ПРОСТАК ЗА ПРОСТАКА ГЛАСУВА И ДРУГИТЕ ПСУВА

Из „Размисли и писма“ 09-07-14

Някои люде в захлас слушат словата на ексминпреца, ексглавсека и ексогнебореца и настояща мутра с депутатски уклон…

А человека прост като Кратуна и също толкова кух се държи сякаш е хванал Господ за черяслото и аха да му удари една ръкоблудка, та да мож’ да каже: „кой кат’ мен сам на Г-д оправих..“

Но положението си е такова: Прост човек, прости слушатели има и тоже, че простаците просаха си избраха и не чактисаха как бяха онодени и захвърлени като непотребни вещи до следващите избори.

В махалата имаме един идиот, който е толкова зле завалията, че се насира и напикава у гащите, щото се не сеща да ги свали, та да ги не изцапа.

Но този нещастник е цял титан на мисълта сравнение с д-р Тивич, щото не плещи такива глупости, каквито извират от кухата кратина на гореспоменатия др. д-р….

И все пак, когато человек се замисли, може да си направи изводите, че тоя два пъти получава някакви гласове на избори след като изсраното от него е толкова вонящо, че изпълва с аромата си общественото пространство и не оставя на чиляците възможност да си поемат въздух.

Просто и ясно си е, че за простака гласуват простаци и това си е.

Ако направим едно малко социологическо проучване ще установим, че повечето лица, гласували за ГЕРБ са или малограмотни, или чалгари, или калинки разни, или пък домакини дето не работят и са затъпели от турски сериали и риалити шоута. А, да и не на последно място разни общински и държавни чиновници /и техните семейства/, които са зависими от гробокопачите, и също така да не забравяме онези нещастнци, работещи във фирми гравитиращи около мутрополицая.

Но!

В един момент стават издънки.

И често пъти тези издънки се състоят в настъпване на мотика, която сам си си сложил, но някокй се е усетил и ѝ е турил един шип на дръжката, та га те перне по Тиквата да ти я закове у мозъка.

Къде преносно, къде буквално…

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s