ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ ПРОДАВА!!! РАЗБРАХТЕ ЛИ?

Посланието е ясно нали,българи?

ЕТО НЯКОЛКО МНЕНИЯ, КОИТО СЕ ОТНАСЯТ ЗА ОНЕЗИ, КОИТО ПРОПОВЯДВАТ, ЧЕ ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИЯ Е ЗА ПРОДАН:
(мненията са с допълнение – коментар от страна на наши читатели, които са напълно прави да обругават тия подлоги, които гостуваха на Милен Цветков)

В предаването „Часът на Милен Цветков“ темата беше „Продава ли се България и колко би струвала тя?“ Гледахме и не вярвахме на очите и ушите си. Тези хора, са хората, на които сме се отслушали и отгледали в последите години. И слушайки и гледайки ги днес ни става ясно, защо сме на това дередже.

Ей! Райчев, Каролев, Стоянов, вие на кой свят живеете? Как спите нощем? Кой ви е възпитавал? Какви ценности изповядвате? Какви идеали имате? А, вие, българи ли сте?

ШИБАНЯЦИ МРЪСНИ ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ ПРОДАВА БЕ БОКЛУЦИ НЕДОПРАВЕНИ!
Сравнението на Райчев за българската земя… „Тая баба, дето си стиска собствеността – празна, черна, ще се разпадне…“ Празна? Черна, ще се разпадне? Да черна е от плодовитост, празна е за празните души. Ще се разпадне, ама има да чакат…
РАЙЧЕВ, КАРОЛЕВ И ДРУГИТЕ ПОДОБНИ НЕМУ ГЬОТФЕРЕНИ-БЕЗРОДНИЦИ!
ЯВНО У ТЯХНО СЕЛО НЕ СА ДАВАЛИ НАВРЕМЕ КОНДОМИТЕ ТА СЕ Е СТИГНАЛО ДО ТАМ ДА СЕ ПРЪКНАТ!

И пак тоя Райчев, който е продукт на недовършен аборт се осмелява да заяви следното: „България е млада държава в Европа, неразвита, единственото й развитие идва от чужди инвестиции. Можем само да благодарим на едно българче Аспарух, че си е харесало тази земя – добра инвестиция е направил!“

Тая подлога, дето не става и за кенефна бърсалка се изказва така все едно е ял и пил с ювиги хана Аспарух на една маса и са били баджанаци.

Е КАК ДА МУ НЕ СТРОШИШ ТИКВАТА НА ТОЯ ЧОВЕШКИ ОТПАДЪК КАТО СЛЕД ТОВА ДА МУ Я НЕ НАТИКА ЧОВЕК В ЗАДНИКА, ЗА ДА ЗНАЕ, ЧЕ НЕ СЕ ГОВОРИ ТАКА НИ ЗА ЗЕМЯТА БЪЛГАРСКА, НИТО СА ИСТОРИЯТА НИ И ОНЕЗИ, КОИТО СА ГРАДИЛИ НАШАТА ДЪРЖАВА?

А тоя матракоиден боклукоид Каролев – „българите не живеят зле, просто има такива, които нищо не правят и само се оплакват. Вноса на плодове и зеленчуци може да е голям, но това е заради банани и мандарини. Баланса е положителен – развиваме се отлично. и т.н.“

Ей кьорминдил шибан, що не вземеш да си отхапеш бибипците, па да си кастрираш и потомците, че да не се разпространява родата ти?
Каролчо! На една социална пенсия да останеш, но преди това да ти отмаат един стик о коленете, да сереш прав, нещатен мизернико, който имаш наглостта от висотата на соросоидната си гьотверенщина да се гавриш с хората, които се скъсват да бачкат и живеят под ръба на оцеляването.
Направо ми се иска да те впрегна в ралото и да те накарам да си изкараш хляба с почтен труд, но по магарешки с остена да те подкарвам, че от теб май не става нищо друго.
ЖАЛКО, ЧЕ КОГАТО СИ СЕ РОДИЛ, ОЩЕ НЕ СА БИЛИ ИЗМИСЛЕНИ ПРОТИВОЗАЧАТЪЧНИТЕ ХАПЧЕТА, НО АКО НЯКОЙ ИЗОБРЕТИ МАШИНА НА ВРЕМЕТО РЕГУЛЯРНО БИХ ПРАЩАЛ НА МАЙКА ТИ ОТ ТЯХ, ТА БЕЛКЕМ СЕ НЕПРЪКНЕШ РОЖБО НА ПИЯНСКА ЧИКИЯ.

