ЦИГАНИ НЕОБЕЗСПОКОЯВАНО ПРОДАВАТ ХЕРОИН НА МЕТРИ III РУП

droga-tatarli

Къде е полицията, къде е прокуратурата, къде е съдът, къде е Столична община, къде са всички останали институции? 
Защо цялата държава, всички политици и всички медии си затварят очите пред търговците на смърт, само защото са от цигански етнос? 
Колко хора трябва да умрат, преди някой да направи нещо? 
Защо се толерира и покровителства продажбата на кафява смърт от циганите в продължение на ГОДИНИ? Защо всички си затварят очите пред ОБЩЕСТВЕНАТА ТАЙНА че в гетото на бул. „Константин Величков“ се продава смърт? ДО КОГА?

Това пише наш читател във Фейсбук, а също така и на редакционната ни поща.
И той е прав, защото казаното от него е вярно.
Във въпросното гето на Татарли, а и не само в него от години се продава хероин, известен още и като стаф, херца, херинга и как ли не още.

Някой запознат с района би казал: „Но това не е ли само на няколко преки от районното?“ и ще е прав, но истината е, че полицията и да иска не може да се справи с проблема наречен наркобизнес, защото даже и полицаите да имаха желание да го ликвидират, то политиците ни и съдебната ни система не биха направили нищо по въпроса.

Също така, нека не забравяме, че биснеса с дроги разни е изключително печеливш и каквито и глупости да пишеше навремето Георги Стоев по темата, онези, които го въртят изкарват луди пари, с които си купуват магистрати и политици, че и медии и разни НПО-та, които винаги надигат глас, когато се заяви, че трябва да се предприемат по-жестоки мерки за борба с наркотрафика и търговията с наркотици.

Аз неотдавна го заявих, че търговията с наркотици, както и контрабандата им трябва да се приравнят към предумишлено убийство и към престъпление срещу държавата и да се наказват възможно най-строго.

Неслучайно след като заявих това на всеослушание и бях оплют от не от кой да е, а от лица гравитиращи около БХК, Отворено общество и Тръста за Източна Европа, а и разни други подобни организации.

И защо ме оплюха?
Защото ясно и точно завих, че наркотърговците и трафикантите трябва да лежат доживот в панделата, по възможност в една килия с някои от своите жертви, а на останалите пандизчии да им се позволява да ги малатретират, както намерят за добре.

Но няма какво да се чудим, че една организация от типа на Български хелзински комитет защитава търговията с наркотици, когато тя е продукт на ЦРУ и Демократическата партия на САЩ, за които от над 50 години се знае, че се финансират не само от официалните си бюджети, но и от дрога, проституция, трафик на хора и други такива „високоморални“ дейности.

И точно тук е отговора на въпроса, който задава нашия читател.
Истината е, че политическите кръгове у нас САЩ и ЕС целенасочено ПОКРОВИТЕЛСТВАТ наркобизнеса, защото те самите извличат бесни печалби от това.
А и какво по-изгодно нещо има от за политиците от това да има, колкото се може повече наркозависими индивиди в обществото?
Нищо!

Тях, ако ги питате, те с удоволствие биха направили всичко възможно зависимите от дрогите да са не по-малко от зависимите от телевизора, но просто няма като как да го прокарат без да легализират наркотиците.
И точно поради тази причина БХК заявиха, че все пак трябвало да се легализира твърдата дрога, па било то и само за приострастени.*
Но истината е, че легализацията на твърдата дрога няма да реши проблемите с наркоманията.

Истината е, че наркоманите трябва да се лекуват, ако ще и принудително, а за убит наркодилър или тряфикант да се дават награди за гражданска доблест.
Истината е, че трябва да се въведе смъртно наказание за онези, които зарибяват деца, търгуват с дрога.
И също така тези наказания трябва да се изпълняват ПУБЛИЧНО, а екзекутираните да се излагат на видно място докато огният, за да са за урок на онези, които тепърва са решили да влуизат в тоя бизнес.

Принципно, аз съм противник на смъртното наказание, но съм на мнение, че за някои неща като убийство на деца и търговия с наркотици трябва да се прилага и то по жесток и мъчителен начин, за да послужи като спирачка на онези, които биха се поблазнили да извършват подобни деяния.

 

*Така нареченото зарибяване на лица с цел те да станат наркозависими, с цел развиване на последваща търговия с наркотици трябва да се трябва да се приравни към противодържавните престъпления, а даже и към онези, които засягат мира и човечеството.
Всеки, който проповядва за легализиране на твърдите наркотици и за прекратяване на наказателни преследвания срещу наркотърговците да бъде преследван по възможно най-утежняващите вината параграфи на НК, а ако няма такива, нека те да бъдат създадени специално за това.
Онези, които продават дрога на деца да бъдат третирани като обществено опасни елементи, защото тяхната дейност е точно такава и трябва да попаднат под ударите на закона, който трябва да се измени така, че да ги счита за лица, извършили противодържавно престъпление.
Кой най много реве срещу промените в законите, които биха утежнили положението на престъпниците и биха довели до поне частично ограничение на тяхната дейност?
Някой нормален човек ли?
Бабата от съседния вход, комшията, селянина, бачкатора или някой друг?
Естествено, че най-голяма врява вдигат лица, които обслужват престъпни групировки, чуждестранни интереси или пък те сами те са престъпници по сега действащото законодателство.
Та от тук започвам да си задавам въпроса:
„ЗА КОЙ ЛИ НАРКОКАРТЕЛ РАБОТИ БХК, ТА ИСКА ЛЕГАЛИЗАЦИЯ НА ТВЪРДАТА ДРОГА?“
И резонния въпрос е:
ЗАЩО ЗА ТОЛКОВА ГОДИНИ ГИ ТЪРПИМ ТИЯ ИЗРОДИ, А НЕ ГИ ВЪДВОРИМ В МЕСТА, КЪДЕТО НЕБЕТО Е НА КВАДРАТЧЕТА?

 из ПРОМЕНИТЕ В ЧЛ.105, АЛ.1 ОТ НК СА КРАЙНО НУЖНИ

Advertisements

2 thoughts on “ЦИГАНИ НЕОБЕЗСПОКОЯВАНО ПРОДАВАТ ХЕРОИН НА МЕТРИ III РУП

  1. Как да ги контролират ?Като тези дето контролират те правят схемите за разпространение,те контролират кой да накажат ,кой да хванат ,кой да направят така,че се е изплъзнат и нямат доказателства.Нали всичко е в техни ръце.В Б-я престъпниците имат права , потърпевшите имат задължения.Да съдеистват на властта ,на прокоратура,на следствие и всички вкупом софлират на този с/у който си казал нещо което не им харесва.Е тогава попадаш под ударите на закона.Който те принуждава или да се правиш на невидял,неразбрал.

  2. Шибаните цигани не са спирали да продават хероин на Константин Величков от години.Колко майки са разплакали,колко живота са провалили

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s