ПРОХ-ФЕС-УРА, ЕВРОГЕЙЦИ, НЕООСМАНИСТИ, НЕОЛИБЕРАСТИ И ЖОРЖЕТКИ–МИНЕТКИ

(Продължение на „Ръкоблудните Пияндета, Жоржетата, Пастирката и Прох-Фес-Ура)

Новата власт като я гледам, вече се оказа по-зле и от старата, та се чудя колко ли ще е зле по-следващата и така тези след нея, които ще са се наредили като банда манафи, играещи си на влакче?
Щели били да канят МВФ да ни оценява икономиката, с други слова речено, да поканят крадците да огледат какво още може да се открадне от страната и народа…
Щяло било да има режим на тока, ако не се вдигнела неговата цена, да се разбира, че ще има режим на тока с цел изнудване, щото на ЕРП-тата така им текнало, че трябва да се изстиска народа, колкото се може повече, докато не се е сетил да ги погне с мотиките и лопатите, заради наглостта и безочието им, които са толкова големи, че не чашата преля, ами Големия друидски казан на Дънфилсмънгилтин, че и какво ли не още.
Мисля, че целта на денсъри, герберасти и РъБати е ясна, а именно да се доунищожи България с помощта на МВФ.
Ако някой не го е проумял, значи не е наред с централния процесор.

Правителството на Близ(н)азшки било правителство на протеста…
Еба си мамата!
На кой протест бе?
На оня, февруарския, който изгони Боко Тиквата и Цецо Ухото, дето беше на бедните, гладните, ограбваните…
Или на оня протест на богатите, алчните, безскрупулните изстисквачи на държава и европейски фондове, които искаха още и още за своите ненаситни НПО-та и 421 дена скачаха като пощръклели офци из мегдани и сокаци, врещейки „оставка“, а сега, когато се видя, че се готви нов грабеж се омълчаха като педераски задници с дебели курове у тях… Даже и едно попръцкване не се чуе…

Продажниците, които толкова време врещяха и дума не обелват, че изборите, които предстоят, не само, че няма да са честни, но ще бъдат може би най-порочните, които са се случвали в България от Освобождението до наши дни.
И това ще се случи именно, защото, ако се оставят нещата на естественото им развитие, реалната активност на електоралните единици може да лъсне и да се окаже, че е има-няма 10% и то с мъртвите души и обитателите на „Малашевци“, „Бакърена фабрика“ и „Орландовци“, както и на други подобни места за вечно обитание.

„Протестна мрежа“ може и да си врекат колко не били съгласни с назначението на Медарова посочвайки че „постът министър с отговорност за изборите е много важен и следва тази отговорност да бъде възложена на човек с безупречна репутация и доказан професионализъм, като не бива да се правят компромиси с кандидатурата при никакви обстоятелства.“
Но според мен, основният им страх е, че нещата може и да не се подредят така, както би им се искало на тях, та затова са против назначението на Медарова, а не за друго.. Всъщност има и една друга причина да недоволстват, а именно, че трябва да изразят недоволство, колкото за фасада.
Все пак е редно да се покаже някакво лице за пред Драгия Зрител, Скъпия Читател, Уважаемия Слушател, Прецакания Избирател и най-вече Преебания Гражданин…
Нали соросоидите трябва да покажат нещо като лице, ако, че е един замаскиран задник.

Новата ни власт се роди осрана.
Затънала в говна и готова да вика ЙЕС безкрай, стига това да е накърняващо интересите на народа и държавата. И да е в полза на господарите, които от капиталисти искат да се превърнат в робовладелци, каквито са на път да станат.

И дума няма да издума да запазим неутралитет, относно санкции срещу русия, защото така е решил Големия Черен Брат от Вашингтон и Валията на Брюксел, подпомаган от Мюдюра на Лондон и Емира на Париж, които пък от своя страна са първи дружки на самообявилия се Неоосмански султан-падишах в Анкара, който ясно и точно си поиска да ни напълнят с всякакви съмнителни лица, представящи се за бежанци.

Новите ни управници няма да се посвенят и да отворят границите ни с Турция и Македония, за да може да бъдем успешно заляти, от както ги нарече Сталинка Георгиева: „РЕШЕНИЕТО НА ДЕМОГРАФСКАТА КРИЗА В БЪЛГАРИЯ“.

И това защо?
Щото над българския народ се провежда успешен геноцид и то в продължение на близо 25 години. А това не е нещо случайно случило се, а мероприятие планирано още веднага след Освобождението, защото се оказало, че България пречи на Великобритания и Германия за поддръжката на един велик и силен Султанат, който да служи като буфер между Запада и Русия.

Днес България е пречка за създаване на Неоосмански халифат, който да е буфер между Запада от една страна и Китай и Русия от друга.
Да… Сериозен проблем е съществуването на народи, които не искат да са част от Великия халифат…
И затова се спретват войни от различен род, но с една цел, а именно създаване на тази така лелеяна мечта на Запада, която този кабинет, както и онези след него ще подпомогнат да се осъществи.

Но нека се върнем на ембаргото срещу Русия.
Теоретично България няма какво да изгуби от него, но практиката показва, че все нещичко беше останало като стокообмен и прекратяването му означава да бъдат ликвидирани онези, които имат за клиенти руски фирми, които да разпространяват стоките им на пазарите.

