РЪКОБЛУДНИТЕ ПИЯНДЕТА, ЖОРЖЕТАТА, ПАСТИРКАТА И ПРОХ-ФЕС-УРА

Тия дни в България много се спряга името на някой си Близнашки, който бил професор, но по какво, това не ми стана много ясно, както и кой му бил дал професурата.

Та тоя пич се прочу с ментосването на 100 000 подписа в полза на някакво вещество, което се представя за президент на Република България, но е по-известен като Путьо Маринкин или Ирландската пастирка (последното поражда съмнения за осъзнаването на половата му принадлежност, но гарантира, че или го бие съчмата и трябва редовно да пие хапчета от сушени жаби /а може и от смени паяци и гъби мухоморки/ или просто е свего рода въплъщение на душевната содомия).

Та да се върна на Близнашки, който уж бил професор, уж референдумец, а тоже спряган и за съветник на Тодор Живков…

Всъщност какво имаме?
Професор? Подлога?
Съдейки по това какъв кабинет е наредил, направо се чудя как този човек е взел начално образование, а за професура да не говорим!
Просто не мога да си представя, че този човек има повече от четвърти клас!
Има невероятни данни да чисти тоалетни, септични ями, да рине тиня и оборски тор, но за друго не става…
А, да! Сетих се!
Става за минпрец от ГЕРБ, БСП или някоя друга политическа сила в страна, в която доминират демократите от Западен тип. С други думи казано, за соросоид е идеален. А той си е точно такъв!
Знае си неговото ВЕРНО, БРАВО, УРА и ЙЕС, друго не му и трябва, щото целта на цялата галимация е една, а именно да ментоса изборите, както и подписите.

Все пак няма какво да се чудим, когато видим, че печелившите на вота са герберастите, деформаторите и други някакви си същества, които в еволюционната стълба стоят малко по-ниско от рикециите и спирохетите (причинителя на сифилиса).
Но защо Близнашки?
Що да речем не повториха Райков, не сложиха Лиляна Павлова или Цецо Ухото?
Ами, щот им трябват да ги правят депутки, та затуй. Служебния минпрец няма право да се кандидарира за депутка и затуй е само един задник и нищо повече.

Задник, ама нали се сещате, че задниците са за сране, а не само да им туриш гащи.
Е, лайната на този кабинет започнаха да изригват като от същински Попокапетъл, който ще гръмне като Кракатау, за да оплеска всичко, та не само да го омаже, но и да го увони…
Сиреч, мирише ли ви на говна, значи усещате уханието на демокрацията…

Та какво стана?
Медиите няма да могат да имат достъп до онези, които протестират срещу реалните проблеми, но за сметка на това ще имаме тикви в кадър, които като същински Гнойко Вмирисовци ще ни обясняват колко добре живеем, как процъфтяваме и че по улиците тече изобиле от мед и масло.

Само, че истината е по-друга, по улиците протекоха най-вече урина и фекалии, премесени с тиня и повръщано.
Все едно изскочили из под чергилото на някоя палатка пълна с жоржета, соросоиди и разни други фелатори на демокрастата.

И точно тук е проблема, че това т.нар. „служебно правителство“ е толкова гнусна повърня, че даже и уличните кучета, натрупали дълъг стаж гладуване, довел ги до помиарщина не биха се съгласили да я оближат.
Даже нещо повече, това, което направи МВР шефа още с идването си, показва, че това управление е чисто и просто предвесник на една хунта, която няма да търпи критика и гласност.

Ограничаването на правото на гласност и на контакт между протестиращи и медии е много тревожно, защото това показва, че се цели постигането на медиини затъмнения.
Това, че ДАНС щял да осъществява контрол върху онези, които са недоволни от действията и бездействията на власта е тревожен сигнал за погазване на Конституцията на Република България, която дава правото на волеизказ и на неприкосновенност на личния живот и личната кореспонденция.

Явно обаче това не интересува Близнашки, не се интересува и Вътрешния министър, а правосъдния го боли кура по темата, щото и без това е лишен от адвокатски права.
Също така, на никой от политиците, жоржетата, соросоидчетата и содомитчетата не му пука за забраната, щото те вече са във властта, за тях винаги ще има някакво изключение, те винаги ще имат поле за изява…

Аз като човек на словото се питам:
Изчезва ли свободата на словото?
Имаме ли преход към по-тежък тоталитаризъм от сегашния?
Държава ли сме или колония от бананов тип?
Защо търпим тази сган?
Изборите променят ли нещата?
Защо бих продължил да пиша и в бъдеще?

Но тези въпроси не си ги задавам само аз, задават си ги хиляди хора в България, които са потресени от наглостта на този кабинет.

(Следва продължение)

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s