ПРОМЕНИТЕ В ЧЛ.105, АЛ.1 ОТ НК СА КРАЙНО НУЖНИ

ВРЕМЕ Е ТЪРГОВИЯТА С НАРКОТИЦИ ДА СЕ ПРИРАВНИ С ПРЕДУМИШЛЕНО УБИЙСТВО

ЗАРИБЯВАНЕТО НА ДЕЦА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ НАРОДА И ДЪРЖАВАТА

НУЖНА Е ЦЯЛОСТНА РЕВИЗИЯ НА ФИНАНСИРАНИТЕ ОТ ЧУЖБИНА НПО-ТА, ЛОБИРАЩИ ЗА ИНТЕРЕСИТЕ НА ДОНОРИТЕ СИ

ANTY-bhk

БХК трябва да се закрият спешно, а техните проповедници да идат на съд заради тяхното искане да се легализират твърдите наркотици.
Също така разни подобни организации, които се командват от чужди сили трябва да бъдат подложени на преследване, защото действат във вреда на целокупния български народ и проповядват омраза, наркоманщина, педофилия и хетреофобия.

Ужким са правозащитници, а насаждат омраза между изповядващите различни вероизповедания български граждани, с цел те да станат лесна плячка на кукловодите на тези НПО-та със съмнителните чуждестранни донри.

И това не е само у нас, а в цяла Европа!
Където се появят соросоидите и техните подобни там възникват конфликти в обществото, които водят до такова разделение, че няма на къде.

Друг проблем в България са такива като Нидал Алгафари, който без да се свени публично подкрепя една банда терористи-джихадисти, които умишлено водят Сирия към тотална разруха, но проблема, е че същия този „стожер на демокрацията“ иска и прави всичко възможно да случи същото и у нас.

И точно това е причината да съм твърдо за промяната на Чл. 105, ал.1 от ОСОБЕНА ЧАСТ, Глава първа „ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПРОТИВ РЕПУБЛИКАТА“
Раздел II „Предателство и шпионство“ ОТ:
„Който се постави в услуга на чужда държава или на чужда организация, за да й служи като шпионин, ако не е извършил деяние по предходния член, се наказва с лишаване от свобода от пет до петнадесет години.“

НА:
„Който се постави в услуга на чужда държава или на чужда организация или организация под чужд контрол, за да й служи като шпионин, ако не е извършил деяние по предходния член, се наказва с лишаване от свобода от пет до петнадесет години.“

Защото беше крайно време да се вземат мерки, с които да се ограничат онези организации, които целят превръщането на българските граждани в роби.

И понеже този текст може да се тълкува по много начини, то тук ще вметна, че той с тази промяна обхваща не само НПО-та разни, но и ФИРМИ, които се контролират от чужбина и те също биха попаднали под наказателна отговорност, ако работят срещу държавата или народа.

Сиреч, тази промяна изведнъж се оказва много опасна и за онези, които държат монополите, защото в по-голямата си част те са чуждестранни фирми или такива, които са контролирани от чужбина.

Също така предлагам в новия НК продажбата на наркотици да се третира като деяние равно на предумишлено убийство и да се дават съответните наказания за това.
Също така, търговията с наркотици

Така нареченото зарибяване на лица с цел те да станат наркозависими, с цел развиване на последваща търговия с наркотици трябва да се трябва да се приравни към противодържавните престъпления, а даже и към онези, които засягат мира и човечеството.
Всеки, който проповядва за легализиране на твърдите наркотици и за прекратяване на наказателни преследвания срещу наркотърговците да бъде преследван по възможно най-утежняващите вината параграфи на НК, а ако няма такива, нека те да бъдат създадени специално за това.
Онези, които продават дрога на деца да бъдат третирани като обществено опасни елементи, защото тяхната дейност е точно такава и трябва да попаднат под ударите на закона, който трябва да се измени така, че да ги счита за лица, извършили противодържавно престъпление.

Кой най много реве срещу промените в законите, които биха утежнили положението на престъпниците и биха довели до поне частично ограничение на тяхната дейност?

Някой нормален човек ли?
Бабата от съседния вход, комшията, селянина, бачкатора или някой друг?
Естествено, че най-голяма врява вдигат лица, които обслужват престъпни групировки, чуждестранни интереси или пък те сами те са престъпници по сега действащото законодателство.

Та от тук започвам да си задавам въпроса:
„ЗА КОЙ ЛИ НАРКОКАРТЕЛ РАБОТИ БХК, ТА ИСКА ЛЕГАЛИЗАЦИЯ НА ТВЪРДАТА ДРОГА?“

И резонния въпрос е:
ЗАЩО ЗА ТОЛКОВА ГОДИНИ ГИ ТЪРПИМ ТИЯ ИЗРОДИ, А НЕ ГИ ВЪДВОРИМ В МЕСТА, КЪДЕТО НЕБЕТО Е НА КВАДРАТЧЕТА?

И тоже започвам да се замислям, дали не е редно да се направи цялостна ревизия на всички онези организации, които са толкова гласовити, че оставят обществените интереси без обществено внимание, защото толкова силно крещят в ефира и от страниците на печатните медии, че практически са го лишили от глас?

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s