Точно такива агентчета „за 30 сребърника“ ни унищожиха родината и ни обрекоха бъдещето

Spas Spasov https://www.facebook.com/spas.spasov.752

Кой разпалва циганския расизъм в България?
Кой насърчава циганите да строят незаконни постройки във Варна?
Кой иска да се повтри трагедията в Аспарухово?
Това е някой си Спас Спасов – „журналист“ , носещ шапка кокарда с американското знаме.
Човечеца, дето се бара за журналист е не някакъв интернет-драскач, а храненик на БХК и „Америка за България“, все разни псевдофилантроски организации, които имат за цел да раздухват вражда срещу онези, които не са цигани или пък са цигани, които са се интегрирали в обществото.

Спасов пренебрегва туй, че трагедията в Аспарухово се дължи именно на незаконното строителство и безогледната сеч на дървесния пояс над града. Колкото и мъчно да им е на ония от БХК, за станалото основната вина е именно в онези, които са извършили гореспоменатите дейности, а не в Жожо Виелицата, Светия Дух или някой друг.

Варненският общинар Костадинов от години предупреждава, че незаконното циганско строителство и незаконната циганска сеч над Аспарухово са опасни. Държавата и общината предпочитат да си затварят очите и оставят сигналите без последствие.
И това е именно заради талкива като Спас Спасов всички те са пренебрегнати и нарая резултата е налице: Стана наводнението и това причини смъртта на 13 души (поне 12 от тях – цигани, те в случая са причинител и жертва). Костадин Костадинов, най-нормално, се ядосва, че предупрежданията му са били подминати и това е довело до човешки жертви , разруха, щети.

Та за какъв расизъм говори Спас Спасов?
Имало е предупреждения и понеже бедата се е случила, та трябва да се отклони вниманието не само на обществото, но и на самите пострадали, че вината е именно в това, че някои люде са си разигравали коня както им текне, та затова вместо водата да мине по празни отводнителни дерета е преминала през циганско гето, което НЕ Е ТРЯБВАЛО ДА БЪДЕ ТЕМ!
И другата грозна истина е, че наводнението е причинено от това, че повърхностните натрупвания на вода не са задържани от защитния дъвесен пояс, защото той е бил ИЗСЕЧЕН“

Ако някой си помисли, че на Спасов и онези от „Америка за България“, „Отворено общество“ или БХК им дреме за циганите, то той дълбоко се лъже!
Истината е, че те нямат нищо против да циганите да продължават да си строят опасните бараки по деретата, да продължават да се давят и да загиват при наводнения и срутвания.

И защо?
Щото, ако няма други такива трагедии, то няма да има какво да ЕКСПЛОАТИРАТ!
Спасов и къмпани са против само да се повдига въпроса против незаконното строителство, защото той е твърде мащабен и важен – засяга всички цигански гета в страната.
Същото важи и за незаконната сеч!

Циганите са им нужни единствено като средство за създаване на напрежение в обществото и държавата ни.

Изграждането на гета, автосегрегацията на циганите спрямо останалите етноси в България /а и в Европа като цяло/ е целенасочена политика, която има за цел да им попречи да се интегрират в обществото.
Но също така има за цел и да източва средства предназначени за тази интеграция, която няма да се въстои, защото автосегрегацията ги лишава от възможността да се интегрират.
Всъщност средствата не стигат до гетата.
А и също така, онези цигани, които са се интегрирали в обществото са изключени от циганските общности, щото са станали „гаджа“ /„добитък“/

Никой не си дава сметка, че циганите, както и българите са жертва на социално-инженерен проект за тайна и неусетна подмяна на етническия състав на страната, изпълняван с помощта на подмолни незаконни политики, който е ДЕЙСТВИТЕЛНО РАСИСТКИ.
Но щом този проект бъде завършен, тогава циганите ще са изиграли своята роля и от своя страна ще бъдат подложени на изстребление, защото новите колониасти чакат да им се даде повод изцяло да заграбят ресурсите на страната ни.
А какво по-добро за тях от това да се създаде общество от неуки и затворени в катуните си мангали, които лесно могат да бъдат ликвидирани?
Ако някой не си спомня какво се е случвало в миналото с подобни самосегрегирали се и затворили се в своите селища общности, нека се разходи в Историята, там изобилсва с примери, които са толкова много, че няма да ми стигне и обема на Библията само, за да ги изброя.

