НЕ ВИ ВЯРВАМ!!! И НЯМА КАК ДА ВИ ПОВЯРВАМ!!!

PLAKARDI

Автор: Пламен Кумбилиев

Откакто депутатите гласуваха изненадващо и за мен, удължаване на мораториума за продажбата на българската земя, което аз приветствам изцяло, имам усещането, че всички медии, вкупом с всички журналисти в тях и с масовото участие на всички техни гости, които учудващо споделят едно и също мнение, се опитват да ми покажат и дори да ме убедят, че аз, като един прост избирател, като един елементарно мислещ индивид, като един неук българин, мисля погрешно! Предполагам облъчването е насочено и към всички други, които населяват тези територии и гледащи многобройните им предавания и умни заключения, относно греховността на тази постъпка, проявена от нелогичното мнозинство от българските депутати, гласувало алогично и в разрез с всяка елементарна логика и здрав разум!?! Замисляйки се върху тази алогичност, аз, като един просто устроен избирател и елементарно устроен заселник по тези територии, който продължава да бъде стимулиран умствено от всички вас, достигнах до няколко незначителни умозаключения.

В живота си съм бил свидетел и сам съм участвал в поне една дузина покупко-продажби на имоти.

И НИКОЙ от продалите имота си бивши собственици, не е имал вещно право след това върху продадения си имот. НИКОЙ!!!
Как искате да ви повярвам и да мисля по друг начин, след като аз това съм го установил с очите си?
Как да ви повярвам, като същите като вас, ни заклевахте, и мен и цялата общественост, че като разрушим селското си стопанство, чрез премахване на кооперативите, всички българи ще станем милионери?
Как да ви повярвам, като всички вие, ни осветлявахте, че държавното е анти хуманно и, че приватизацията ще направи българина равностоен с европееца?
Нали същите, като вас, медии, журналисти, ерудирани гости , ми очертавахте светло бъдеще , като станем членки на НАТО и Европейския съюз!?!
Нали същите вие, ни заричахте, да скъсаме с Русия?!?
Е! Развалихме търговията с Русия. Продадохме много от благата си на Европартньорите ни, разпродадохме всичко , построено от нашите дядовци и бащи, та сега децата ни да робуват ангария на някакви неграмотни бизнесмени и да не знаят дали ще дочакат пенсия и каква! Зачеркнахме всичко българско и родно, завещано ни от нашите български баби и майки и го заменихме, отново с ваше усърдно съдействие, с някакви европейски ценности и стандарти, от които децата на България, започнаха да подменят своята полова ориентация и спряха да четат каквото и да е, разбирайте престанаха да мислят въобще.

Разрушихме селското си стопанство, изколихме елитните си стада , с породисти животни, разграбихме напоителните си системи, премахнахме огражденията по границите, които сега отново ще строим?!?
Продадохме почти всичко, което изхранваше девет милиона българи, а и още по толкова в Русия и по цял свят, а което не успяхме да разпродадем, разрушихме или предадохме за старо желязо?!?
И сега очаквате да повярвам отново, че като си продадем земята, което е последното, което е останало на жителите по тези територии, ще настъпи дълго обещаваното от вас светло бъдеще и демокрация?!?

Неееееее!
Този път Не!
Не ви вярвам!
Не ви вярвам, господин Президент!
Не ви вярвам, господин Министър-председател!

Да ви кажа, по-склонен съм да повярвам, на това ново парламентарно мнозинство, което имам усещането, че се е зародило около българския национализъм, в разрез с всичко спуснато отгоре, от партийните централи, от Европа, от всички зависимости, с които са обвързани българските депутати!
Като , че ли това, бе първата птичка на осъзнаване на нашите избраници, че са там, да защитават и работят за народа си, а не за чужди интереси, колкото и добре платени да са те.
Може би е проговорила най-накрая съвестта им, на българи, обединило ги в това ново, алогично мнозинство.
Може би това, ще е някой следващ парламент, обединен от българщината, а не от чужди за българина ценности и идеали, обслужващи чужди интереси и унищожаващи всичко българско и родно.

Може би…

Посланието е ясно нали,българи?

Посланието е ясно нали,българи?

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s