БЪЛГАРИНО! СТАНИ И ЗАЩИТИ ЗЕМЯТА СИ, ЗА ДА НЕ ТЕ ЗАТРИЯТ КАТО ИНДИАНЦИТЕ

1237037_10202218309888189_95507371_n

Автор: Мика Сийминеен

Помните ли книгите „Оцеола“, „Синовете на великата мечка“ и други подобни, в които подлъгват индианците да продадат част от своите земи на колонизаторите? Ако да, спомняте ли си как по-късно новите им съседи са нарушават всички договори и са започват целенасочена политика на геноцид с цел заграбване на останалата земя и индианците са почти изцяло избити, а каквото остава от тях било насила вкарано в концлагери наречени „резервати“? Точно такава съдба ни готвят онези в Европейската комисия и ЕП, искайки от нас да започнем да продаваме своята земя на чужденци, които след време да ни превърнат в имигранти в собствената ни страна. За по-малко от 30 години след началото на т.нар. усвояване на Американския Запад над 20 млн. души били избити без никакви скрупули от щатското правителство, а оцелелите били натикани в безплодни земи, което довело до окончателния край повечето индиански племена, на територията на САЩ. Нека тази част от световната история ни послужи за урок, че либерализацията на продажбата на земя може да доведе до гибелта на нашия народ.

Мислите ли, че след като се либерализира пазара на земя у нас, онези, които изкупят плодородните земи и териториите с подземни богатства ще се церемонят с нашия народ?
Аз не мисля, даже съм сигурен, че ще искат да постъпят с нас така, както американците, са постъпили с индианците в САЩ и британците с аборигените в Австралия, сиреч ще правят всичко възможно да ни изтрият от лицето на Земята.
Никога не бива да забравяме, че след земевладелците пристигат колонизаторите, а с тях и проблемите, които биха произтекли от едно такова преселение, защото новите заселници ама хич няма да ни считат за хора. Също така, нека си направим сметката, че разпродажбата на земята ще доведе до заплаха за съществуването ни като народ.

Земята, това не е само територия, а и източник на блага, независимо дали говорим за селскостопанска продукция, вода, природни ресурси или подземни богатства.
Ако държавата започне да продава земя на чужденци, ние ще се окажем в капан, който ще ни превърне в изгнанници в собствената ни родина.
Няма нужда да споменавам, че че лишени от плодородни,земи, вододайни зони други ресурси, ние много бързо ще се окажем именно в положението на онези индианци, за които споменах по-горе.

Българския народ винаги се е идентифицирал със земята, на която живее, неслучайно чудесата от храброст, които са извършени от нашите воини във войните след Освобождението на България от Турско робство са именно в защита на тази земя, която с толкова страдания народа ни си е възвърнал.
Затова призовавам, да защитим земята българска, която е единствената, незаменимата, неповторимата, земя, каквато няма никъде по света, защото тя е нашата родна земя, в която за 13 века съществуване на България е станала неотменна част от същността на народа ни. Нека защитим своето право на съществуване, което е силно застрашено от опитите на разни кандидат-колонизатори да ни превърнат в народ без земя, народ-изгнанник в собствената си родина.
Нека защитим земята на Родината си от мераците на разни бизнескръгове, които искат да ни вкарат в граалово робство, те докато печелят хората да гладуват.

Колонизаторите вече пристигат, някои ги наричат бежанци, но те реално не са!
И защо го казвам?
Погледнете ги! Те идват тук с целите си семейства, а някои от тях разполагат с много средства, което е неприсъщо на бежанци, бягащи да спасят живота на своите семейства.

Огледайте се и вижте как турски, катарски и саудитски бизнесмени само чакат да падне мораториума и да започнат ударно изкупуване на земя у нас, на която да настанят новите колонизатори, на които нашата тъпа държава предостави толкова щедро убежище, че и ги издържа с парите на нашия народ, докато децата на България гладуват, старците мизерстват, а останалите или са безработни или се трепят от работа за жълти стотинки!

БЪЛГАРИНО!
ПРЕДИ ВРЕМЕ ИЗЛЕЗЕ, ЗА ДА ЗАЩИТИШ ЗЕМЯТА СИ ОТ ФРАКИНГА!
ИЗЛЕЗ И ДНЕС И ЗАЩИТИ ЗЕМЯТА СИ ОТ НОВИТЕ КОЛОНИЗАТОРИ, КОИТО ЩЕ ТЕ ЛИШАТ ОТ ДОМ И ПОМИНЪК.
ДАЖЕ И В РЕЗЕРВАТ НЯМА ДА ТЕ СЛОЖАТ, ЗАЩОТО ЗА ТЯХ БИ БИЛО ДА СИ МЪРТЪВ!
АКО ДНЕС НЕ СЕ ВДИГНЕШ, ТО УТРЕ ЩЕ СИ ПОДЛОЖЕН НА ГОНЕНИЯ И ИЗТРЕБЛЕНИЕ И ЩЕ СТАНЕШ МИНАЛО, НЕВАЗВРАТИМО, ЗАЩОТО ВЕЧЕ НЯМА ДА ТЕ ИМА!

Затова нека се борим за ТОТАЛНА ЗАБРАНА НА ПРОДАЖБА НА ЗЕМЯТА БЪЛГАРСКА НА ЧУЖДЕСТРАННИ ФИРМИ, ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ И ЛИЦА, КОИТО НЕ СА БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ ПО ПРОИЗХОД И ПО ДОКУМЕНТИ.

ЗАЕДНО НА ПРОТЕСТ ПОД НАДСЛОВ „ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ ! ! !“
ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ НА 06.10.2013г  ОТ 12:00 ЧАСА ПРЕД МИНИСТЕРСТВОТО НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО И ХРАНИТЕ
https://www.facebook.com/events/504322959655499/

Advertisements

6 thoughts on “БЪЛГАРИНО! СТАНИ И ЗАЩИТИ ЗЕМЯТА СИ, ЗА ДА НЕ ТЕ ЗАТРИЯТ КАТО ИНДИАНЦИТЕ

  1. Pingback: wasilev

  2. Вие сте свръх тъпаци, изобщо всички занимаващи се с конспирации!!! Тъпаци неземни, всеки чужденец може да си купи земя в България от има няма 10 години! Просто трябва да си регистрира фирма(„уникално сложна процедура“)! Вие сте свръх тъпи хора, неспособни да мислят самостоятелно! Държавата е зле точно заради такива тъпаци като вас, които освен да пишат из интернет колосални простотии и да разтягат локуми нищо друго не са направили през НЕсъзнателния си живот. ВИЕ СТЕ РАКЪТ НА ТАЗИ СТРАНА!!!

  3. Точно така, това е целенасочена политика, подкрепяна от всички казионни медии в България и целта е, българите да се пръснат по света, а тук да останат цигани, турци, а както виждаме сега, и други ислямисти-фундаменталисти, които ние от добро сърце (и подтиквани от телевизиите), трябва да издържаме, за да вземат българско гражданство и вече спокойно да започнат пълната ислямизация на България. Ще им построим и още джамии с наши пари, ще ги изхранваме, а един ден, който ще е много скоро, могат да започнат и да ни взривяват и убиват, ако не щем исляма. Тази политика води сегашното правителство, предишното също (и най-много) и всички останали.

  4. тук ако има някой нормален, може ли да ми обясните, каква е разликата да се купува земя от фирма и от физическо лице? щото фирмите купуват земи от много години, пък акциите са на чужди граждани. Нещо много тъпо има във вас, освен че не сте наред.по тъпота и болест имате прилика с волен сидеров

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s