За да разбиеш оковите, трябва да ги видиш

bg-zlato1

Днес се замислих колко от делата срещу МС биха могли да бъдат спечелени?
Та съдейки по статистиката до момента, считам, че ако съдиите са обективни и непредубедени, а тоже и не влияещи се чуждо влияние, успеваемостта на делата в полза на българските граждани ще е 100%.

В крайна сметка съдиите до момента се придържат към закона, какъвто е, спазвайки не само неговата буква но и духа му.

Искам да кажа на онези, чиито дела още не са минали „Бъдете уверени! Справедливостта възтържествува и вече имаме пет малки крачки към голямата справедливост.
Тези малки крачки са голям скок, който ВИЕ направихте.
Ако един ден си върнем България, това ще е благодарение на хора като вас, които не се уплашихте, за да застанете не срещу държавата, а срещу системата, която бе наложена на тази държава по насилствен път с цел да бъдем прогонени от нашата Родина.“

Осъзнавам, че тези ми думи са малко високопарни.
Но казаното от мен си е чистата истина.
Промяната не идва от политиците или властта, а от хора като мен, вас, съседа от долния етаж, човека на спирката, децата в училището, продавачката в магазина, музиканта в подлеза, художника в планината, уличния фотограф, ваксаджията на кръстовището…
Промените идват от места и хора, които най малко очакваме, че биха я донесли.

Всички ние, независимо от това какво ни е материалното и социалното положение, от нашия образователен ценз или нашето вероизповедание… Всички ние може да сме и сме носители на промяна към по-добро или към по-лошо.
За това в каква насока ще е промяната, огромно значение има това какви са нашите цели.
Ако целите ни са за общото благо, тогава имаме шансове да променим нещата за по-добро, а ако нашите цели са лично облагодетелстване или слугинаж… Е то тогава вече всяка кауза е загубена и нещата ще се свличат надолу.

Често пъти са ме питали какво толкова е важното на тази искана информация.
Но самите питащи или не осъзнават или не искат да видят елементарния отговор, който е, че исканата информация цели да разкрие дали е имало ощетяване на българската държава, на целокупния български народ, дали е нарушена Констиуцията, дали е отнет суверенитета от нас-народа и дали тон не е присвоен от шайка бандити, които наричат себе си бизнесмени и политици.

Осъзнаването на това, че суверенитета на народа е отнет, че някой си го е присвоил е първа крачка към осъзнаването на това, че онази свобода, която ни проповядват, че модела Наш-Берлин-Пинера е решетка, която ни отнема онази свобода истинската…
Осъзнаването на отнетата свобода, осъзнаването на решетките, осъзнаването на това как са ни натикали в матрица е първата крачка към истинската свобода.
За да разбиеш оковите, трябва да ги видиш, а щом знаеш, че са там, то ти ще направиш всичко възможно, за да ги сломиш, за да се отървеш от тях.

Род, народ, държава, родина, единство, свобода, равенство, разбирателство свобода…
Това са все неделими неща, едно без друго не могат…

ПОМНЕТЕ!

Advertisements

2 thoughts on “За да разбиеш оковите, трябва да ги видиш

 1. С усмивки и фанфари от старите ленти

  Фанфари на „Работническо дело“ от путиновския комунист( без име) списващ невзрачното издание FREI NEWS . Това решение не е нито първото, нито второто, а последното от над 10 такива решения на съда издадени преди това. И какво като има решение на съда? И дори да е отворен договорът, какво ни топли това, защо не е развалена тази грабителска концесия? Защо не е потърсена отговорност на грабителите, защо златото не е конфискувано и върнато в страната? Ето, тези въпроси никой не си задава, нито търси отговор, но смело се свирят победоносни фанфари!!! Случаят повтаря един по-стар случай от 2006 г. когато Административният съд осъди Кунева да отвори и препреговаря неизгодните присъединителните договори с ЕС, сключени от триото Кобурготски/Кунева/ Паси абсолютно в национален ущърб на България само с тяхно еднолично решение, и специално да препреговори клаузата за затваряне на АЕЦ „Козлодуй“ и тя се направи на разсеяна и не изпълни решението на съда. За това обаче никой не е търсил отговорност от Кунева вече 7 години след решението на Административния съд?!
  Същото ще стане и сега, може да отворят договорите, но никой няма да се заеме да развали мръсния концесионен договор за златото на Челопеч, дадено на фирмата Дънди, зад която се крие МултиТруп играещ със всички наши олигархични партийни кланове- БСП, СДС, НДСВ, ДПС, ГЕРБ и пълнещ техните партийни каси. А никой не желае да си помисли, че в България има установена абсолютна олигархична диктатура от една мафиотска олигархична шайка пълна с едни и същи политици вече 24 години, налагаща ни ново мутроолигархично робство на смесените българо- руски -американски олигархични капитали, ръководеща се от Москва с диригентската пригласка на САЩ и никой не ще да работи, дори да си помисли, как да се освободим от новото олигархично робство. Но в замяна на това ще се произведат поредните „национални герои“ или ще си направят партия.
  И никой не се сеща завета на Левски, важещ с пълна сила и за наше време“ Сегашната деспотско-тиранска система да заменим с демократска република“!!!

  • „Случаят повтаря един по-стар случай от 2006 г. когато Административният съд осъди Кунева да отвори и препреговаря неизгодните присъединителните договори с ЕС, сключени от триото Кобурготски/Кунева/ Паси абсолютно в национален ущърб на България само с тяхно еднолично решение, и специално да препреговори клаузата за затваряне на АЕЦ „Козлодуй“ и тя се направи на разсеяна и не изпълни решението на съда.“
   Предприсъединителния договор е ПУБЛИКУВАН на страницата на Европейския парламент, също така и на сайта на Европейската комисия.
   И да те светна за едно, че договора е подписан през 1995г., а не по-късно.
   Всъщност една от причините да се свали Виденов от власт беше, именно този договор, който той искаше да бъде суспендиран и впоследствие денонсиран, за да може да се прдоговорят условията, с цел отпадане на клаузите, които споменаваш.

   ПРЕДИ да пишеш простотии, първо вземи и намери договора, прочети го и тогава плямпай.
   Понеже си много отворена, вземи и ми покажи ТОЧНО КЪДЕ аз хваля Путин?
   Явно до сега не си разбрала, че не само, че не харесвам този човек, но даже съм твърдо не само срещу ЕС и НАТО, но и срещу евентуално членство на България в ЕАС или каквито и да било политически или военни блокове.
   Но няма как да го видиш, защото НЕ ИСКАШ.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s