СОДОМИЯТА КАТО ПРЕДНАМЕРЕНА ПОЛИТИКА НА ЕВРОПА

Содомитите в норвежкия град Берген направиха детски гей-парад с цел пропаганда на содомията сред невръстните създания.
От легализацията на содомистичните бракове през 2009г., държавата съвсем официално заяви, че за нея ще бъде приоритет да се изгради джендър-общество, което да послужи за пример на останала Европа.
Така содомитите в Норвегия получиха картбланш да развращават децата, карайки ги да участват в гейпаради и така ги учат на содомия, и да ги убеждават, че това е нормално, а хетеросексуалността е извращение.


 Като гледам разни организации, които се барат за правозащитни, те открито целят да наложат хомосексуално общество.
Та това ме връща към миналото, когато прочетох в някои книги писани още през през 50-те и 60-те години от Л. Рон Хабърт предсказва, че в края ХХ век ще се засили тенденцията на содомизация на населението в САЩ и Западна Европа.
Програмата за създаване на содомистично общество е създадена още по онова време.
Целта на програмата е да се създаде содомистично общество, описано в „Етан от Атос“ на Л. МакМастър Бюджолд или във „Вечната война“ от Джо Холдеман.

Цели и задачи на содомизацията на обществото:

1. Контрол на раждаемостта, който да определя кой може и кой не може да има деца. Така онези, които са неугодни на властимащите няма да получат правото да имат деца.
2. Това също е и метод не толкова за ограничаване на броя на населението, а за налагане на тотален контрол, който да гарантира послушанието на населението.
3. Реално налагане на АБСОЛЮТЕН ТОТАЛИТАРИЗЪМ ОТ НОВ ТИП, който също така е и свого рода РОБВОВЛАДЕЛСТВО ОТ НОВ ТИП.
4. Налагането на зависимост за репродуцирането на човешките индивиди е пряко продължение на т.нар. „водни империи“, сиреч господството на монополите, което се гради на ресурси, без които човечеството като цяло не може.
А не е зле да се отбележи, че при една глобализация и наложения от нея репродуктиивен контрол, новия тоталитаризъм би бил практически неунищожим за дълъг период от време.
Историята категорично е доказала, че една „водна империя“ може да изгние отвътре, но не може да бъде разрушена от вътрешна сила.
Примери за водни империи от историята, това са: Япония, Китай, Тауантинсуйу, Османска империя, Кхмерска империя, Елам, Акад, Древния Египет и други.

Днес идеята за империя на монопола е още по-развита и нейната кулминация е именно налагането на содомистично общество, което чрез джендърски семейства ще наложи тотален контрол на репродуцирането на населението.
А понеже тази империя на неолиберализма се очертава да бъде глобална, то спокойно може да кажем, че ако тя обхване целия свят, то може да просъществува хилядолетия, защото няма да има външна сила, която да е способна да я срути.

Скандинавските страни, както и Холандия да лаборатория за експериментиране как да се създаде содомистично /джендър/ общество, доколко хората лесно биха се поддали да се содомизират, за проверка на верността на теориите на създателите на идеологията на джендъризма.

Резултатите са показателни

Експеримента е с очакваните от създателите му резултат.
Вероятно до 2030г. Норвегия ще е най-содомизираната страна в света, населението ще се състои от почти 85% хомосексуалисти, а до 2050г. вероятността да е на 100% содомистично е доста реалистична.
Експеримента ще покаже, че содомизацията на една страна може да се случи в относително къс времеви период, поне от гледна точка на историята.
Реално програмата за джендърско общество в Норвегия започва веднага след тоталния крах на Шведския модел в началото на 70-те години, когато Швеция буквално се превръща в тоталитарна държава.
И това твърдение, че Швеция е такава страна не е мое, а на Мари Шьовал и Пер Вальо, които са именно шведски писатели, а не някакви други.
За тотализаризацията на шведската държава може да прочетем в книгите „Гибелта на Отдел-31“ и „Заключената стая“.

