ЕВРОРАЗМИСЛИ (част I)

EU C

ГОРБАЧОВ, ПЕРЕСТРОЙКАТА И КАТАСТРОЙКАТА

Вчера плъзна новината, че Горбачов се е споминал…
Една камара народ се спукаха да го възхвляват колко велик е бил и публично да го жалят.
Въпреки хвалебствията,които се изсипаха по негов адрес, милиони хора по света бяха готови да отпразнуват кончината на един предател, който без срам и свян продаде родината си и нейните съюзници на неолиберастите и така превърна страните от бившия соцлагер в колонии на мултинационалните корпорации.

Някои биха казали, че Перестройката на Горби ни е повела по пътя на демокрацията, но истината е съвсем друга, а та е, че Перестройката се оказа Катастройка, сиреч катастрофа,

За всеки, който има глава на раменете си стана видно, че макар и да не дошло времето социализма в този му вид да си отиде, то връщането към капитализма е крачка назад в икономическите взаимоотношения, а в социален аспект, това си е чисто и просто десоциализация на държава и общество.

ПРЕХОДА КАТО ФОРМА НА ЛИКВИДАЦИЯ

Прехода в Източна Европа се оказа средство за унищожение на всичко, което народите бяха постигнали, този „преход към пазарна икономика“ роди съвременната олигархия, която практически доведе хората до положениеето на крепостните селяни от Средновековието.

ЗАЩО КАЗВАМ ТОВА?

Защото реално олигарсите се превърнаха във феодали, а такива станаха и банките, монополите в комуналните усуги и т.н.
Съдебната система се превърна в инструмент за разправа с недоволните и за подпомагане на грабителската политика на гореспоменатите феодали.

Реално погледнато народите станаха жертва на лица и групировки, които го ограбиха.
Само погледнете България от 90-те години на ХХ век и от началото на този, па си правете сметките дали съм прав или не.
Но България не е единствената страна, която не подложена на системно ограбване и не само нейния народ не докаран до демографска катастрофа, която може да се нарече с думата ГЕНОЦИД.

Първата част от плана за ликвидацията на народите в Източна Европа е реализиран успешно, следва и втората част, която е лишаването на народите от територии.

И КАК МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ ТОВА?

Отговора е прост инвидим за всеки, имаш глава да мисли:
ЛИБЕРАЛИЗАЦИЯ НА ПРИДОБИВАНЕТО НА ПРАВО НА СОБСТВЕНОСТ ВЪРХУ ЗЕМЯ ОТ ЛИЦА, КОИТО НЕ ДА ГРАЖДАНИ НА ТЕЗИ ДЪРЖАВИ.
Толкова просто, че чак гениално.
И това ще проработи, ако самите хора не се преборят да му попречат.

ДА СЕ ПОУЧИМ ОТ ИСТОРИЯТА

Нека се върнем малко назад в историята на Северна Америка и да видим как народи, които да продавали земята си на новопристигналите по онова време чужденци са се оказали в положението, да да чужденци в собствената си страна.

Помните ли книгите “Оцеола”, “Синовете на великата мечка” и други подобни, в които подлъгват
индианците да продадат част от своите земи на колонизаторите?
Ако да, спомняте ли си как по-късно новите им съседи нарушават всички договори и започват целенасочена политика на геноцид с цел заграбване на останалата земя и индианците са почти изцяло избити, а каквото остава от тях било насила вкарано в концлагери наречени “резервати”.

За по-малко от 30 години след началото на т.нар. „усвояванена Американския Запад“ над 20 млн. души били избити без никакви скрупули от щатското правителство, а оцелелите били натикани в безплодни земи, което довело до окончателния край повечето индиански племена, на територията на САЩ. Нека тази част от световната история ни послужи за урок, че либерализацията на продажбата на земя може да доведе до гибелта на нашия народ.

ЕК И ЕП ИНИЦИАТОРИ И ЗАЩИТНИЦИ НА НЕОКОЛОНИАЛИЗМА

Точно такава съдба готвят онези в Европейската комисия и Европейския парламент, искайки от народите в Източна Европа да либерализират продажбата на земя на чужденци без никакви ограничения, които да предпазят народите от това след време да не превърнат в имигранти в собствените си страни.

ПРОДАЖБАТА НА ЗЕМЯ, РАВНОЗНАЧНО НА РАЗРЕШЕНИЕ ЗА КОЛОНИЗАЦИЯ

Никога не бива да забравяме, че след земевладелците пристигат колонизаторите, а с тях и проблемите, които биха произтекли от едно такова преселение, защото новите заселници ама хич няма да считат местното население за хора.
Също така, нека си направим сметката, че разпродажбата на земята ще доведе до заплаха за съществуването на народите, защото земята, това не е само територия, а и източник на блага, независимо дали говорим за селскостопанска продукция, вода, природни ресурси или подземни богатства.

КАПАНА НА УНИЩОЖЕНИЕТО

Ако държавите започнат да продават земя на чужденци, то народите ще се окажат в капан, който ще ги превърне в изгнанници в собствените им страни .
Няма нужда да споменавам, че че лишени от плодородни,земи, вододайни зони други ресурси, източноевропейците много бързо ще се окажат именно в положението на онези индианци, за които споменах по-горе.