Та мисля, че е редно България да поиска компенсации от ЕС за грабежа, на който бе подложена в името на този ЕС, който налага забраната, а ако не ги получи, да въведем забрана за работа на граждани на ЕС, от страни, където дискриминират българските граждани и тоже да се забрани вноса на стоки, които може да си произвеждаме сами.
Но дали това ще се случи?
Предполагам, че няма, защото все ще се намерят разни подлоги, които да заявят нещо подобно срещу моето изказване.
„Мика имаш общо мнение с Путин, защо не отидеш в неговата сигурност“, както заяви г-н Тома Белев на следното мое изказване вчера:
„Българите много добре знаят какво искат, а именно, да не им се пречи да живеят нормално.
Щото е много лесно някой там да брои делфини, друг да дрънка, че не разбирал от ботаника, та затова не можел да каже нищо конкретно за лалугероброенето, но добре му били дошли паричките от тези две начинания, които пък идват не от къде да е, а от ЕС, а също и паретата от разни фондации със съмнителен произход на капитала да му плащат да врещи срещу собствената си държава, лижейки задника на господарите си…
Тъй, че преди да говориш за българите като цяло, огледай се за ония дето са около теб и яко смучат от де могат.

И пак ще повторя: Българите искат да ги оставят да живеят нормално, без да бъдат грабени, без да са заробени от чокои разни, искат да може да си гледат децата без притеснения от това, че няма с какво да ги нахранят, че не могат да ги пратят на училище без да им налети някой пиян шофьор или педофил.
Искат да са сигурни, че децата им няма да бъдат превърнати в наркомани от някой си там, който ще го направи за да може да цица пари от тях…
А тези пари да отчете пред босовете си, а те от своя страна към своите босове и така, докато кинтите се завъртят от препиране, за да стигнат накрая до някоя си фондация, която да ги дава за броене на делфини, лалугери, жаби, микроби и т.н. на разни пишман-еколози или пък да се захранват разни неолиберастични соросоиди /което в много случаи е съвпадащо с лалугероброителите-ботаници/“

И всичките тези дивотии, които ще направят сегашните властници, а и техните наследници / и както правеха предшествениците им/ е в защита на неолиберастията, на едрия капитал, на мултинационалките, защото неолиберализма налага „свободен пазар“, но не може да съществува, ако се остави на естествената конкуренция…
И това е видно там, където големите вериги магазини и корпорации за храни бяха смазани от местното производство след като премахнаха преференциите за тях…

И разните лафове на жоржетки-минетки със соросоидно-содомистични наклонности, които ни плашат с призрака на комунизма са несъстоятелни, щото е видно от практиката, че не комунизма /който не го е имало никога/ е виновен за бедите, които ни се стоварват днес, а е виновна човешката алчност и безотговорността на онези, на които ама хич не им пука за хората, които са попаднали в капана на безизходицата, в който са вкарани преднамерено с цел първо да им бъде отнета свободата, а след като бъдат изстискани до последно да им бъде отнет и живота, за да не се налага системата да полага грижи за тях, а даже обратното, да печели от тяхната болка и нещастие.

Така, че слова от типа на тези: „Ние трябва да поискаме компенсации по-скоро за 40 години комунизъм“, които ги ръси някой си Атанас Саранов са пълна безсмислица.

И той си дрънка, щото живял е, колкото и онези в САЩ…
Все едно аз да кажа, че у Шарлот имало било комунизъм… ха-ха!
В България е имало социализъм, който е форма на държавния капитализъм, а не е комунизъм.
Всъщност комунизъм не е имало в България, както и където и да било по света.
Комунизма за сведение на някои кратуни празни е свръхвисокоразвита система от икономически взаимоотношения от най-висш порядък.

Тази икономическа система е съчетана с фактора на отсъствието на всякаква форма на принуда от страна на власт или някой друг, който е заграбил ресурсите.
Комунизма е възможно най-развитата обществено и икономическа система, в която ресурсите, както и това, което се произвежда е собственост на обществото като такова.
С други думи казано, ако имаш държава, пари, господари/собственици, то не може да имаш комунизъм в буквалното значение на думата.
Неслучайно Джонатан Уйлямсън казва следното: „Поради примитивното мислене на хората, комунизма е само една красива утопия, която няма да се реализира докато хората не се научат, че имането заради самото имане и лежането на чужд гръб са проява на най-низка степен на еволюционното развитие на приматите.“

За върлите защитници на капитализма Ричард Търнбул казва следното: „Това са дребни душици, които са толкова мекотели, че сравнение с тях сополите са твърди като греди от легирана стомана. Жалки нещастници, които поради липса на всякакви други качества вярват, че с пари могат да си купят всичко. Но истината е, че не могат да си купят любов, щастие, истинска радост и т.н. Те получават някакъв ерзац, който е нищо повече от несъвършен заместител.“
Марион Смит казва за ония дето издигат капитализма в култ:
„Идеализаторите на капитализма са като онези смотаняци, които плащайки на проститутки се имат за плейбои, а всъщност извършват своего рода самозадоволяване, щото няма чувства, всичко е гола механичност“
Лилиян Вебер за капиталистичните защитници казва следното: „Мани ги тия! Комплексари, които са толкова примитивни в етично отношение, че сравнение с тях амебите са стожери на морала и връх в еволюционното развитие“

(Следва продължение)

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s