До Дора Апостолова

В отговор на коментара на Дора Апостолова към статията ИМА ЛИ ПЛАН ЗА РАЗДЕЛЕНИЕ НА УКРАЙНА? от 20.02.2014

Въпросната карта, която буди съмнение, че наистина съществува план за разделяне на Украйна

Въпросната карта, която буди съмнение, че наистина съществува план за разделяне на Украйна

Някоя си Дора Апостолова издрънка невероятната глупост: „Украинският народ не иска Путин и Евразийския му съюз, а иска ЕС и Европа“, но практиката от последните две денонощия показа тъкмо обратното.
Видяхме как в Одеса, Севастопол, Харков и други градове разгониха евромайданстващите подлоги, драпащи да превърнат Украйна в суровинен придатък на ЕС.
Да, че украинците не искаха влизане в Евразийския съюз, това БЕШЕ чистата истина, но дивотията на майданците промени общественото мнение и сега са наясно, че ЕЯС може да не е най-добрия вариянт, но ЕС е по-лошия.

Колкото до загиналите превратаджии, това, че има умрели е лошо, но лошото е, че медиите си трайкат за 70-те момчета, които изгоряха в подпалените от бандерците автобуси.
Явно мадам Апостолова, която понастоящем живее в град Хелзинки не си дава сметка, че ставащото в Украйна е доста по-сложен процес, отколкото изглежда на такива заблудени душички освен, ако не е пристрастен последовател на някоя от многото ментеправозащитни и лъжефилантропски фондации създадени от САЩ и ЕС с цел обезличаване на народите по света.
Нека мем Апостолова да разкаже за това как във Финландия се изземат деца от родителите им, за да бъдат успешно изтъргувани от социалните служби.
Но за Финландия толкова, да се върнем на Украйна.

Като човек, занимаващ се с Украйна, като човек, който има доста приятели в тази страна, а и имащ родственици, живущи в Киев и Одеса ще кажа следното:
Украйна е страна, която е втората по брой на жертви във Втората световна война като процент от населението.
Страната загубва 6 от всеки 10 жители и тази трагедия слага дълбок отпечатък върху хората, живущи в нея.

Какво представлява ЕС за повечето украинци?
ЕС представлява завоевателен поход на възродена Нацистка Германия, която извършва завоеванията си по нов начин, а не както са правили по време на управлението на Адолф Хитлер.
Сега метода е чрез икономически и политически действия, но резултата е същия – практически Германия се сдобива с нови ресурси, които да експлоатира за в бъдеще.
Нека не се заблуждаваме, но всичките лафчета, които ни разправят за демократичността и равнопоставеността на народите в ЕС е чисто менте.
Днес геноцида над народите в Източна Европа не се извършва така брутално, както е било в миналото. Днес способа е чрез икономически способи, които довеждат народите до колапс и от там биха застрашили тяхното съществуване.

Страшния Путин, който толкова много плюеш, вероятно не е добър човек, даже аз съм на 100% уверен в това, но ще те светна, че успя да изкара Русия от кризата, в която бе натикан от такива демойкрати като Елцин и Горбачов, които докараха страната буквално до фалит.

Познавайки от близо процесите в Украйна, Русия, Беларус, Казахстан, Киргизстан, Грузия и други страни, спокойно мога да ти заявя, че Путин е лош за такива като теб, защото все още е пречка за неолибералистите от Чикагската школа.
И в България има пример за това колко бели може да направи един възпитаник на Чикаго (виж Дянков па не питай), от историята знаем, че ставащото в Украйна е почти на 100% същото като модел с това, което се извърши в Косово през 1999г. (виж статията ми „Kosovo ’99“, 2000 New York, NATO-Militär Newsletter и статията ми Platz als eine Methode der Kriegsführung – 2005, която е посветена на преврата в Грузия.)

Но да се върнем отново на Украйна.
Принципно, ако някой те е излъгал, че троицата Кличко, Яценюк и Тянибок нямат намерение да нацепят Украйна, то много се лъжеш.
Явно даже не си си дала труда да прочетеш биографиите на тези хора както трябва, а не е да ги няма и на английски. Ако толкова не вярваш на кратките биографични справки, разрови се в Конгресна библиотека на САЩ, там са доста добре попълнени.

Колкото до това да си внесем от украинската сволоч, явно нещо ти куца щом може да си помислиш подобна глупост.
На всеки, който знае цялата азбука и умее да мисли поне колкото гъска е ясно, че имаше и за нас подобен сценарий, който бе добре планиран, но не успя.
Нямам намерение да се впускам в подробности да обяснявам на някой, дето знае да врещи от далеко без да познава политическата и икономическата обстановка в България точно какво е положението тук.
Истината е, че тук сценария си бе толкова прозрачен, че няма накъде.

Относно някои твърдения, които прочетох, единственото, което мога да заявя за тях е, че ме напушва такъв смях, когато ги чета, че направя ли цирково училище, непременно ще давам текста на клоуните да се упражняват на скодоумие от тях.

