислено заявиха, че нямат намерение да хранят чешките пенсионери, а нашенските да бъдат считани като лош мат’рял и резонно на това имаше лозунги „ИзЧЕЗвайте“. Също така, неслучайно беше споменат и оня клоун ПлEVNелиев, а още по-споменавана беше майка му…
izCEZwayte
В деня след избора се оказа, че нявгашното 15/15 за ЕвроГейски парламет се повторило и на изборите за ДУПЕТАТИ в Говорилнята само, че този път най-много боло 9/9… И видиш ли даже имало отказал се от местенцето си муньо, щото било „грешка“, но останалите келешмани и келешуомени се не отказали и сега спокойно ще изкарат, ако не цял мандат у балагана, то поне до зимата…

И как няма да има 9/9, 22/22 и 7/7 и други такива интересни явления в изборните дроби, когато електоралните единици подкарвани като стадо овце към кланицата са запомнили седе номера на партията, но не и на преференцията… Или просто са изразили своего рода несъгласие, относно това, че първите в листата са си живи содомити, та макар и символично са им показали среден пръст.

Новините удивляват и с това, че видиш ли Каракьопекоглу /Чернокучи син/ Барек ефенди решил, че не щял да е български ДУПЕТАТ, щото искал да е в ЕвроГейската говорилня.
Там хем ще взема повечко парета, хем ще е сигурен за мандатчето си, че тук може да му изстине местенцето още зимата…
Също така става ясно, че в ЕП ще има още задник.
Така споконйо може да заявим, че към Брюксел продължава за има изтичане на задници.
Толкова достоен за ЕгС задник няма, колкото е Барек ефенди, той там ще им покаже правилната за ДУПЕТАТСТВАНЕ поза, нещо, което би зарадвало всички извратеняци там, щото за тях това ще бъде безценен опит, дето ще бъде споделен с тях….

Пак около Каракьопекоглу Барек ефенди разбрахме, па макар и по заобиколни пътища, че поне символично се бил обесил… Даже и снимка бе показана в социалните мрежи…. Е, там се виждаше и истинската му същност на чиляко…

barekow-se-obesi

И все пак има и една интересна съдебна новина, а тя е, че г-н Тиквораз Хортензиевич Гвбдршвили /Смотаняков/ бил съдебно признат за тъпак!
„Еми той е тъп, той по принцип е тъп.“ – това е репликата. Съдът постанови, че Борисов е тъп, по принцип е тъп и всички вече можете да се позовавате на съда, че Борисов е тъп! Никой ни може да ви каже нищо, защото той е съдебно признат за тъп!
Евала! Явно съдебната система работи!
Сега сме направо № 1 в света, щото друг съдебноудостоен със званието „тъпак“ няма НИКЪДЕ, даже и в братска Америка, па и в братския СССР нямаше!
Лошото е, че първия признат от съда тъпак ще командва държавата… Еба си!

typ

Новини…
Направо да му се досере на човек от това какво има във властта…
Политиката се прави от хора, които, единственото, което заслужават е да печатят портретите им на тоалетна хартия…

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s