ДКМС-то на РБ, бомжи или просто предатели?

SOROS-web-smaller

Чудите се какво е Протестна мрежа?
Тази схема обяснява какви са хората в нея и онагледява точно чий интереси защитават в действителност.

Гледайки Протестна мрежа, започвам да се чудя какво точно са те?
Дали са ДКМС-то на РБ или са чисто и просто бомжи с висок жизнен стандарт, които живеят на социални помощи маскирани като средства предоставяни на разни неправителствени организации от донори със съмнителен произход на капиталите, както и чрез смукане на пари от държавния бюджет за извършване на някакви си там измислени дейности или са колаборационисти, които съзнателно съдействат за унищожението на собствения си народ?

Както знаем от това, което виждаме по медиите и да сме по-точни виждаме разни лица /па и задници/, които папкат парички по програми от фондациите „Америка за България“, „Отворено общество“ и „Конрад Аденауер“, то може да ги зачислим и към трите категории едновременно.
Та тук бегло ще зачекна именно тези три фондации и по-точно съмнението, че техния капитал е толкова мръсен, че сравнение с него обществените клозети в Бангладеш са чисти като изворна вода.
Според Лукас Траубер /“Tagebuch aus der Hölle Kaiserwald“/  фондация „Конрад Аденауер“ е рожба на содомистичния съюз между някогашните есесовци и новите партии в следвоенна Германия, става дума за ХДС /Christlich-Demokratische Union, CDU/  и ХСС /Christlich-Soziale Union in Bayern e.V., CDU/ , които щедро са черпили от средтсвата, които SS са заграбили от евреите и народите в Източна Европа и давани им от наследника на SS, а именно O.D.E.SS.A /“Organisation der ehemaligen SS-Angehörigen“ („Организация на бившите членове на СС“). /Фредерик Форсайд  The O.D.E.SS.A File“/


Същите съмнения, но от малко по-друг характер, относно първоначалния капитал на „Америка за България“.
Фондация „Америка за България” е продукт на Българо-американския инвестиционен фонд (БАИФ), основан от САЩ чрез Американската агенция за международно развитие /
USAID, която в доста страни се счита за противодържавна и даже за терористична по своята същност, защото създава предпоставки за възникване на терористични организации и тяхното финансиране/, с цел подпомагане развитието на частния сектор в България. Създаден Джордж Х. Буш и Конгреса на САЩ по силата на Закона за подпомагане на източноевропейските демокрации през 1991 година, БАИФ започва дейността си с първоначален капитал от 55 милиона щатски долара, които в резултат на успешните грабежи нарастват до повече от 400 милиона щатски долара.

Според някои западни източници /“US-Vierte Reich“, Georg Schiffman, New York, 1998/ първоначалните средства за основаване на фонда са дошли от арабския свят и по-точно от клана Бен Ладен, а също така и от пренесените от нацистите в САЩ заграбени средства от народите в Източна Европа през ВСВ.

За „Отворено общество“ : Финансрани от ЦРУ, Конгреса на САЩ и големи магнати, а също така пак основани с пари, чийто произход води до парите на O.D.E.SS.A, които са си купили безопасност в Египет, САЩ, Аржентина, Великобритания, че и самата Западна Германия.
Не е случаен скандала, който избухва през 1962г. заради това, че Западна Германия предоставя на Египет телеметрични уреди за управление на ракетите, които САЩ пък е предоставил на страната, за да обстрелват Израел с бактериологично оръжие и само навременната намеса на израелското разузнаване, ДС и ЩАЗИ предотвратяват трагедията, която е можела да отнеме живота на 2 млн. израелци по онова време. (Gordon Thomas „The Secret History of the Mossad“ (1999) и Luc Forgeron   „Dossier O.D.E.SS.A“ (1983), нямаща нищо общо с книгата на Ф. Форсайд The O.D.E.SS.A File“ ), 


Т
а да се върнем на парите на Отворено общество.

В книгата на Макс Фишер “Mann aus Riga”, посветена на Едуард Рошман се споменава името на някой си Георг Шварц, по произход от Унгария, който после се прекръстил на Сорос, а преди това се казвал бил Шорош. Колаборационист, предател, изменник на народа си, сътрудничел и то доброволно на СС подлъвайки хора, че може да им помогне да избягат от Унгария в годините на Холокоста, а после хладнокръвно ги предавал на нацистите срещу възнаграждение.

След края на ВСВ поради крехката си възраст, но обиграна наглост получил задачата да изпере заграбеното от нацистите в Източна Европа.
Задача, която му се отдава безпроблемно след 1956-та, когато вече е завършил
London School of Economics” и след това започнал работа на Уол Стрийт.

Доколко Фишер е прав, доколко просто е таил лична омраза към човека, за който знае, че го е предал на нацистите, за да се облагодетелства от наградата, която е получил, това е спорен въпрос /Макс Фишер знае, че е бил предаден от 14 годишно момче на име Дьорд Шорош, представящо се за Георг Шварц/, но е факт , че има хиляди евреи от Източна Европа, които биха го разкъсали жив този ренегат, защото чрез неговата фондация той съзнателно възражда фашизма, но в още по-див вид, а лицето на това ново чудовище може да видите в Украйна и то днес, сега, веднага и то с такива подробности, че няма накъде.

Новия фашизъм не е оня на нациите, както ни го представят, а оня какъвто е бил, а именно покровителстван от свръхбогаташи и подпомаган от разни организации, които днес се правят на свети води ненапити, но в действителност подпомагат геноцида на народите, от които произлизат.

