Shell, Украйна, кръв, газ, грабеж, и смърт

Автор: Пламен Пасков

Като зареждате на Shell в България, и по света, да знаете…Клането в Новорусия, бивша югоизточна Украйна, е организирано от САЩ, с помощта на местни украински марионетни нацонал-предатели (същите, като българоезичните такива), но поръчано от Шел, и Шеврон.


Превеждам накратко само най-важното:

„На 24.01.2013 в Давос е сключено 50 годишно съглашение между Украйна и Шел (там работи синчето на вицепрезидента Байдън, но не като бачкатор) и „Наздра Юзовская“ за добиването на шистов газ в района на град Славянск.

Компания Шел, и „Наздра Юзовская“ получават тези земи на фантастични условия: 50 години няма да плащат никакви данъци, освен ДДС, ако не се смятат данъците, които се плащат на заплатите. От всякакви други плащания компанията е освободена. „

Естественно, американците ще настояват техните марионетки в Киев да прочистят района на Славянск в Донбас. Прочистят означава и етнически (да ликвидират населението), защото местните туземци им пречат. Точно така, както сиу оглала са им пречили да „усвояват“ златните находища в свещените си земи в Черните хълмове (Black hills) преди 150-200 години. Съдбата на сиу Лакота е добре известна – направиха ги да умиргат. Същото упражнение в момента го играят с местните руски туземци в Новороссия.

Знаете ли, кое оскъпява най-много шистовия газ (почти на +60%) в сравнение с традиционно-добития в Русия?
3 неща:
– екологичните такси;
– изселването на населението с компенсации за имоти, където да живеят;
– изкупуването на земята ;

Е, при „зачистено“ население тези разходи отпадат, нали така? И цената на шистовия газ има шанс да се доближи до цената на руския, от Газпром.

Техните методи никога не са били други през вековете. Това е статистически и историческо потвърдено: всичко друго се изменя, освен колониалната им практика и отношение към завоюваните или предопределени за завоюване колонии.

Ако сте добре с руския, можете да прочетете и статиите.
А ако сте наред и с главата, можете да се досетите за удивителни аналогии в колонизирана България:

  • Асарел Медет…
  • Златица-Пирдоп…
  • Крумовград...

Само ще ви кажа, че учредители и собственици на дялове в компаниите, които смучат златото и другите ценни метали от България, чрез Дънди Прешъс, и другите „оператори“, са сър Елтън Джон, Уилям Джеферсън Клинтън, английската кралица, и други важни персони от клуба на Билдербергите, клуб 300, и прочее специфични общества, което всъщност е едно общество.

Когато погребвате роднина, приятел, и просто българин, умрял от мизерия, от лошо здравеопазване, от самоубийство, и отчаяние, да знаете, кой е авторът на убийството му.

Когато видите оскотял и полудял от мизерия човек на улицата, пак да знаете – на кого да благодарите.

Когато видите стари учители пенсионери да ровят срамежливо и засрамено в кофите за боклук, притиснати от смачкваща безизходица, пак да знаете – на кого трябва да благодарите.

Когато пътувате през мъртви, изкормени, срутени села без един човек в България, пак да знаете.

Когато чуете, прочетете, или видите как цигани са изнасилили, заклали, насекли с брадви старици, старци, и просто беззащитни хора в селата, а вече и в градовете, пак да знаете – циганите са проблем-следствие, а авторите са същите тия англосакси от Pax Americana.

И не се лъжете, че някакви българоезични местни туземни марионетни политици са пряко виновни за това – те са само трансмисия, проводник, послушна тояга, с която колониалистите бият туземния народ, за да слуша, и да прави, каквото им трябва.

Не се лъжете, че партиите са пряко виновни – те са същата сопа, само че по-голяма, по-организирана, в ръцете на същия колониален англосаксонски господар.

Казано афористично: проблемът на Южен поток е в Южния парк.

И, както стана ясно, не само на Южен поток, или на Южна Европа, а даже на по-голямата част от света.

Когато си зареждате колата с гориво от Шел, пак да знаете – това гориво е смесено с кръв и страдание на хиляди хора навсякъде по света.
––––––––––

24 января 2013 года в Давосе на 50 лет заключено Соглашения между Украиной и компаниями «Shell» (где трудится сынок Байдана) и «Надра Юзовская» о добыче сланцевого газа на Юзовском участке в районе Славянска. Компания «Shell» и «Надра Юзовская» получает эти земли на разработку сланцевого газа на фантастических условиях для своего бизнеса на Украине: 50 лет они не будут платить никаких налогов кроме НДС, если не считать налогов, начисляемых на зарплату. От всех прочих платежей компании освобождаются. Конечно, американцы будут настаивать, чтобы киевская власть зачищала район Славянска в Донбасе. Они в эти земли вцепились зубами и когтями. Для них это бизнес. Местное население мешает. 

Читайте статью «Почему засекречено соглашение о добыче сланцевого газа на Украине?»

 

Почему засекречено соглашение о добыче сланцевого газа?

Защо е засекретено съглашението за добиване на шистов газ?

Източник http://newvesti.info/pochemu-zasekrecheno-soglashenie-o-dobyche-slancevogo-gaza-na-ukraine/

Източник http://topwar.ru/26841-pochemu-zasekrecheno-soglashenie-o-dobyche-slancevogo-gaza.html

Сделка с Shell. Подводные мины договора

Александр Роджерс, Ксения Роджерс, Новоселова Рита для „Хвилі“

Източник: http://hvylya.org/analytics/economics/sdelka-s-shell-podvodnyie-minyi-dogovora.html

____

Ето ви подборка.Ако някой нещо все още се съмнява, че това е нездраво въображение на възпалени мозъци с мания за преследване.

[i] http://rus.newsru.ua/ukraine/10aug2013/exxonmobil.html

[ii] http://u-news.org.ua/16355-amerikanskie-kompanii-aktivno-priobretayut-ukrainskie-dolgi.html

[iii] http://crimsonalter.livejournal.com/7247.html

[iv] http://www.odnako.org/blogs/amerikanskie-kompanii-nachinayut-dobichu-slancevogo-gaza-na-ukraine/

[v] http://www.vremia.ua/rubrics/politika/1805.php

[vi] http://voprosik.net/monsanto-neset-gmo-na-ukrainu/

[vii] http://beststock-news.com/investment-ideas/birzhevye-drajvery/item/374-kakie-amerikanskie-kompanii-vyigrayut-ot-krizisa-na-uraine.html

[viii] http://u96.livejournal.com/99624.html

[ix]http://censor.net.ua/photo_news/238116/eto_genotsid_voda_otravlena_na_donbasse_nachali_dobyvat_slantsevyyi_gaz_shokiruyuschie_foto

[x] http://pravosudija.net/article/rossiya-na-voynu-ne-pridyot-okonchanie

[xi] http://russian.rt.com/article/30133

[xii] Там же

[xiii] http://m.ria.ru/world/20140503/1006345812.html

[xiv] http://russian.rt.com/article/30506#ixzz30pVRycRs

___

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s