БОЛНИЧЕН КОНЦЛАГЕР „БЕЛГИЯ“*

Източник: ‎Окупирай България
Автор Алия Ошо**

Чудовищно е, че при днешния напредък на медицината, с който човечеството гордо се тупа в гърдите, при цялото разнообразие от обезболяващи и лекуващи лекарства, политическото задкулисие на световния глобализъм узаконява умъртвяването на деца, след като отдавна вече е узаконило и убийството на възрастни. И то не къде да е – не на бойното поле на водените с всички финансови, икономически, банково-политически войни, а на полето на здравната грижа. Узаконяват убийството в здравните заведения, предназначени първоначално не за да ви унищожават, а за да ви лекуват и изправят на крака! И не стига това, ами искат и здравни осигуровки да плащате задължително и под заплаха от затвор, за да можете да финансирате съществуването на същите тези здравни заведения-концлагери на смъртта!
Които утре ще убиват децата Ви!

И не мислете, че вас това не Ви засяга – напротив, много, ама много Ви засяга.
Защото вече се знае, че броят на раково болните ще расте лавинообразно. А как се знае ли? – знае се, защото го планират
– чрез генномодифицираните храни и тъпканите с хормони меса, които ви задължават да ядете и да храните децата си чрез подобаващи евродирективи,
– чрез ваксините, които благодарение на нанотехнологиите не са това, което някога бяха (както и болниците вече не са), а са предназначени да направят децата ви безплодни и болни, или най-малкото аутисти, извън живота!
– Чрез обгазяването ви с нано химикали от небето, от химическите следи на американските военни самолети, които всеки Божи ден разграфяват небето над главите ви със странни следи – химически облаци и белинено бели мъгли, които вие и децата ви дишате.

Ракът, израждането, безплодието е умишлено разпространяван и предизвикван върху телата ви, и вашите, и на вашите деца. И все повече учени, дори и политици алармират за това! За Агенда 21, която е планирала вече вашата депопулация и срамно унищожение. 
Докато Вие гледате поредното безсмислено политическо шоу по телевизията…

*Заглавието е на редакцията
**коментар към статията 
Белгия разреши евтаназията на деца
http://www.vesti.bg/ 13.02.2014, 21:43


Сенатът на Федералния парламент на Белгия прие днес изменение в закона за евтаназията от 2002 г., като разшири обхвата му и за деца. Така Белгия става втората страна в света, след Холандия, с подобно законодателство.

Законопроектът бе подкрепен с 86 гласа „за“. Срещу предложението гласуваха 44 депутати, а 12 се въздържаха.

Текстовете предвиждат на умъртвяване да подлежат деца, които „могат да разбират“ и това е основната разлика с холандския закон, постановяващ, че тази процедура се прилага за деца над 12 години.

Изискването за пристъпване към евтаназия е желаещият да страда от нелечимо заболяване или от непоносимо физическо страдание, чийто край по естествен път не би настъпил скоро.

Право на евтаназия ще получават деца, понасящи постоянно и нетърпимо физическо страдание, неподлежащо на облекчение и породено от случайно увреждане или от патологично тежко и нелечимо състояние.

За разлика от децата, възрастните могат да бъдат подложени на евтаназия в Белгия и при нетърпими психически мъки.

Медицинските и психиатричните екипи, или независими психолози, ще преценяват във всеки отделен случай дали дете, предложено за евтаназия, разбира „необратимостта на смъртта“.

Ако искането за евтаназия идва от самото дете, ще бъде необходимо съгласието на неговите родители.

Вносителят на поправката за разширяване на обхвата на закона уточни, че така се отговаря на настояванията на медиците, които досега са се виждали принудени да прекратяват мъките на децата незаконно.

Проучване на общественото мнение в Белгия от октомври миналата година показа, че 73 процента от хората подкрепят законовите промени.

Католическата църква, както и ръководствата на мюсюлманската и на еврейската общност, се обявиха решително против.

Мнението сред белгийските медицински среди е разделено, а сред политиците против се обявиха единствено католически партии и крайната десница, както и няколко представители на либералите.

Поправките в закона ще влязат в сила в следващите седмици.

Официалната статистика сочи, че годишно в страната биват умътвявани по тяхно желание около 1500 възрастни – около два процента от смъртните случаи в страната.

Advertisements

One thought on “БОЛНИЧЕН КОНЦЛАГЕР „БЕЛГИЯ“*

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s