ИЗПОВЕДТА НА ЕДИН ПОТЕНЦИАЛЕН ПЕДОФИЛ*

kontra pedofilia

*Статията е коментар към статията „УЗАКОНЯВАНЕ НА ПЕДОФИЛИЯТА?“, публиквана на 27.06.2013г.

ПРОЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО!!!

От  този материал научаваме някои неща:

1. Как мисли един макар и потенциален педофил и 
2. Това, че педофилията се дължи и на медиите, които както споменава автора, па макар и със свои думи превръщат децата в своего рода сексуални обекти, обекти на въжделение.
3. Че рано или късно педофилите ще си направят лоби и в Бълария.
4. Че ще са готови да искат узаконяване на извращенията си.

ПРОЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО!!!

Автора не крие, че би се борил за узаконяване на педофилията, че е политически активен, участвайки в политическа партия /а може би градейки политическа кариера/


Педофилите са навсякъде!
Къде явни, къде прикрити, къде все още сдържащи се, къде вече дебнейки децата ни по паркове, градинки, детски площадки, в магазина, пред училището, около детската градина или яслите…

А някои от тях може да работят с деца…
Други пък да са в социалните служби, във властта, в полицията, в поликлиниката до вас…

Пазете си децата от тази сган!
Пазете ги и знайте, че те дебнат!
Дебнат потайно и в същото време драпат да узаконят своите извращения, за да могат да се гаврят с децата ни, да ги осакатят психически, да ги превърнат в предмети, в средство за забавление.
Вие ще ги търпите ли?
Защото АЗ НЕ!

 Правописа е от оригиналния коментар, който може да прочетете в посочената от мен публикация.

Автор Цв. К

Искрено се нядявам статията да се прочете от повече хора, да се дадат оценки и мнения. Надявам се да няма съдене, а да се получи диалог, основан на толерантност и взаимно зачитане.
В България поне 80% от обществото, мълчаливо се съгласява с явлението на педофилите. Примерите за това никак не са малко, 11 – годишни раждат, но вместо съд за таткото, семейството получава помощи. Но на 11г. знае ли значението на думата любов или само е чувало за нея? Англичанин бе хванат да прави секс с малолетни на 6 и 7г. – по новините се шумя известно време, после информацията изчезна, не казаха нищо да е получил присъда. На документирана среща на която 50г, се опитва да склони момиче представящо се за 13г. – медиите пак поговориха малко и спряха.

Законът в България е направен така, че да имаш право да спиш с 14г. – колко по – ниско да се свали възрастта? Накрая сексуално малцинство ще иска и секс с бебета.
То не че предпоставки за секс с тинеджъри/ки липсва. Днешните деца съзряват много по – рано още от 10г. навлизат в пубертета, и на 13г. вече се чувстват като на бившите на 18г. Обществото от времето на демокрацията обеднява все повече и повече и се загърбва с един куп проблеми които се опитват да решат, но не успяват. Така все по – малко време остава на родителите да се занимават със децата си, още повече че разводите в днешно време са нещо обичайно и остава само един родител да заема ролята на майка и баща. И тогава това дете което иска просто да общува с някого, но по напреднал в мисленето си от връстниците си се обръща към чичкото/лелката в нета. Да то е слушало за педофилите и знае, че те са някакви свръх чудовища, но често попада на разбиращ ги човек, общаващ им чудеса и ако този човек поиска секс от детето, то е готово да плати цената, за да продължи да общува или взаимодейства с този човек. Като възрастни си мислим, че децата разбират че не бива да правят секс – знаят ли обаче защо, не бива – едва ли.

Възрастните разбираме ли, защо не бива – освен че не е морално – едва ли. И какво става в един момент педофилите ги спира единствено морала, които обаче изглежда като някакво наложено правило – а пък на кой му се съобразява с наложените правила – особено когато знае, че последствията ще са само на думи?
И така от една страна заклеймяват педофилите за вещици – че искат нещо различно, че се интересуваме от деца – А пък масово обществото не спира да излъчва чалга, не спира детските конкурси за красота, не вижда нищо осъдително дете в 1 – ви клас да облича свръх къса поличка и да се гримира. Но слага етикет на педофилите, обявява ги за дяволски изчадая и говори че иска да изгори на клада (съд, доживотен затвор, кастрация). А реалността е съвсем различна и резултат често е агресия не към децата, а към обществото.
Самите педофили обикновено имат комплекси, ще посоча само тези които познавам. – чувство че не могат изпитат удоволствие от момиче/момче на тяхната възраст, че нямат пари да издържат една нормална жена/мъж, освен това се задейства бащинско/ майченско чувство, чувство че предаваш опита си на по – малките, радваш се да бъдеш следван (говоря повече в мъжки род, така е прието в учтива форма, иначе визирам и двата пола).а пък и мисълта или чувството да легнеш до някоя по – млада си е само по – себе си задоволяващо.