FREI News като възникване е сайт с история, която е доста отпреди Путин да се троняса в Кремъл и между хората, които го списват няма любители на Владимир Владимирович, даже няма и такива, които обичат Русия, САЩ, ЕС или коя да е страна, различна от България.
Първоначално сайта бе нещо като дневник, а преди няколко години се превърна в трибуна на онези, които критикуват властта.
Всяка власт е порочна и корумпирана. Ние сме наясно с това и точно по тази причина даваме гласност на онези случаи, когато власт и опозиция се държат като, че ли в устите им, чак до бибипците е натъпкан един голям БИБИП.

Ние засягаме като цяло само проблеми, които пряко касаят Република България или по някакъв начин биха дали отзвук и у нас.
Ние имаме за цел да бъдем глашатаи на безгласните и да помогнем на онеправданите да намерят справедливост.
Нашия сайт работи безвъзмездно и единствения ни разход за поддръжката му е да си плащащме електроенергията за компютрите, от които качаваме материалите.

Всички наши дописници пишат безплатно, а се издържат от работата си по професионалната си специалност.
Аз, например съм специалист по индустриална безопасност и всеки ден си рискувам живота и здравето, за да съм сигурен, че няма да пострадат хора.

Нашия сайт захваща темите, както дописниците намерят за добре и никой не им се меси в това какво ще се публикува и какво не.
Аз като редактор имам за задължение да пусна ВСЕКИ материал, който ми се предаде.
Както виждаш, аз не цензурирам коментарите, защото не ми пука, че на някой не му е харесало написаното в една или друга статия.

Ако толкова се интересуваш, относно нашите автори, то там, където не е посочено име или източник, статиите са мои, а над останалите си има име.
Някои от авторите в нашия сайт са историци, музиканти, филолози, деловодители, хамали…
Както виждаш – чиста демокрация.

Колкото до това, че БСП са чисто и просто паразити, това е вярно. Истината е, че всички партии са паразити и смучат от едно място, а именно от нас.
Още нещо ще спомена, че другите кръвопиици са разни фондации, фондациики, разни неправителствени организации, псевдоинтелектуалци, измислени културни дейци и друга подобна сган, която единственото, което може да правио е да драпа за още и още.

Да минем към края на моето изложение.
Като прочетох Вашия коментар се изметнах от смях, защото цялата информация, която е поменстена в статията ми е взета от източници, намиращи се в САЩ, Германия, Естония, Полша и Украйна и то от организации, които подкрепят евромайданстващите, а не от техните противници.

Малко нещо и за България

Много е интересно това, че Евромайдан и ДАНСWhitme организационно имат огромна прилика!
И в това няма нищо чудно, защото, ако се вгледате в това точно какви люде ще видите, че Реформаторския блок и украинската опозиция са си едно към едно като коалиция.
Яценюк и Кличко могат да се сравнят с подмолния Костов и силовака Борисов.
Вероятно паралела не е много удачен, но все пак…

ДАНСWHETME се организира от кръгове, които са контра на всякакви социално насочени политики.
И тия денсърите, а и ония зад Раннобудниците, искаха да направят същото у нас…
Не обвинявам онези подведените, но истината е, че Раннобудниците (по-точно онези, които са с дълбоките джобове и финансират някои от тях), а тоже и дансърите, силно се надяваха да стене точно това…
И Луковия марш не одобрявам, не одобрявам и погрома над паметника на културата, но осъзнавам, че всеки, който е свързан с разни външни псевдофилантропски организации и фондации, представлява опасност за нашия народ…

Телешки възторзи по темата са неуместни, защото истината е, че целта е една, а именно държавен преврат, чиято цел е да сложи послушна марионетка.
И изказвания от типа на: „знаеш ли колко съм набрал; не ме занимавай с глупости“, каквито ми бяха отправяни неотдавна от някакъв самообявил се за гуру на демокрацията като заплаха ли да го приемам?
Щото, едно от нещата, които не обичам е да ме заплашват, че и на мен ми е накипяло, но гледам да не заплашвам хората и да не прилагам насилие, понеже не е в мой стил и нямам такива навици.
Нееднократно са ме наричали фашист и аз не съм забравил това.
Да, патриот съм, обичам родината си и народа си, но това не ме прави фашист, нацист или нещо подобно и никога не съм имал възгледите, за които ме обвиняваш.
Да, вярно е, че имам крайно националистически изказвания, но винаги казвам, че трябва да се работи за целокупния български народ.
Да, не харесвам разни маргинални малцинства, но не заради произхода им, а заради манталитета им и навярно сред тях познавам много повече люде, отколкото 99% от така наречените „правозащитници и радетели за демокрация и граждански права“, а и съм в доста добри отношения с тях.
Аз твърдо съм казвал, че всяка външна намеса във вътрешните дела на страната ни е опасна, защото играе деструктивна роля за нашето общество.
За разлика от тия проповедници, аз осъзнавам, че вероятно имам много ограничения в своето мислене и не го крия, че съм наясно по този въпрос.
На една неотдавнашна дискусия, коментирахме като как може да се създаде общество, в което реално да има пряка демокрация и ми се даде за пример Санта Алегре, ако не ме лъже паметта, а аз казах, че трябва да се изгради общество на конфедерален пример и тогава ясно и точно посочих, че единия вариант може да е швейцарския модел, а другия андалузко-каталонския.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s