СОРОСОИДНИТЕ ПРОСТИТУТКИ

prostitutki

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Автор: Алекс Рес
Снимка: Интернет

До скоро соросоидите отричаха да са взимали пари от Сорос и компания и дори зяеха че ще съдят тези, които твърдят това за клевета. 
По едно време, за да се подиграват с тези, които ги обвиняват, че са взимали пари, те си направиха фланелки с мутрата на Сорос, като така искаха да демонстрират своят хумор, надменност и „безсребърност“. Да, ама не… 
Скоро съвсем публично стана известна информацията за това кой и колко стотин хиляди е взел и сороститутките смениха стратегията си … вече те тръбят насам-натам, че било нормално да взимат пари. Нямало никакъв проблем, да получаваш суми от чужбина, за да организираш революции, преврати и бунтове. Напълно нормално е, чужди държави, чужди организации и чужди фондации да субсидират сороститутките, които да организират блокади на пътища, разораване на плочниците в центъра на столицата, разни революционно-пучистки перформънси и дори гей-парад на който да развращават невръстни дечица. НОРМАЛНО Е! 
Нормално е, ама друг път! 
Няма нищо нормално (камо ли морално) да ти се плаща от чужбина, за да упражняваш натиск спрямо вътрешната политика на една държава и да организираш бунтове (в т.ч. и кървави), через които да прокарваш интересите на интернационални спекуланти и кръволоци. На индивиди, които са станали персона нон-грата в половин свят, поради непомерните щети, които са причинявали на държавите в които са се вихрили. 
Не е нормално, да си купен и подкупен и да се бориш с корупцията. Не е нормално, да взимаш стотици хиляди от глобални олигарси, за да се „бориш“ с местните олигарси, като същевремонно защитаваш други местни олигарси. Не е нормално да си се нагушил с над 200 бона в Евро и да се правиш на загрижен за мизерстващите бедни хора, да се правиш на съчувстващ за жертвата на Пламен Горанов и да използваш името и лицето му за пълклените дела на своите кръвосмучещи господари. 
Не е нормално с месеци да лъжеш и да заблуждаваш хората, че си чист като сълза на бебе, а когато се окаже че си затънал до перчема си в екскременти, да се изтапаниш и да заявиш, че няма нищо лошо в това да си платена проститутка, понеже безплатни проститутки няма.
Не е нормално проституцията да става морална норма, особено в политиката. 
Не е нормално проституцията да гради гражданско общество. 
Не е нормално това нещо, но най-ненормалното е, че има хора, които все-още вярват на тези платени спекуланти, мошеници и ненормалници с лична история в секти и гей-дружинки. 
Не е нормално и става все по-ненормално.

Advertisements

3 thoughts on “СОРОСОИДНИТЕ ПРОСТИТУТКИ

  1. любопитно ми стана, кои са тия и от кой и колко пари са взели, дайте линкове, та да се образовам и аз, що е то „соросоиди“( да не са некви клонинги като в междузвезни войни)май сте прекалили с филмите.може и да ме опровергаете, но не и с тази снимка с дупетата, а с факти,чакам…защо ли съм сигурен, че няма да дочакам…

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s