Протестна мрежа, какво точно са те?
Слугинаж на неолиберастията, която е ново робство, съчетан с фашизма на капитала?
Или това са разни производни и чада на нявгашните номенклатурчици, и понеже по време на соца се неоядоха, та сега се правят на демократи?
Лакомията е смъртен грях, както и тщестлавието.
Като гледам някои демократи, явно не е да не страдат от излишък на лакомия, алчност, тщестлавие и други подобни.

Въобще, продажни задници, които практически са на държавна издръжка чрез усвояване свредства по проекти и програми разни подпомагат онези, които искат да затрият народите им чрез целенасочен геноцид.

Лошото е, че разни университети и „елитни“ гимназии бълват такива слугинажчета, от които и клозеточистачи не стават.
И тея от ПМ да бяха само!
Всичките партии си имат такива лайнари, но ДСБ, парията, която се роди от СДС, онази политическа сила, прокарала рдазделението между хората и създаде тия маргинали, които спокойно може да се окачествят с любимия израз на Ленин „полезни идиоти“, тия, които са нямали финансов интерес в чужбина да подържат „световната революция“, но са го правили. За тях СССР не е отделяло средства и Владмир Илич ги е наричал презрително „полезни идиоти“. В това състояние е една голяма част от обществото ни днес. Под влияние на медии, на НПО-та гласува срещу собствения си интерес. /В. Жечев в коментар към публикация, относно ПМ в „Политика“/

.
Та да се върнем на Реформаторите, които са рожба на същата проституидна политическа формация.
Междувпрочем ДПС, АТАКА, ГЕРБ, че даже и днешното БСП са рожби на този содомистичен брак между боклуци, а в по-ново време и ББЦ, ВМРО, БЗНС и разни други политически формации, които служат само за пълене на главите на хората с лайна.

Лошото е, че Васил Жечев е прав поне затова, че не живеем в розов свят и да не идеализираме разни политбоклуци, които понеже са ЛАЙНА, а на лайната, местата им е в КЕНЕФА им е време да ги изхвърлим там и да пуснем водата, та да се отървем от тях.


Точно това, че поради розовите очила на някои хора тънем в смрад е проблема.
Всеки обещател може да преметне баламите, които не са проумяли, че никой няма да ни докара до Нова обетована земя, в която по улиците текат мед и масло.
Лутаме се в пустинята на глупостта, залъгвани от миражите, които ни се пробутват от разни Лъжемоисеевци и Месии-менте.

Баста!
За да излезнем от пустинията ще трябва да се ориентираме сами, но преди това ще трябва да свалим превръзките на очите, които са ни сложили чрез медии и образованите, па после да вземем по един камшик и както си му е реда да прогоним изедниците и техните слугинажи из Храма на Родината.

В Библията, Бог казва на Моисея, че измеждународа трябва да се премахнат онези що дават децата си на Молоха. /Лев, гл.20:2/
Не знам какво е имал предвид автора на текста, но днес имаме разни идолопоклонници, които унищожават народа чрез моралната ликвидация на децата му.
Чудя се дали тази заповед на Бог към народа не трябва да се тълкува така:
„Изтребете измеждународа вся твар долна и безродна, що покварява децата ви, що покварява децата и на иноземците по вашия край.
Изхвърлете оная сган, кояти ви граби и подлага на геноцид чрез бедност, глад, болести и стрес.“
Някои врескачи се пишат и велики християни, но в същото време са забравили словата Христови, които са да подадеш ръка на ближния си, когато той е в нужда. Също така и ония дерибеи дето считат себе си за мюсюлмани са забравили, че Мухаммед (с.а.с.) също проповядва състрадание и взаимопомощ, но те не желаят да помогнат, да са солидарни.
Йехуда Бен Елиезер казва, че „етичност е това да не правиш на другите, което не искаш да сторят на теб“. /Сара Шулц, София 2014/
В Тората също така е речено, че човек трябва да помага на съседите си, защото безкористната помощ и състраданието са добродетели, но явно това е убегнало от вниманието на онези, които уж са изповядващи юдаизма.

Властимащите и чокоите нямат религия, етнос или идеология! Те имат само стремеж към задоволяване на най-низки инстинкти и са толкова примитивни, че не осъзнават, че грабейки днес – обричат децата си на страдание, тяхното тщестлавие и лакомия ще доведат до дълготрайни последици не само за нас, но и за онези след нас и то за много години напред.

Нима тези тщестлавци, които продадоха Родината на други тщестлавци не са именно като онези, за които Бог е рекъл, че щом предават децата на Молоха да бъдат изтребени измежду човеците .
Нима ние трябва да търпим онези, които поругават всичко, което стои в основата на обществото ни, превръщат хората с сбор от индивиди?
Нима не е рекъл Бог: „Ще отвърна лицето си от тях“ /Лев. 2:5/
И време е да отвърнем лицата си от тая сган!
Щото тази сган е гнъсна пред Бога и човеците!
А ние хората сме Божии творения по Негов образ и подобие /Бит. 1:27/, носещи частица от Духа Божий /Бит. гл. 2:7/
Ние като деца на Бога не бива да търпим онези, които разрушават онази Божия частица, която сам Той ни е дал вдъхвайки я на Адам и Ева.

Рушат телата ни, душите ни, обшеството ни.
Това е противоестествено унищожаващо човешкото у нас. Превръщат ни в статистически единици, в бездушни предмети, носещи доходи.
Всичко това е грях, който е толкова гнусен, че всеки нормален човек би се отвратил и отвърнал лицето си от тези грехотворители.
И най-смирения би взел камък, за да го запокити към онез що нямат свян и съвест да постъпват тъй долно с человеците от своя род и народ.

 

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s