Насоките на СЗО за сексуално образование промотират мастурбацията, аборта и хомосексуалността сред децата

Наскоро бях критикуван за статията си „СОДОМИЯТА КАТО ПРЕДНАМЕРЕНА ПОЛИТИКА НА ЕВРОПА“ и понеже аз съм правия, а не врескащите содомитофили, та затова ще си позволя да препубликувам статията на испанската журналистка  София Васкес Мелядо , в която се изразява недоеолството от програмата за сексуално образование, която налагат в училищата на Европейския съюз.
Към статията прилагам и Ръковоедството на учителя по сексуално възпитание за учениците от V до VIII клас, което е одобрено от МОН.
От статията на София Васкес-Мелядо и Ръководството на учителя по сексуално възпитание за учениците от V до VIII клас, което е одобрено от МОН  може сами да си направите извода, че в посочената от мен публикация съм напълно прав.
Корицата на Ръковоедството на учителя по сексуално възпитание за учениците от V до VIII клас, което е одобрено от МОН.

Корицата на Ръководството на учителя по сексуално възпитание за учениците от V до VIII клас, което е одобрено от МОН и може да изтеглите от ТУК

Автор: София Васкес-Мелядо

На 17 Октомври 2013 година, (LifeSiteNews.com) – Световната Здравна Организация (СЗО) разпрати документ определящ стандартите за сексуално образование в Европа. Стандарти, промотиращи мастурбацията, мерки против бременност, аборт и хомосексуализъм пред бебета, малки деца и юноши.
В документът пише, че се предлага: „Схоластичен подход, основан върху разбирането за сексуалността, като област на човешки потенциал, който помага на децата и младите хора да развият важни умения, които ще им позволят да се самоопределят сексуално.“
„Стандарти за Сексуално Образование в Европа“, служи като ръководство за сексуално образование, започващо от пред училищна възраст. Ръководството е написано от СЗО – Европейски регион и Федералния Център по Здравно Образование (ФЦЗО) на Германия, още през 2010-та година, но едва преди няколко месеца е представено пред Европейското здравно министерство.
Хосе Антонио Артинез заяви пред водещи световни медии:„Невероятно е как този документ не притежава морален критерии. Нищо не е зло и нищо не е добро, нищо не е добро за детето, нищо не е лошо за детето или за порасналият човек.
Въпросът какво е добро и какво е зло никога не е поставян, а е невъзможно да не се постави, що се отнася до тези въпроси. Изглежда за този документ е без значение дори факта за неморалността на поддържането на сексуална връзка с човек под 15 години, което е незаконно в много страни.
Испанските граждани изразиха недоволството си пред Жужана Якаб, Регионалният Директор на СЗО за Европа, чрез петиция на HazteOir.org
В петицията пише: „ . . . вашите препоръки за сексуално образование на европейските деца са основани върху принципи и ценности, вдъхновени от секс идеологията, те не са съвместими с образование в любов, отговорност, грижа за себе си и уважение към себеподобните, нещата които искаме да предадем на децата си.“
До този момент, около 43 000 испанци са подписали петицията.
„Стандарти за Сексуалното Образование в Европа“ промотира следното:

От рождение до 4 години:

1. Информиране на децата за „удоволствието и насладата извличани от докосване на тялото, ранна детска мастурбация.“
2. Обясняване на децата за „правото да се изследва половата им идентичност.“
3. „Приемане на различните начини да бъдеш дете в семейство“.
4. „Осъзнаване на факта, че връзките са различни“.

От 4 до 6 години:

5. Децата трябва да „консолидират половата си идентичност“.
6. Трябва да бъдат информирани за „различните форми на семейството“
7. Да приематразновидностите“.