Бърдаров заявил, че най-нормалния и естествен процес е България да се ПРЕЗАСЕЛИ с НЕБЪЛГАРИ?!?
А НЕ МОЖЕ ЛИ ДА ГО ПРАТИМ В АНАДОЛА ДА МУ СПРАСКАТ ЗАДНИКА, ТОКУ ВИЖ РОДИЛ СИН САМ НА НЕГО ПОДОБЕН, ТА ДА СЕ ОНОЖДАТ ВЗАИМНО.

А оня дракх Стоянов говори дивотиите, които са му наредили неговите господари, че милеел за земята и затова ще я продаде на всеки, който би се грижил за нея.

Алоу! Лайно недосрано, ти в задник ли си произвеждан ли, що ли?
Що ти не търеснат сто оки бой и да те провесят надолу с главата в каца с дракх, па поспе да те разкарват из градове, села и планки като чучело, па да те жигосат и пратят да бачкаш някъде, та да ти дават хлеб, колко да не умреш отглади?
Всеми се наври някъде по свой избор, но реди това си извади ушите от гъза, както и ония преждеспоменатите безродни боклуци и запомни, че

ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИЯ СИ Е НАША НА НАРОДА И НИКОЙ НЯМА ПРАВОТО ДА Я ПРОДАВА НА ЧУЖДЕНЦИ!

И Драгия Зрител проумя, колкото и за тъп да го имат такива като тия шибаняци, че трябва да се разфасоват такива като Каролев,Райчев,Стоянов и всички подобни на тях антибългари и да ги сложат във фризери, па да показват на идните поколения като как се постъпва с такива безродни предатели, които искат да ликвидират нашата Родина!

И докато разни гьотферени, боклуци, недоправени и резултати на неуспешни аборти се надпреварват да ни убеждават, че едва ли не трябва да си разпродадем родината на разни маймуни, в същото време Европейската комисия предложи на България и Румъния да удължат забраната за граждани и фирми извън ЕС да купуват земеделска земя, се казва в прессъобщение на комисията.
В договорите на двете държави за присъединяване към ЕС е предвидено ограничението да отпадне в края на 2014 г.

Един от мотивите на Брюксел е, че и сега забраната за продажба на земеделски земи на чужденци в България и Румъния не е пълна. В България например чужденците могат да купуват земя чрез дружество, което регистрират тук. Комисията е отчела и социално-икономическата обстановка в двете страни.

Комисията препоръчва на София и Букурещ предприемат мерки и да се подготвят по-добре за предстоящата либерализация на селскостопанските им пазари, но това не означава, че трябва да разрешим да се продава българска земя на чужденци.

През 2004 г. съдия Живан Белчев заяви следното Особеното мнение след решението на Конституционния съд да даде разрешение на парламента да промени Конституцията и в частност чл. 22 от нея. 2004 г.:

„…Следвайки логиката на разсъжденията, считам, че отмяната на чл. 22, ал. 1 от Конституцията, не е в интерес на българската държава, защото се поставя в опасност нейната териториална цялост, а тя както се посочи и по-горе е елемент от формата на държавно устройство, затова отмяната на тази разпоредба не трябва да се допуска не само от Народното събрание, но и от Великото народно събрание.“

И тук подкрепям съдия Белчев, защото историята ясно е показала какво се случва при подобни ситуации.

Мислите ли, че след като се либерализира пазара на земя у нас, онези, които изкупят плодородните земи и териториите с подземни богатства ще се церемонят с нашия народ?