И ако някой не е наясно с това как става пиниза на заглушаването на проблемите, то тук ще си позволя да цитирам един от пишещите у ФБ, който съм отбелязал само с инициалите му ДКМК

Пускам направо, това е основното (вижте линковете – има подробна статия против него в Афера).

Един доста остър текст. Но не е трудно да разберем гнева на пишещия. Първо, защото по същество е прав: не може, при отразяването на трагедията в Аспарухово, водещ въпрос като опасното циганско незаконно строителство – вместо най-сетне да се постави на дневен ред за обсъждане, да се неглижира. И второ – така се получава, когато авторите систематично биват подлагани на гонения за казване на неполиткоректната истина.
http://novinar.bg/news/nasaskaj-balgarina-da-stoi-dalech-ot-tciganina_NDY4ODs0MQ==.html

(На журналиста Калин Руменов, през 2008 г., е отнета наградата „Черноризец Храбър“, по доноси на правозащитни организации заради „нетолерантни“ публикации.
http://frognews.bg/news_7981/Otnemat_CHernorizets_Hrabar_ot_Kalin_Rumenov_Kolko_strashno!/
За статията „Насъскай Българина да стои далеч от Циганина“, журналистът от „Икономедия“ Спас Спасов вече е подал сигнал в прокуратурата. Същият Спас Спасов пусна подобен сигнал и срещу една справедлива патриотична статия на Кеворк Кеворкян. Спасов е и носител на „специална награда за журналистическа доблест“ от 2012 г. от Български хелзинкски комитет за „борбата си срещу расизма“.
http://afera.bg/mishena/63754.html
http://www.youtube.com/watch?v=plnM4JTrdzY )

https://www.facebook.com/IsAnotherWorld/posts/759450540764247

1. Статията на Кеворк:
Стандарт „Тест за овчедушие“ Кеворк Кеворкян
http://www.standartnews.com/mneniya-komentar/test_za_ovchedushie-166702.html

2. Доносът на Спас Спасов срещу Кеворк:
Блогът на Спас СПАСОВ „Сигнал до главния прокурор“
http://spasspasov.com/?p=1089

3. Награда Спас Спасов от Български хелзинкски комитет
„Спас Спасов получи специалната награда за журналистическа доблест. Той е автор на редица важни текстове защитаващи обществения интерес и текстове срещу расизма. Тази година той изпрати сигнал до главния прокурор на България заради расисткото вербално насилие в статията „Боклуци“ на Кеворк Кеворкян, като заяви, че „мълчанието след подобни текстове е пълно с тревога, с унижение и че е опасно… и че рано или късно това мълчание ще ни затрупа“.

Капитал: Журналисти от „Капитал“ и „Дневник“ получиха награда „Човек на годината“
http://www.capital.bg/biznes/media_i_reklama/2012/12/10/1965206_jurnalisti_ot_kapital_i_dnevnik_poluchiha_nagrada/?ref=rss

4. Статия, изобличаваща Спас Спасов заради мръсното му лобистко минало
Афера: БИВШАТА ПОДЛОГА НА ПРЕСТЪПНИКА ДОБРИН МИТЕВ – СПАС СПАСОВ ЗАКЛЕЙМИ СЛЕД КЕВОРКЯН И ЖУРНАЛИСТА КАЛИН РУМЕНОВ, ЗАРАДИ ЦИГАНИТЕ.
http://afera.bg/mishena/63754.html

За разглеждането на проблема, за сведенията, за това, че ми бе подаден, искам да благодаря на Косьо, Здравка, Евгени, Алекс, Люси, Петър, Огнян и всички онези, които имаха смелостта да кажат истината, а именно, че ОО, АБ, и БХК не ги е грижа за ничии права, а че са гнусни експлоататори и се кефят да създават конфликти в обществото с цел да го разрушат.

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ:

„АСПАРУХОВО“ – ЖЕРТВА НА ТОТАЛНА БЕЗОТГОВОРНОСТ

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s