КАТО НЕ СТАВА ЗА ЧОБАНИН, ОБЩИНАР ГО НАПРАВЕТЕ!!!*

ИЗ ПОЩАТА:
Автор: Виктория Лопатарова*

Какво разбираме от отношението на Столична община към гражданите на София?
Да го кажем малко по-така, имат ни за стадо, та даже са ни турили и ЧОБАНов за замкмет.
Ама толкоз некадърен овчар няма да се намери никъде освен в гравитационното поле на Столичния кмет.

Какъв овчар само!
Понеже го мързи сам да си пасе овцете /т.е. нас/, та затова изпраща няколко полицаи, използвайки ги като кучета, за да разтурят срещата, която хем е организирал, хем не е благоволил да се яви на нея.

Така…
И къде е проблема на г-на Чобанова?
Явно е в това, че доста неща от онези около „Лъвов мост“ са или изнесени, за да може някой да си ги сложи в колекцията или са унищожени.

Просто няма друго обяснение на това този дето не става и за овчар в Ихтиманско да седне да се държи така все едно е продал стадото, изпил е парите и на трезва глава е разбрал, че ще му треснат сто оки бой, а след това ще му проснат кожата да съхне за назидание на цяло село.

Но за поведението на този субект има и друга причина, а именно, че той е толкова нагъл, че се изживява като някакво божество, което ни яде, ни сере, па като за капак е толкова възвисено, че от много вирене на носа, направо ще се катурне по гръб.

Видиш ли, за него не само, че не било достойно да се срещне с група граждани на нашия непрекъснато съсипван град, но !О, Боже! Даже изпратил някакви си там асистентки ли са, секретутки ли да заявят на журналиста, който е трябвало да вземе интервюто от това самонадеяно вещество, че г-нчото го нямало, та за това да се срещнел с Някой си, който също видиш ли бил археолог, за да може да се възползвал оня от право на отговор без дори да има на какво да отговаря.

Та имаме ситуация гузен негонен бяга!

И от тук следва, че трябва да се вземе една тояга, а може и гьостерица, па всички тия наглеци, воглаве с кмета, па и бившите от 1991 насам да се тоягоположат и изпратят да чистят градските кенефи, защото те за друго не стават.

Питам се, докога ще има такова безчинство в нашия хубав град и докога живущите в София няма да прумеят, че трябва да се вдигнат като едно, та да изтресат един бой на онези, които превърнаха града в кочина, от която се гнусят даже и прасетата?

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s