Аз не мисля, даже съм сигурен, че ще искат да постъпят с нас така, както американците, са постъпили с индианците в САЩ и британците с аборигените в Австралия, сиреч ще правят всичко възможно да ни изтрият от лицето на Земята.
Никога не бива да забравяме, че след земевладелците пристигат колонизаторите, а с тях и проблемите, които биха произтекли от едно такова преселение, защото новите заселници ама хич няма да ни считат за хора. Също така, нека си направим сметката, че разпродажбата на земята ще доведе до заплаха за съществуването ни като народ.

Земята, това не е само територия, а и източник на блага, независимо дали говорим за селскостопанска продукция, вода, природни ресурси или подземни богатства.
Ако държавата започне да продава земя на чужденци, ние ще се окажем в капан, който ще ни превърне в изгнанници в собствената ни родина.
Няма нужда да споменавам, че че лишени от плодородни,земи, вододайни зони други ресурси, ние много бързо ще се окажем именно в положението на онези индианци, за които споменах по-горе.

Българския народ винаги се е идентифицирал със земята, на която живее, неслучайно чудесата от храброст, които са извършени от нашите воини във войните след Освобождението на България от Турско робство са именно в защита на тази земя, която с толкова страдания народа ни си е възвърнал.
Затова призовавам, да защитим земята българска, която е единствената, незаменимата, неповторимата, земя, каквато няма никъде по света, защото тя е нашата родна земя, в която за 13 века съществуване на България е станала неотменна част от същността на народа ни. Нека защитим своето право на съществуване, което е силно застрашено от опитите на разни кандидат-колонизатори да ни превърнат в народ без земя, народ-изгнанник в собствената си родина.
Нека защитим земята на Родината си от мераците на разни бизнескръгове, които искат да ни вкарат в граалово робство, те докато печелят хората да гладуват.

Колонизаторите вече пристигат, някои ги наричат бежанци, но те реално не са!
И защо го казвам?
Погледнете ги! Те идват тук с целите си семейства, а някои от тях разполагат с много средства, което е неприсъщо на бежанци, бягащи да спасят живота на своите семейства.

Огледайте се и вижте как турски, катарски и саудитски бизнесмени само чакат да падне мораториума и да започнат ударно изкупуване на земя у нас, на която да настанят новите колонизатори, на които нашата тъпа държава предостави толкова щедро убежище, че и ги издържа с парите на нашия народ, докато децата на България гладуват, старците мизерстват, а останалите или са безработни или се трепят от работа за жълти стотинки!

БЪЛГАРИНО!
ИЗЛЕЗ И ЗАЩИТИ ЗЕМЯТА СИ ОТ НОВИТЕ КОЛОНИЗАТОРИ, КОИТО ЩЕ ТЕ ЛИШАТ ОТ ДОМ И ПОМИНЪК.
ДАЖЕ И В РЕЗЕРВАТ НЯМА ДА ТЕ СЛОЖАТ, ЗАЩОТО ЗА ТЯХ БИ БИЛО ДА СИ МЪРТЪВ!
АКО ДНЕС НЕ СЕ ВДИГНЕШ, ТО УТРЕ ЩЕ СИ ПОДЛОЖЕН НА ГОНЕНИЯ И ИЗТРЕБЛЕНИЕ И ЩЕ СТАНЕШ МИНАЛО, НЕВАЗВРАТИМО, ЗАЩОТО ВЕЧЕ НЯМА ДА ТЕ ИМА!

Затова нека се борим за ТОТАЛНА ЗАБРАНА НА ПРОДАЖБА НА ЗЕМЯТА БЪЛГАРСКА НА ЧУЖДЕСТРАННИ ФИРМИ, ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ И ЛИЦА, КОИТО НЕ СА БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ ПО ПРОИЗХОД И ПО ДОКУМЕНТИ.

ЗАЕДНО НА ПРОТЕСТ ПОД НАДСЛОВ
“ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ ! ! !”
ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ НА 20.10.2013г ОТ 16:00 ЧАСА ПРЕД МИНИСТЕРСТВОТО НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО И ХРАНИТЕ

И знайте, решение има за удължаване на мораториума, даже има и по-добро решение, което е забраняващо продажбата на каквато и да е земя на чужденци и чуждестранни компани, но затова тряба депутатите да си свършат работата, а те не искат.

