МЕДИЯТА – СРЕДСТВО ЗА МАСОВА ДЕЗИНФОРМАЦИЯ

ПИКЛИВ САЙТ МАНИПУЛИРА ЧИТАТЕЛИТЕ СИ

ЖУРНАЛИСТ И ПРОСТИТУТКА СТАНАХА ЕКВИВАЛЕНТНИ ПОНЯТИЯ

„Тъпите медии не спират да вменяват, че сме стадо и постоянно ни натрисат пастири…“

Това не съм го заявил аз, а една читателка на сайта http://news.ibox.bg/, която е възмутена от това, че медията си позволява да обявява за лидери на протеста срещу продажбата на българска земя на чужденци, лицата Янко Петров и Дончо Дудев.
В интерес на истината г-н Петров ясно и категорично заяви,че ВСИЧКИ УЧАСТВАЩИ НА ПРОТЕСТА МОЖЕ ДА СЕ СЧИТАТ ЗА ЛИДЕРИ И ОРГАНИЗАТОРИ, ЗАЩОТО ЛИДЕРИ НЯМА!

Но, кажи му журналист, па не го обиждай повече!
То тази дума се приравни по значение със словото „проститутка“ заради деянията на изпълняващите тази професия лица.

Истината е, че най-различни хора участваха в протеста, от различни групи и с различни политически и идеологически убеждения, но тъпите журналисти няма да се научат да предават информацията обективно, защото нямат ум за тази работа.

Вчера ясно хората ясно и точно заявиха за какво протестират и са прави, защото са се поучили от историятъа на други народи, които са ИЗЧЕЗНАЛИ ОТ ЛИЦЕТО НА ЗЕМЯТА, ПОНЕЖЕ СА ДОПУСНАЛИ ГРЕШКАТА ДА СИ ПРОДАДАТ ЗЕМЯТА.

Истината е, че казаното: „Ако дадете земята, не сте българи!“ е вярно, защото политиците не са българи, те са просто политици, а конституционните съдии не бих ги нарекъл нищо повече от марионйетки, които са готови на всичко, за да се облажат с постове, пари и други облаги.

Та да видим сега какво излиза според медиите?

1. Хората не могат без лидери да им нареждат какво и как да мислят.
Това тяхно твърдение е меко казано идиотско, защото хората винаги са можели да се самоорганизират при критични ситуации. Колкото и да им е мъчно на журналистите, обществата в 99.999% от тяхната дейност не се нуждаят от лидери.

2. Обществото не може да види кога е застрашено и някой трябва да му го посочи – да, ама не! Обществото в определени моменти предусеща опасността и реагира.
И понеже тъпите журналисти не знаят, че обществото е сбор от множество общества, а те от своя страна са съставени от подобщества, които пък са съставени от индивиди, трябва да ги светна, че в много случаи е достатъчно някой да забележи опасността и да реагират едно или няколко подобщества, които да сигнализират обществото, че е заплашено.

Медиите ни показаха и нещо много интересно, а именно, че са неспособни да бъдат обективни, че служат на онези, които им пълнят джобчетата и другото, което вече знаем за медиите, но те ни го показват за кой ли път е, че МЕДИИТЕ СА СРЕДСТВО ЗА КОНТРОЛ НАД ХОРАТА И СЛУЖАТ САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗА ПРОПАГАНДА НА ИДЕОЛОГИИТЕ, ЗАЩИТАВАЩИ ТЕХНИТЕ ГОСПОДАРИ.

Истината е, че медии в България, а и в ЕС няма.
Има разни парцали, които наричаме вестници, помиарници, които наричаме телевизии и някакви си там сайтове, който са форма на вестникоподобните парцали.

В едно НОРМАЛНО общество, медиите служат да информират хората, а не да ги дезинформират и да им пълнят главите с реклами за увеличаване на бибишките, реклами за осирателни, за капути, за хранителни и други боклуци.

Само, че като гледам ни в българия имаме нормално общество, ни в ЕС, който толкова много ни го хвалят.
Грозната истина е, че медиите са се превърнало в средстъва за масова зомбизация и причиняват болестите на обществото.

Тук ще се върна към Гай Кота, който пак ще се наложи да спонмена, защото ясно и точно го е казал преди повече от 2000 години, а именно, че:

„Дезинформацията на обществото, която му се подава като информация е най-лесния начин да го държиш в подчинение.“

И това си е вярно!
В няколко мои материали съ казвал, че НЕЗНАЕЩИЯ НАРОД Е ПОКОРЕН НАРОД, а знаещите люде са непокорни, защото не вярват на официално подадените информации.
Тук бих добавил, че в по-голямата си част медииното съдържание се изразява в помия, която е меко казано отровна за обществото.

Медии?
Къде ги?
Като гледам, те май умряха…

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s