ДЕМОКРАТИЧНИТЕ БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЦИ ПОДКРЕПЯТ ГЕНОЦИДА В СИРИЯ*

ДО КОГА МЕДИИТЕ У НАС ЩЕ ПРЕМЪЛЧАВАТ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА СИРИЙСКАТА СВОБОДНА АРМИЯ?*

СРЕДСТВАТА ЗА МАСОВА ДЕЗИНФОРМАЦИЯ НИ ПРОБУТВАТ ВСИЧКО ПРОТИВОЕСТВЕСТВЕНО КАТО НЕЩО НОРМАЛНО, И ВСИЧКО ИЗВРАТЕНО КАТО В РЕДА НА НЕЩАТА*

Автор: Пламен Пасков

Syrian Aram: "Това е дело на свободната Сирийска армия в град Ракка, Сирия! Бихте ли могли да живеете спокойно като знаете че между вас има изроди и са способни да извършият подобно нещо? Скъпи приятели, България ни е мила и е наша родина, да кажем заедно НЕ на присъствието на свободна Сирийска армия в България и вън от България на всеки който я подкрепя! Бих искал да знам коментара на Недал Ал-Гафари на тази снимка?"

Syrian Aram:
„Това е дело на свободната Сирийска армия в град Ракка, Сирия!
Бихте ли могли да живеете спокойно като знаете че между вас има изроди и са способни да извършият подобно нещо?
Скъпи приятели, България ни е мила и е наша родина, да кажем заедно НЕ на присъствието на свободна Сирийска армия в България и вън от България на всеки който я подкрепя!
Бих искал да знам коментара на Недал Ал-Гафари на тази снимка?“

Не просто искам, наистина вече ми ври и кипи. Иде ми да се обърна с нещо твърдо, болезнено, и ръбесто към безкрайно неуважаемите политически мухльовци, които вкарват авторите на този „пърформънс“ в промишлени количества в България.
Същите „автори“, чиито шефове Николай Младенов прие радушно в Правец по време на управлението на Бойко Борисов. „Призна ги“ от името на България за законния представител на Сирия.
Без да му пука, че те не са избирани от никого, освен от врагове на Сирия, и извън Сирия.
Без да му пука, че Сирия е суверенна държава, със законно избран и международно признат президент, доктор Башар Ел Асад, в резултат на международно признатата процедура: избори! Така ли е, приятелю Majed Alzaiton?
Без да му пука, че тази „сирийска опозиция“ е съставена най-вече от НЕ-сирийци.
Без да му пука, че тези признати от него представители на Сирия, правят това, което виждаме долу на снимката.
Гадно ли е?
Не е гадно, зверско е!
Даже да ме простят зверовете, защото няма зверове, които правят това, което вършат т.н. „Свободна сирийска армия“ с наемници от 80 и нещо „сирии“ в Сирия!
Сега, понеже сме българи в България, и понеже и аз съм българин, не мога да остана безучастен.
Не само, защото такова нещо не трябва да се търпи в нито една точка по света.
А защото т.н. (анти)български управници тихомълком са се договорили да ни натресат десетки хиляди такива не-хора, главорези, и ислямизирани орки, в България!
В нашата България!
Без да ни питат!
Те, (анти)българските политици, платени от Н.В.Българския данъкоплатец, поливат тези джихадистки орки със соус „Бежанец“, и разчитат на нашето тъпоумие, политическа и информационна всеядност, и дебилизъм, за да им се вържем на дебелите бели въжета, с които са се опитали да съшият тази грозна и опашата лъжа.
Кои политици ли?
О, ще ви кажа! Надежда всяка тука оставете, и с илюзиите си се простете!
Ангел Найденов, Solomon Passy, Kristalina Georgieva, Nadezhda Neynsky, Пламен Орешарски, Бойко Борисов, Boiko Borisov, Boiko Borísov, Бойко Борисов, Николай Чирпанлиев, и още знайни и незнайни дупедати, бюрократи, подлизурковци, отцеругатели, майцепродавци, и прочее безгръбначни кирияк-стефчовци, изплезили вдъхновен и мокър език в очакване на плюскането на политическия келепирджилък, готови да дозаръфат последните кости на повалената и оглозгана българска държава.
И, да ви кажа…не само те са пряко отговорни, и виновни за цялата тази мръсна игра с десетките хиляди пришълци, и орки, които те лицемерно сълзливо-сополиво ни пробутват за „бежанци“.
Виновни са и средствата за масова дезинформация, за които слугинажа е станал не просто средство за добавка към доходите, а напълно е заменил каквито и да е функции на осведомяването!
Сменили са местата на информацията и дезинформацията, на осведомяването и измамата, на истинското и фалшивото, счупили са коорднатната система за добро и зло, за правилно и неправилно, и са я сглобили наопаки.
Пробутват ни всичко противоестественно като нещо съвсем нормално, и всичко извратено като нещо в реда на нещата.

И за да не бъда голословен, ето за кого конкретно говоря:

bTV, BTV, TV7, TV7, BNT 1, БНТ Такси, Nova, НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ, Нова Телевизия, БНТ Такси, 24 часа, Труд, Trud Bg, Новинар юг, Димитровградски Новини, Новини, вестник Сега, Вестник Известник, Vestnik Sedem, Биволъ, Дневник, OFFNews, Медиапул, DW, Вестник Телеграф, Капитал, Новинар Юг, Радио Свободна Европа, Радио Витоша, БНР – Българско Национално Радио, БНР Радио София,

Това са средства за масово осведомяване, които трябва да ни казват ИСТИНАТА!
Но само единици от тях, при това – подборно, го правят!

В тези средства за масова дезинформация работят журналисти като:
Miroluba Benatova, Gabriela Naplatanova, Анна Цолова, Genka Shikerova, Сашо Диков, Anton Hekimyan, Борислав Зюмбюлев, Валерия Велева, Valeria Veleva, Yavor Dachkov, Часът на Милен Цветков, Tsvetozar Tomov, Асоциация на европейските журналисти – България, Емил Кошлуков

Те също са съотговорни за този медиен комфорт за политиците, за това съучастие в разпространението на една пагубна за България и българите лъжа, на приспиването на човешката бдителност на българите по един крайно опасен за националната ни сигурност въпрос!

Разберете, червата на това момиче са извадени, а тялото и е разтерзано и смляно в кървава кайма!
И такива има хиляди!
Изброените политици, изброените медии, и изброените журналисти (повечето от тях) са съотговорни за това! Те подпомагат убийците на това момиче да влизат безпрепятствено в България с хиляди! Тези убийци и съучастници на убийци вече ни струват 258 млн (по думите на Ангел Найденов), което е над 2.58 пъти повече, отколкото би ни струвала 260 км стена, 5 метра висока, 40 метра широка, съоръжение, което работи, и което СПИРА всякакви такива джихадистки орки!
Стига сте зяпали безучастно!

*Всички заглавия са на редакцията

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s