Решението може да се направи от Народното събрание, което трябва с квалифицирано мнозинство да върне стария текст на Чл. 22, ал.1 от Конституцията на Република България и да отмени ал. 2 от същия член, защото поправката от 2005 г. е в противоречие с Чл. 21 от Конституцията на Република България.

Само, че дали депутатите ще се покажат като БЪЛГАРИ или ЙЕСМЕНИ?

ЗАТОВА НЕКА ПОДКРЕПИМ „ЗА ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИЯ!“ Протестно шествие-хоро, което ще се състои на 20 октомври 2013 г. От 16:00
Започващо пред Министерство на земеделието и храните и отиващо до Народно събрание

ЗАЩО ЩЕ СЕ СЪСТОИ ТОЗИ ПРОТЕСТ?

На 1-ви януари 2014 г. влиза в сила чл. 22 от Конституцията на Република България, който дава правото на всеки чужденец, фирма или корпорация в света да закупи без никакви ограничения българска земя.

Земята е елемент на държавното устройство.
Земята е територия.
Земята ни дава храна.
Земята ни дава сигурност.

За тази земя са дали живота си нашите деди.
За тази земя са писали поети.
Тази земя е нашата земя.
И тя НЕ СЕ ПРОДАВА!

ЗАТОВА, ИЗЛЕЗ И ЗАЩИТИ ЗЕМЯТА СИ!

Защити корените си, защити рода си, защити детството и бъдещето си. Защити бъдещето на децата си.

Тази неделя в 16:00 ч. от Министерство на земеделието и храните ще тръгне протестно шествие-хоро, което ще се извие по ул. Алабин – ул. Гурко – ул. Шишман и ще стигне до Народно събрание.

Включи се и носи българския дух!

КЪДЕ ОЩЕ В БЪЛГАРИЯ И ПО СВЕТА ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ ПРОТЕСТА?

Пловдив: https://www.facebook.com/events/476635409101712/…

Варна: https://www.facebook.com/events/670181569667187/…

Бургас: https://www.facebook.com/events/170651026463341/?fref=ts

Добрич: https://www.facebook.com/events/534963253251828/…

Пазарджик: https://www.facebook.com/events/564156803632717/?ref=3&ref_newsfeed_story_type=regular

Русе: https://www.facebook.com/events/443816902406267/…

Атина: https://www.facebook.com/events/732124860147088/…

Милано, Италия: https://www.facebook.com/events/747814391910846/…

Берлин, Германия https://www.facebook.com/events/1425670247656205/

Париж,Франция https://www.facebook.com/events/542883032453308/…

Лондон,Великобритания https://www.facebook.com/events/645915948762296/…

Виена,Австрия: https://www.facebook.com/events/214711632030069/…

Мадрид, Испания: https://www.facebook.com/events/644141952285440/…

Кьолн,Германия: https://www.facebook.com/events/227368494095871/…

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ
ГРУПА : https://www.facebook.com/groups/zemia/?fref=ts

СТРАНИЦА: https://www.facebook.com/pages/За-земята-на-България/368556103276509?fref=ts
Събитието „ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ!“ и настоящото събитие са неразривно свързани: https://www.facebook.com/events/504322959655499/
дали да продам единственото

НЕ!!! НЕ!!! НЕ!!! НЕ!!! НЕ!!! НЕ!!!

1237037_10202218309888189_95507371_n

 И ПАК: НЕ!!! НЕ!!! НЕ!!! И НЕ!!!


Advertisements

2 thoughts on “ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ ПРОДАВА!!! РАЗБРАХТЕ ЛИ?

  1. КАТЕГОРИЧНО НИКАКВИ ПРОДАЖБИ НА ЗЕМЯТА БЪЛГАРСКА НА ЧУЖДЕНЦИ – ЕДНА УНГАРИЯ ГО ВЪВЕДЕ и тя е в Европа.

  2. Pingback: ПОСЛАНИЕТО Е ЯСНО НАЛИ, БЪЛГАРИ?* | FREI NЕWS

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s