Още през 2002г. в статиите си „Homosexualität als Mittel der fun absolutem Totalitarismus der Chicago-Typ“ /Wien, 1999 и „La società omosessuale – la nuova ingegneria sociale“, „Venerdì diario“ 2002, аз изрично казвам това, че джендъризма е идеология, която има за цел да послужи като база за нов тоталитарен ред.
Помня, че навремето през 2007г. по радио „Freikeit Wele“ Леон Харц и Матрина Майер направо не разпънаха на кръст, когато завих, че Новрегия бързо се превръща в „Страната на педерастите“ след като се започнаха дискусиите за узаконяване на еднополовите бракове.
Тогава моята аргументация беше, че в страната все повече млади хора се хващат на въдицата, която им се мята от разните содомистични организации, а те от своя страна имат подкрепата на държавата и разни международни неправителствени организации, които привидно се борят срещу дискриминацията и за човешките права, но в действителност градят едно общество, в което в недалечно време хомосексуалните ще дискриминират онези, които са хетеросексуални.
И да, това вече се случваше в Норвегия. Хората, които не са содомити си намираха по-трудно работа, често пъти им отнемаха децата, за да ги дават на хомосексуални двойки в страната или чужбина и т.н.
И забележете, че тази политика я имаше още ПРЕДИ Кралство Норвегия да разреши официализирането на джендърските семейства.

За съжаление, всичките ми предсказания от онова време се сбъднаха

Содомията набира сила не само в локален план, но и в общоевропейски.
ЕС, чрез ЕП се кани да наложи на всички нейни членки да разрешат джендърските бракове и така открито изразява не само подкрепата си, а и признава, че НАЛАГА джендърския семеен модел като единствения истински правилен.

Ценностите на различните общества бяха ликвидирани, наложиха такива, които биха били угодни само на неолиберастките господари, които все повече и повече налагат своя контрол над населението на Стария континент.
Толерастия, дискриминация към хетеросексуалните, към християните, евреите и мюсюлманите. Тези три религии, които са най-силно представените в Европа рано или късно ще бъдат заклеймени като зло, ще бъдат забранени като зло, защото в тяхната основа е заложено, че содомията е грях, че мъжете трябва да обичат жени, че жените трябва да обичат мъже.
Християнството, исляма и юдаизма като всички авраамистични религии твърдо са против содомията като поведение и трудно много от изповядващите тези религии биха се примирили с налагането на джендъризма като единствен правилен модел за създаване на семейство.

Та да попитам всички: В КАКЪВ ТОЧНО ПАРАД ЩЕ УЧАСТВАТ СИНОВЕТЕ ВИ?

1511126_473216526129558_1749932707_n

Advertisements

10 thoughts on “СОДОМИЯТА КАТО ПРЕДНАМЕРЕНА ПОЛИТИКА НА ЕВРОПА

 1. Пълно с правописни и технически грешки, вклч. и цитираното от Ботев. Срамота!

 2. Научи се да пишеш грамотно на собственият си език, преди да решаваш проблемите на Европа. Иначе си кат бай Мангал от “Господари на ефира“. Да г-н Меринджей:))))))
  Нещо за соросоидЕте да беше споменал, а?
  Неам търпение да ти изчета тъпата полемика до края.

 3. Pingback: Насоките на СЗО за сексуално образование промотират мастурбацията, аборта и хомосексуалността сред децата | FREI NЕWS

 4. имаш точни наблюдения и за всеки, който може да чувства и разсъждава критично, нещата стоят по този начин. дръж се и не позволявай на хора, които не знаят или пък са платени, да вкарват в теб смущение/негативност. те имат техния път, ти твоя 🙂 Успех.

 5. Педерастията ще бъде задължителна едниствено за белите европейци, що се отнася до негроците, арабите и индийците, при тях такъв филм няма. Целта е белите европейци да изчезнат, а освободените от тях територии да бъдат заети от гореизброените форми на живот, защото преди 40 години са продадени за нефт. Британия замина, Белгия вече е мюсюлманска държава, Франция е на път, Холандия е взела – дала. Очертават се черни времена за северозападните части на ЕС, който ще бъде превзет не чрез война, а с троянски коне – отвътре.

 6. Pingback: „Гордостта за съдраните задници“ | FREI NЕWS

 7. Pingback: „Гордостта за съдраните задници“* |

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s