В някой Арабски държави* любовта към малолетните е напълно закона, и не личи да са назад в развитието си тези държави. Защо в западните държави е била забранена педофилията – доколкото разбрах имало е протест против нея защото се стигнало до насилие срещу децата, но това са единични случай, И ако един протест за отново приемане на педофилията, като сексуална ориентация и нейното узяконяване би дал резултат, аз самият бих участвал.в него. А пък ако някой от педофилите си позволи насилие нека тогава бъде съден, но не и заклемяван още с назоваването му.
И така от една страна имаме – дете което иска да бъде зачитано, да му се обърне внимание, да опита живота, да се почувства голямо, да бъде задоволено донякъде финансово задоволено, чрез играчки и сладки, но пак в много по – малка степен от съвременните жени. От друга „лошият чичко готов да даде всичко това, но да получи правото да предава опита си на младите, да знае че в живота си има някой който не е с него само заради парите му. И от трета обществото което осъжда всичко това, и говори колко чудовищно е това, заплашващо с доживотен затвор и кастрация. Е да има нещо сбъркано в цялата работа, трите неща са несъвместими и нещо трябва да се промени.

*Ето в кои арабски държави е узаконена педофилията:
Йемен, Ирак, Газа и Палестина

Групова сватба на 11 годишни момичета в Газа  2011г.

Групова сватба на 11 годишни момичета в Газа 2011г.

Групова сватба на 9 годишни момичета в Ирак 2014г.

Групова сватба на 9 годишни момичета в Ирак 2014г.

Аз лично отдавна се опитвам да отворя тема „За и против Педофилията“ Иска ми се дори да има някаква организация която се занимава с тези въпроси. Сам бих създал отворена група „За и против педофилията в ФБ. Но знам как може да се отрази това на живота ми и ме е страх.
Искам да създам група или да предизвикам дискусии по темата – защото от една страна по всички определения аз съм педофил, ( само мислено) никога не съм целувал дете). Тази тенденция не е от сега, тя е от както се помня и едва ли някога бих изпитал истинско желание към момиче над 20г.

А пък същевременно съм доста социално напреднал, Имам Бакалавърска степен по Психология, и Магистратура по връзка с обществеността, реклама и управление на бизнес, уважавана личност съм и кандидат член на водеща политическа партия. Боя се да не загубя всичко това и се чувствам адски объркан. „То“ се преплита и се бори адски със „Свръх АЗ“ (Виж Фройд) Не смея да кажа за това на никого, дори на семейството ми.
Бих отишъл на психолог, но ако е платен, нямам толкова пари, ако е назначен от здравна каса, от къде да съм сигурен, че ще спази лекарска тайна, да отида в полицията и да им разкажа, все едно сам да се предам, не ми се губи целият създаден до сега живот.
В spodeli.net ми трият статията. И сега едва ли някога ще функционирам нормално.
Ето защо имам не само желание да се присъединя, към всеки който се чувства като мен или да отворя диалог към тези които се оптиват да ни спрат, но трябва да срещна разбиране и толерантност, за да мога да поема в една от двете насоки.

За съжаление за сега, ако се разкрия публично, бих получил само заплюване и затвор или кастрация. Е определено не желая това. Тези заплахи ме изпълват със страх, съжаление и гняв и ако в България ако някой се опита да създаде диалог между педофилите и обществото. Бих се включил активно в дискусии или дори организации. Стига да е нещо реално, а не поредната схема за точене на пари – защото такива нямам.

One thought on “ИЗПОВЕДТА НА ЕДИН ПОТЕНЦИАЛЕН ПЕДОФИЛ*

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s