Воня на мърша, робия, тирания и липса на свобода! Това е посланието наречено от някои „демокрация“

В Югославия – Войната след разпада беше финансира на и то щедро от Турция, С. Арабия, Катар, САЩ, Великобритания и Франия. Предполагам, че не сте забравили, че там беше бойното кръщение на това, което после стана „Ал Кайда“ /муджахидините от Афганистан се преместиха в Босна и от целия свят (предимно от Близкия Изток) други бяха престъпници избягали в Босна и станали войници, биейки на страната на босненските мюсюлмани по време на Войната в Босна и Херцеговина от 1992-1995 г. Те пристигнаха в Босна с цел да фанатизират босненските мюсюлмани, което почти стана.

В Косовския конфликт положението беше същото, като там се намеси и Албания, по-точно с цел присъединяване на Косово към Албания беше разпалена война. И от кой? От АОК, които безогледно избиваха албанци-християни, горани и сърби.
А кой им помагаше? САЩ, Великобритания и Турция.
Кой ги финансираше и въоръжаваше? С. Арабия, Катар, Кувейт, САЩ, Великобритания, Турция…

За Сирия и Либия: Конфликтите там бяха разпалени от С. Арабия, Турция, Кувейт, Оман и Катар. От там дойдоха средствата за ислямистите, както и от Мюсюлмански братя в Египет.
Хиляди бойци от Афганистан, С. Арабия, Катар, Турция, Египет, Пакистан, Бангладеш и други страни отидоха да налагат салафитско-уахабитските виждания за това как трябва да бъде устроен обществото.
От същите страни дойде и финансиране, което бе подпомогнато от САЩ, Великобритания и Германия.
Да…

И сега за Украйна:
Кой финансира превратаджиите? САЩ, Германия, Франция, Полша, Турция и други страни от ЕС, с помощта на някои арабски държави.
Все още не съм забравил как на Майдан независимости се чуваше „Аллах акбар!!!“ и ония брадатковци размахваха някакви книжлета…
Да.. това медиите не го показаха, но си е така!

И кои страдат?
Страдат онези, които НЯМАТ ВИНА!
Страдат без значение дали са украинци, сириици, либиици или някакви други!
Няма значение и вероизповеданието на страдащите!
И що страдат?
Щото някакви там ВЕЩЕСТВА са се обявили за „елит“, за „лидери“, за „водачи“…
Щото тая сган дето няма вяра в Бога, Аллаха или коя да е висша сила има една друга вяра, а именно във властта и, че трябва да е на върха, за да ГРАБИ, ГРАБИ, ГРАБИ!!!
И всякакви дрънканици за демокрация, за това ти, онова ти, за дрън-дрън и мрън-мън си е чиста лъжа, дона демагогия, която само залъгва хората!

В Библията е речено „И сътвори Бог човека по Свой образ, по Божий образ го сътвори; мъж и жена ги сътвори.“ /Бит. 1: 27/
И тоже: „И създаде Господ Бог човека от земна пръст и вдъхна в лицето му дихание за живот; и стана човекът жива душа.“ Бит. 2:7/
Нима не трябва да мислим?
Нима сам Бог не ни е направил по Свой образ и подобие? Нима той не ние вдъхнал дихание от Своето?
Нима душите ни, които са Негов дар трябва да бъдат пропилявани от това, че някому е текнало да се държи с людете га, че са предмети?
Нима у онези има по-висш дух някакъв?

О, не! Тези, дето са се обявили за елит са сган безродна, безверна, дегенерати гнъсни, които са загубили душите си и понеже нямат такива са решили да отнемат и нашите!
Нима не е речено: „кажи още на синовете Израилеви: който от синовете Израилеви и от пришълците, заселени между израилтяните, даде на Молоха от децата си, да се умъртви: народът на страната с камъни да го убие; и Аз ще обърна лицето Си против оня човек и ще го изтребя измежду народа му, задето е дал на Молоха от децата си, за да оскверни Моето светилище и да обезчести Моето свето име.
И ако народът на страната закрива очи пред оня човек, когато даде на Молоха от децата си, и не го умъртви, то Аз ще обърна лицето Си против оня човек и против рода му, и ще изтребя измежду народа му него и всички, които го последват в блудството и ходят блудно след Молоха. „ /Лев. 20: 2-5/

В случая не бива да се разбират нещата дословно, а че трябва да се изтребят измежду народа онези, които без свян и без грам човечност са готови да унищожат хиляди човеци, за да се облагодетелстват.
Тези самозаванци, които са е обявили за „елит“ се кланят на нечистата сила, която ги е надарила с тщестлавие, алчност и слоба към останалия свят.
Рушат, а не градят, унищожават безогледно, поробват хората и правят от обществата стада послушни и бездушни!

Омерзение! Срам, позор и гнъс! Воня на мърша, робия, тирания и липса на свобода! Това е посланието наречено от някои „демокрация“
Нима не е речено: „И благослови ги Бог, като им рече: плодете се и множете се, пълнете земята и обладайте я и господарувайте над морските риби (и над зверовете), над небесните птици (и над всякакъв добитък, над цялата земя) и над всякакви животни, които пълзят по земята. И рече Бог: ето, давам ви всякаква трева, що дава семе, каквато има по цялата земя, и всякакво дърво, чийто плод е дървесен и дава семе – това ще ви бъде за храна.“ /Бит. 1:28-29/
Нима не се подразбира, че човека освен да експлоатира трябва и да пази света, в който живее?
И 99% от нас го правят!
Но го рушат онези, които в името на печалбата, за да се докопат до ресурси, унищожават и околната среда!
А ние сме зависими от нея!
А това унищожение води след себе си болести, смърт, миграция и толкова нещастия, че не може да се изброят!

И в заключение:
Лоши народи няма!
Има лоши индивиди, обединили се в групи, а тези групи са се обединили в пълчища, които бих могъл да оприлича като олицетворение на Злото.
Защото да искаш власт, да ламтиш за много, да рушиш света, в който живееш, да превръщаш человеците в роби и предмети, това е голямото ЗЛО!

Вероятно първородния грях, ако е имало такъв, той не се състои в това, че Ева дала ябълка на Адам и те вкусили забранения плод на познанието, а в това, че някой е оградил парче земя или е откраднал кравата или одеждата на ближния и е казал МОЕ!„ а останалата част от племето вместо да го убие му се е поклонила.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s