Кифли и мутро-педерасти обсебиха местата предназначени за инвалиди*

Автор: Алекс Рес

инвавиденАз съм диабетик и хипертоник, като такъв съм инвалид – нито ме е срам, нито се гордея с това, просто не го крия и си нося кръста. Когато се инвалидизирах имах опцията да си взема стикер за инвалид за Гоуфо (за паркиране), но поради документни причини не го направих.
Та днес реших да отида на магазин да понапазарувам (купих си Манго  ), та качих се на „Хилядолетния Сокол“ и забръмчах към „Лидъл“ (на пернишки „Уидъу“). Влизам аз в паркинга на магазина и гледам, хората са обозначили като места за инвалиди 4 или 6 места точно пред входа на магазина. На тия места бяха паркирали все лъскави коли на кифли, мутроидчета и педерасти – костюмари. Имаше и една кола със стикер „Инвалид“ но тя беше паркирала 10 коли в страни (аз паркирах Гоуфо до нея). 
На излизане, псувайки дебилите паркирали се без право на местата за инвалиди, видях човека от колата с инвалидния стикер, паркирана до мен – възрастен човек, който едвам се движи. Поради възпитанието си, помогнах на този човек с покупките и количката му. Та заговорихме се с него, викам му: 
– Господине, вие имате стикер за инвалид, защо не паркирате на местата за инвалиди? 
– Как бе момче – отговори ми възрастния човек – не ги ли виждаш джиповете и лимузините, дето са окупирали паркоместата. 
Останах безмълвен половин минута. Пожелах на човека лек ден и си тръгнах. По пътя към нас си мислих … защо ли не останах да ги изчакам тия боклуци с брадвето дето си го нося в Гоуфо и го наричам на галено „миротворецът“ и не им потроша капачките на коленете на тия наглеци, поне като са паркирали на места за инвалиди да има причина поради която са го направили. 
Но после се замислих за друго – обществото ни явно е виновно. В нормална държава, такива наглеци, дето се здрави и прави (а и богати съдейки по колите им), като се паркират на места за инвалиди, първо хората им правят забележка, а после им викат полиция, която им отвърта такива глоби, че наистина им се приисква да се инвалидизират после. Но у нас не е така – тук всеки се спасява поединично, не му дреме за никого, а тия дето са по-нагли или по-богати си правят каквото им хрумне в простите кратуни. 

Та кога бе народе, кога ще започнеш сам да налагаш правилата за поведение в обществото? Кога ще спреш да мислиш само за себе си и ще станеш кавалер не само на 8-и март, патриот не само на 3-ти март и европеец не само в деня на Европа? До кога ще си затваряш очите пред беззаконието и кога ще наложиш някакви правила за поведение в това общество? Кога?

*Заглавието е на FREI News

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s