ССА ПОЛЗВА АВТОМОБИЛИ С БГ РЕГИСТРАЦИЯ??? КОЙ ИМ ГИ ДАДЕ???

Благодарим на българските политици и на българските служби които участват в убиването на нашия Сирийски народ!!! Вижте къде отиват колите които ги карат терористите от България за Сирия, Вижте за какво се използват


декапиат

شكرا للسياسيين و أجهزة الأمن البلغاري الذي يشاركون في قتل شعبنا السوري أنظروا أين تذهب السيارات التي يأخذونها إالإرهابيين الموجودين في بلغاريا إلى سورية و لماذا يتم استخدامها

Публична тайна е, че „Честните сирийци в България“ (السوريون الشرفاء في بلغاريا) са напълно прави, когато обвиняват българските управляващи и Европейския съюз в съдействие на терористите в Сирия, който са се самоназовали „Сирийска свободна армия“ ( الجيش السوري الحر‎), но в действителност са джихадисти, които са подпомагани от Турция, която има териториални претенции към страната.

Ето поредното доказателство, че автомобили от България се използват от джихадистите в Сирия и то по такъв начин, че е меко казано гнусно това деяние, което вместо да бъде осъдено от Европейския съюз, то бива възхвалявано от Запада като „борба с тоталитаризма на Асад“.
Но да попитам господа еврокомисари и еврогейски толерасти: КОГАТО ВАШИТЕ КРАТУНИ СТАНАТ УКРАСИ ЗА АВТОМОБИЛИТЕ НА ДЖИХАДИСТИТЕ,ДАЛИ ЩЕ ВИ Е ПРИЯТНО, ДОКАТО ГИ РЕЖАТ?

Нито снимката нито номера е монтаж. Тази снимка е взета от профил на шейх от Египет, който е писал че това престъпление е позволено и съветва всичките терористи да го правят за да плашат хората за да им се подчинят.

Разходете се из завладяните от ССА части на Сирия и ще видите, че много от така наречените „борци за свобода на Сирия“ си украсяват колите с отсечените глави на хора от местното население като не се свенят да се „украсяват“ с главите на жени и деца, защото за тях няма никакво значение живота на тези, които са определили като „неверници“.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s