От 6 до 9 години:

8. Децата следва да бъдат информирани за „изборите за бащинство/майчинство и бременност, безплодие, осиновяване, основната идея за контрол над бременността (възможно е да се планира и да се вземат решения относно семейството)“.
9. „Различните методи за контрол на бременността“.
10. Да получат информация за „удоволствието и насладата от докосването на собственото си тяло (мастурбация/самозадоволяване)“.
10А. Да научат за „сексуалните права на децата“

От 9 до 12 години:

11. Децата трябва да придобият „разбиране за промените и разликите при телата (размера и формата на пениса, гърдите и вулвата може да се различават драстично)“.
12. „Да научат за: различните форми на контрол над бременността и тяхното ползване; митове свързани с контрола на бременността“.
13. Да придобият умения „за ефективно ползване в бъдеще на кондоми и мерки за контрол на бремеността“.
14. Да бъдат информирани за „първите сексуални преживявания, полова ориентация, сексуално поведение при младите хора (разновидностите при сексуалното поведение), разлики между полова идентичност и биологичен секс“, и „удоволствие, матсурбация, оргазъм“.
15. Да са способни „да достигнат съзнателно решение дали да имат сексуални преживявания или не“.
16. Да приемат, уважават и разбират „различията в сексуалността и сексуалната ориентация“.

От 12 до 15 години:

17. Да получат информация за „услугите свързани с контрол над бремеността“.
18. Да научат за „бременността (и при еднополовите двойки)“.
19. Да придобият уменията да „правят съзнателен избор за противозачатъчни и да прилагат ефективно противозачатъчни средства“.
20. „Полова идентичност и сексуална ориентация, включително и хомосексуалност“.
21. Информация за „сексуалните права както са определени от Интернационалната Федерация за Планирано Родителстване (ИФПР) и от Световната Асоциация за Сексуално Здраве (САСЗ)“.

От 15 години нагоре:

22. Информация относно „бременността (също и в еднополови двойки), безплодност, аборт, противозачатъчни, спешни противозачатъчни (по-задълбочена информация)“.
23. Сдобиване с „критичен поглед върху различните култури/религиозни норми свързани с бременността, родителсването, т.н.“
24. Да научат за „транзакционален секс (проституция, но също и за секс в замяна на малки подаръци, храна/вечери навън, малки количества пари), порнография, сексуална зависимост“.
25. „Промяна относно хомосексуалността от вероятни негативни чувства, отвратеност и омраза към приемане и празнуване на сексуалните различия“.
26. „Промени в семейни структури, насилствен брак; хомосексуалност/бисексуалност/асексуалност, самотен родител“.
27. Да бъдат информирани за „правото на аборт“.
28. „Да бъдат овластени да изискат сексуални права“.
Според СЗО Европейски Регион този документ е замислен с цел допринасянето към въвеждането на схоластична сексуалност“, тъй като Европа е изправена пред „нарастващи нива на ХИВ и други сексуално предавани инфекции (СПИН), неумишлени тийнейдж бременностти и сексуални насилия “.

Оповестените намерения на препоръките са да „подобрят качеството на живот, здравето и благосъстоянието“.
Документа заявява че: „Програмите „само въздържание“ нямат положителен ефект върху сексуалното поведение или риска свързан с тийнейдж бременносттите, докато информативните програми имат такъв ефект,“ също така той твърди, че дава на „децата и младите хора безпристрастна, научно правилна информация върху всички аспекти на сексуалността“.
Обаче, миналата година, в САЩ, бе проведено научното изследване (study), включващо над хиляда деветокласници. Изследването показа, че въздържанието от сексуални активностти до брака, всъщност е най-добрият начин да се предотвратят тийн бременностти и СПИН.

Advertisements

One thought on “Насоките на СЗО за сексуално образование промотират мастурбацията, аборта и хомосексуалността сред децата

  1. „Изследването показа, че въздържанието от сексуални активностти до брака, всъщност е най-добрият начин да се предотвратят тийн бременностти и СПИН.“

    ГЕНИАЛНО !!!! Идиоти.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s