РЕФОРМАТОРСКИ ИЛИ АНТИБЪЛГАРКИ БЛОК? УТОЧНЕТЕ СЕ МОЛЯ!

Автор: Клаудио Салини

По темата за войната в Сирия и дали трябва България да се намеси, Реформаторския блок напълно подкрепял такава намеса и бил срещу неутралитета на страната.
Кои са партиите, които участват в този „Реформаторски“ блок?
Това са ПП „ЗЕЛЕНИТЕ“, ДСБ, „Синьо единство“, „Народна партия Свобода и достойнство“, „Движение България на гражданите“, СДС и БЗНС, а да и реално ГЕРБ.
Вече, имайки списъка на онези, които подкрепят това, че България трябва да се набута между шамарите, може да си направим изводите, относно това кои са националнопредателските партии в България.

Ян Харц „“Реформаторския блок“  иска да вкара България във война със Сирия“,  „WELTBILD“  35-5 / 30.08.2013

България трябва да е неутрална и това е ясно на всеки, който има поне за 2 стотинки акъл в главата си.
Ако членовете и симпатизантите на тези партии не си озаптят лидерите или поне не се съпротивят на действия, които реално вкарвт България в поредния конфликт, който реално е обслужващ корпоративните интереси на мултинационалките, това показва, че тези хора въобще не могат да погледнат по-далеч от следващата паничка с ядене..
Дясното си е дясно… Десните в България показаха, че не могат да видят последиците от едно участие на България в поредната война, че те не могат да се поучат от историята и сляпо следват повелите на САЩ, които са превърнали НАТО в средство за налагане корпоративните интереси във всяка страна, която има нещастието да притежава природни ресурси, които са обявени за „Американски жизнени интереси“.

Изрази от типа на:

„Употребата на химически оръжия, а в случая дори срещу собствения му народ, нарежда Башар Асад до най-мрачните международни престъпници в последните десетилетия. Неговото място е на подсъдимата скамейка в Международния наказателен съд в Хага. Това е ясно на света, но не изглежда ясно на българското правителство. Настояваме България да огласи категорична позиция и да заеме своето място в общността на държавите, към които принадлежи по силата и на международните си ангажименти и договори.“

са показателни, че има двуличие като се вземе в в предвид, че САЩ са една от страните, която разполага с доста химическо оръжие и използва радиоактивни бомби и снаряди срещу мирни жители, а наскоро се породиха съмненията, че са използвали и тактически ядрени заряди в Сирия.
Също така възниква въпроса как така ХИМИЧЕСКОТО ОРЪЖИЕ В СИРИЯ СЕ Е ПОЯВИЛО ТАМ И ТО В РАЙОН, КОЙТО СЕ ЗНАЕ, ЧЕ СЕ КОНТРОЛИРА ОТ Т. НАР. „СВОБОДНА АРМИЯ“?
А и да не забравяме, че неотдавна бяха хванати варели с компонентите за зарин идващи от ТУРЦИЯ предназначени за Сирийската свободна армия, която се явява съюзник на противниците на Асад.
Също така, наскоро в район контролиран от т.нар. бунтовници в склад инспекторите на ООН намериха варели със зарин.

Моите въпроси към т. нар.  „Реформаторския блок“ са следните:
1. КОГА В ХАГА ЩЕ ЗАПОЧНАТ ЗА СЪДЯТ АМЕРИКАНСКИ ВОЕННОПРЕСТЪПНИЦИ И АМЕРИКАНЦИ ИЗВЪРШИЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО?
2. „СЛЕД КАТО 15 СТРАНИ ЧЛЕНКИ НА НАТО ОТКАЗАХА ДА ПОДКРЕПЯТ ИНТЕРВЕНЦИЯ В СИРИЯ, ЗАЩОТО ИМАТ СЪМНЕНИЯ ОТНОСНО ЦЕЛИТЕ И ЗАДАЧИТЕ НА ПОДОБНА ОПЕРАЦИЯ, ЗАЩО ТРЯБВА ДА НАМЕСВАТЕ БЪЛГАРИЯ В ТОЗИ КОНФЛИКТ?“
3. „ЧИИ ИНТЕРЕСИ ОБСЛУЖВАТЕ? ТЕЗИ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ИЛИ НА РЕПУБЛИКА ТУРЦИЯ, ЗАЩОТО ДЕЙСТВИЯТА ВИ ПОКАЗВАТ, ЧЕ НАПЪЛНО ПОДКРЕПЯТЕ НЕООСМАНИСТКИТЕ АМБИЦИИ НА  ТУРЦИЯ?“
4. „КОГА НАЙ-СЕТНЕ ЩЕ СПРЕТЕ ДА СЛУШАТЕ КАКВО ВИ СЕ НАРЕЖДА ОТ БРЮКСЕЛ И ВАШИНГТОН И ЩЕ ЗАПОЧНЕТЕ ДА СЛУШАТЕ ГЛАСА НА БЪЛГАРИЯ?“
5. „КОЛКО ВИ ПЛАТИХА, ЗА ДА ВКАРАТЕ БЪЛГАРИЯ В ПОРЕДНИЯ НЕНУЖЕН ВОЕНЕН КОНФЛИКТ?“
6. РЕФОРМАТОРСКИ ИЛИ АНТИБЪЛГАРСКИ БЛОК СТЕ?

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s