ЗАЩО ВЕЧЕ НАД 40 ДНИ #ДАНWHITME СЕ ПРОВЕЖДА БЕЗ СЪГЛАСУВАТЕЛНО ПИСМО, А НА ДРУГИ ПРОТЕСТИ ОРГАНИЗАТОРИТЕ БИВАТ РАЗПИТВАНИ СЯКАШ СА ТЕРОРИСТИ?

krasimir dimitrow na protest1

Мисля, че на този въпрос отговоря е ясен и не се нуждае от много писане, за да разберем как така за едни трябва да получават разрешения, а за други не може..
На митинг срещу правителството снимаха не кой да е а Красимир Димитров…
Няма нужда да пояснявам, че Красимир Димитров, директор на „Обществен ред и защита при бедствия“ към Столична община, известен е и с това, че се опитва да бъде личен телохранител на Фандъкова и че пречи на всеки гражданин, дръзнал спонтанно да протестира без уведомление и разрешени.
Присъствието му там и това на неговите колеги и приятели, това вече дава отговор на въпроса защо не са им били нужни уведомления и разрешения – проявата просто е организирана и покровителствана от най-високо ниво за което явно не важат законите и разпоредбите.

Което не пречи на Красимир Димитров да забрани на 04.07.2013 събирането на група протестиращи пред централата на „Дънди прешъс метълс“, а също така и да си проведат шествието по софийските улици.
Също така, до момента не е отговорил защо се опита да забрани мероприятието ИСКАМЕ СИ ЗЛАТОТО, което е в национален интерес, защото исканията му са свързани със защита на богатствата на Република България и нейния суверенитет.
Беше неприятно изненадан от това, че му се зададе въроса „ЗАЩО?“ а и тоже, че се поиска алтернативен вариант и все пак протеста се състоя, въпреки желанието на СО да не се случи това.

Така, тук вече сме наясно, че с такъв мастит общински чиновник няма начин антиправителствените протести да не продължат до късна доба в разрез с разпоредбите и законите.
Йорданка Фандъкова да се вземе в ръце, защото нейно е задължението да се спазят разпоредбите и няма хък-мък.
На протестите срещу НЕЙНАТА партия ни мачкаха полиция и жандармерия, защото искахме чиста природа, искахме да не третират нас българите като гастарбайтери в собствената ни страна.

Помните какво се случи на „Орлов мост“, а после и по „Раковска“, по „Витошка“, а и на други места.
Сега разни заблудени балами се оплакват от това, че са изяли някоя и друга тупалка..
А аз какво да кажа, когато бях ръкополаган и юни и февруари, че и март 2012та.. Или пък на 12.05.2013г, когато ме изпраска един щит ПРЕЗ ПРЕГРАДАТА, поточно НАД НЕЯ

Нека Фандъкова се вземе в ръце, щото може да се окаже, че е крайно време да й поискаме оставката и да я пращаме да копа компири у Самоков.
Същото важи и за нейния телохранител, ако не се аргументира в писмена форма до края на месеца защо той е забранил шествие и се е опитал да забрани мероприятие.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s