ТРИНАДЕСЕТ ВЕКА ИСТОРИЯ НИ ГЛЕДАТ!!!

Българския народ като всички останали европейски нроди винаги се е идентифицирал със земята, на която живее и неслучайни са чудесата от храброст, извършени от него във войните след Освобождението на България от Турско робство са именно в защита на тази земя, която с толкова страдания народа ни си е възвърнал.

НЕКА НАПРАВИМ КАТО УНГАРИЯ

Ние като стар народ, който векове наред се е борил да опази своята идентичност и земя трябва да дадем пример на другите народи в Източна Европа, правейки така, че земята на България, а и на другите страни да не бъде разпродадена на разни изедници, които ще  превърнат всички нас в обект на изстребление, както неведнъж се е случвало в световната история с онези народи, които са разпродавали земите върху, които живеят.

ПРОБЛЕМИТЕ, ГРЕШКИТЕ И РЕШЕНИЯТА

Още през I в. от н.е. Гай Афраний Кота е казал следното:

„Хората се учат от грешките – умните от чуждите, а глупаците от своите. „

Поради това, че вече сме видели докъде са довели чуждите грешки, редно е да се поучим от тях и да не ги повтаряме, при положение, че вече сме наясно с това какви биха били послесдствията, а именно катастрофални за нас и подобните нам народи.

„Когато стане нещастие или нещата се объркат, умнумните хора търсят първо причината за случилото се, а след това търсят начин да оправят нещата. Глупаците си търсят оправдание, а най-лесното оправдание е да намериш някой виновен.“

И точно тук е проблема, че истински виновните ги знаем, но се обвиняват други.
Знаем причините и решението на проблемите, но понеже политиците ни нямат ни воля, ни смелост да вземат необходимите важни решения, които да спрат катастрофата, нещата неудържимо се сгромолясват.

Катастрофата, в която ни вкараха не е случайна, защото стане ли въпрос за власт и пари, случайни неща няма!
Всичко бе внимателно планирано, защото никой не разчита на гол късмет, когато иска да постигне дълготрайни резултати.
И точно тук е голямата беда на народите от Източна Европа, които не желаят да осъзнаят, че тяхното поробване е планирано с десетилетия.

ЕВРОПЕЙСКИ КОРПОРАТИВЕН СЪЮЗ

Това, което знаем като Европейски съюз днес не е замислено непосредствено след Втората световна война, както ни убеждават в училище, а много по-рано.
Още през 1905 година в Петербург излиза книгата „Кратка политическа история на XIX век“ (излязла в България през 1910г.), в която се говори за плана на тогавашните Велики сили (Великобритания, Австро-Унгария и Франция) да изградят Европейска конфедерация като постепенно вкарат в нея всички европейски страни, които не са част от тогавашната Руска империя.

През 1908г. В. И. Ленин описва възможността за създаване на Европейски съединени щати като дава предположението, че те ще са на базата на икономически съюз възникнал между Германия, Франция и Белгия с цел контрол над въгледобива в Европа.
Също така Ленин казва, че към тези ЕСЩ ще бъдат прикоткани всички онези държави, които гравитират около Великите сили по онова време с цел да се създаде огромна мегаструктура по подобие на САЩ, която да послужи не толкова за обединение на народите в нея, колкото за обединение на КАПИТАЛИТЕ.

И това се случва и то точно по начина, по който е описано.
Имаме една мегаструктура, която обединява капиталите на големите корпорации, обезличава народите и превръща новоприсъединените страни в колонии.
Само погледнете какво става днес в Източна Европа, а и не само там, даже и в старите страни-членки, в които се ширият бедност, корупция, безработица…
А в същото време олигархично-плутократичния модел е в своя разцвет.

 СБЪДНАТИТЕ ПРЕДСКАЗАНИЯ

ЕС се оказа точно това, което предсказва чичко Илич, но лошото е, че се превръща и в това, което предсказва Хабърт в края на 50-те години на ХХ век:

„Рано или късно ще има Обединена Европа, но това ще е Европа на корпорациите, а не на народите.
В Обединена Европа хората ще бъдат сведени до роби, имащи право на фиктивен глас, но не и на избор.
Обединена Европа ще е сбъднатата мечта на поколения капиталисти, а и на властвалите в продължение на векове Хабсбурги.
Най-много ме е страх, че може да доживея да видя тази Обединена Европа точно такава, каквато е в кошмарите ми.“

СОДОМИСТИЧНОТО ЛОБИ

Хабърт за свой ужас доживява до създаването на ЕИО, но има късмета да не доживее до разширяването му.
Поради засилената либерализация спрямо проповядването на содомия в новата ЕИО той пише следното:

„Виждам, че ЕИО рано илинкъсно ще тръгне по пътя на САЩ, в който содомистичното лоби е доминиращо.
Въпрос нанвреме е педерастите да започнат политика на содомизация на обществото като целта ще бъде да се наложи този модел, за да може да се установи контрол над възпроизводството на населението.“

В „Етан от Атос“ Л. М. Бюджолд създава може би най-реалистичното описание какво би представлявало едно общество, в което содомията се е възцарила.
Тотален контрол над възпроизводството на населението, там държавата буквално е свела хората до роби-педерасти.

???Евроатлантически ценности???

!!!БОЖЕ ОПАЗИ!!!

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s