ИСКАМЕ СИ ЗЛАТОТО Е ЗА РЕВИЗИЯ НА ЦЕЛИЯ ПРЕХОД!

27 юни 2013 г., 18:30 в София, ул.Бачо киро №26, за трета поредна седмица ще се проведе протестен митинг, пред централата на „Болкан минерал едн майнинг“ и „Челопеч майнинг“-дъщерни фирми на колонизаторската „ДЪНДИ ПРЕШЪС МЕТЪЛС“! ПРИКАНВАМЕ ВСИЧКИ БУДНИ ГРАЖДАНИ ДА СЕ ВКЛЮЧАТ В ПРОТЕСТА!!!!!!!!

Източник:
Анонимус Инфо Агенция:

За последната една седмица синтезиране на всякакви искания ни прави впечатление ,че има 3 неща зад ,които целия български народ се обединява:

1.Пълна ревизия на 24 годишното управление/унищожение на българия

2.Лустрация от всички унищожавали/управлявали България през въпросния 24 годишен период,от ДС агенти и от масони и всякакви други членове на тайни общeства у нас

3.Национализация на златодобива
РАЗПРОСТРАНЯВАЙТЕ ТЕЗИ ИСКАНИЯ ПО-ВРЕМЕ НА ПРОТЕСТИТЕ!ТОВА СА НЕЩАТА ЗАД КОИТО СЕ ОБЕДИНЯВАТ ДО СЕГА СПОРЕД НАШИТЕ ПРОУЧВАНИЯ МИНИМУМ 99% ОТ СЪНАРОДНИЦИТЕ НИ!!

Ето и по подробни искания за Ревизия на прехода:
ДА се публикуват открито, списъци със следната информация:

– Кой и кога е разработил законите и правилата за продажба на българските държавни предприятия, енергийни дружества, ВИК и други естествени монополи, фармацевтични заводи, винзаводи и цигарени фабрики? Кой, кога и с колко гласа ги е гласувал в парламента?

– Кой, кога, на какво основание,на кого и за колко ги е разпродал, по кои сметки са постъпили парите и за какво конкретно са били изразходвани?

– Колко българска земя, от кого, на кого и на какво основание, е продадена или предоставена /за какъв срок/ от 1899 до края на 2012 година?

– Размера на външният дълг на България в края на 1989 година и за всяка следваща година с детайлна информация за това, кое правителство, на какво основание и за какво е теглило кредити и заеми, по какви сметки са постъпили сумите и за какво са били изразходвани!

– Списък с кредитите на българските банки /без БНБ/ в периода от 1985 до 1990 година с указване списък на банките кредиторки, размер на сумите и по кои сметки в страната и чужбина са били насочени. Кои са лицата имащи право на разпореждане с посочените сметки и каква е съдбата на милиардите постъпили то тях?

– Списък на банките кредиторки, както и при какви условия, срокове за погасяване и лихви, и по какви сметки в и извън България са предоставени тези кредити и заеми!

– Списък на всички настоящи акционери в чуждестранните корпорации и дружества, на които са „разпродадени“ или отдадени за „управление“ българските държавни предприятия, банки, ВИК, енергетика, транспорт, комуникации, фармацевтични заводи, пристанища и летища!

-Списък с истинската стойност на активите на Българската държава в края на 1989 година, както и кой и на каква стойност ги е разпродал!

– Списък с банковите сметки и наличности по тях на всички български политици, членове на правителства и техните роднини до втора степен с информация кога, кой и с какви финансови средства ги е захранвал.

– Забрана на всички политици, участвали в партийните ръководства на местно и национално ниво и тяхното обкръжение и на всички участвали в правителствата и парламента да бъдат издигани за бъдещи депутати и държавни чиновници.

– Списък с реалната стойност на всички активи /резерви, материали, техника, движимото и недвижимо имущество, служебни апартаменти, вили и почивни станции на всички български държавни и общински предприятия, ведомства и организации/включително спортни и обществени/, както и на всички АПК, ТКЗС, ДЗС, ТПК в края на 1989 година. Информация на каква стойност, основание и по чие разпореждане са били разпродадени, кои ги е придобил и се разпорежда с тях в момента, по какви сметки са постъпили средствата от продажба им и за какво и от кого са били използвани.

– Списъци със стойноста на всички общиски жилища и предприятия в периода 1989 година:кой, кога, на каква стойност и на кого ги е продал.

– Списъци със стойноста и наличностите на Държавния резерв в края на 1989 година по количества, цени и обща стойност, както и информацията кой, кога, на какво основание, на кого и за колко пари ги е разпродал, по какви сметки са постъпили парите и за какво са били използвани.

– Списъци на всички български фирми, регистрирани в чужбина под каквато и да е форма и от каквото и да е българско ведомство или служба с точна информация за техните баланси и активи в края на 1988 година, списък на лицата, които са ги управлявали от 1988 година до окончателното им ликвидиране или продажба, на какво основание, разпореждане, за колко и на кого са били продадени!

– Списък с дълговете на други страни към България от края на 1987 година до сега, каква стойност от тях е била погасена, кой, кога и на какво основание е опрощавал части от тях или е водил преговорите за тяхното разсрочване или опрощаване –т.е. кой е откраднал дължимите на българският народ милиарди?

– Информация за размера на фондовете на Научно-техническото разузнаване на НРБ извън страната в периода от 1988 до 1994 година, кой и на какво основание и по кои държавни сметки ги е превел и върнал в страната или престъпно присвоил!

– Списък на българските граждани, изпращани на обучение извън страната, в какви учебни заведения, за чия сметка и на каква стойност са получили своето образование, какви длъжности са заемали след завършването им!

– Списъци с лицата, продали или отдали за управление на чужди и местни фирми комуникациите, енергетиката, ВИК, транспорта, ВПК, летищата и пристанищата на страната. Кои са новите собственици – оператори и за какви суми са ги придобили.

– Одържавяване на цялата финансова система и банки в страната, снижаване със стара дата на техните лихвени проценти и ускорено преразглеждане на всички кредитни договори в полза на българските граждани, а не банки.

– Ускорено възстановяване на трудови, транспортни и строителни войски и Българската Народна армия!

– Одържавяване, а не обратно изкупуване, без всякакви предварителни условия на всички стратегически отрасли, предприятия и природни ресурси!

– Ускорено разследване, съд и конфискация на имуществото на всички политици и чиновници, които са участвали в разработването и приемането на съотвените закони или преговори за тяхната престъпна разпродажба и разграбване.

– Премахване на всички изкуствени посредници между потребителя и производителя на отделните ресурси, продукти, стоки и услуги /топлинни счетоводители и др/

– Анулиране на всички антинародни и антиконституционни закони и подзаконови нормативни и административни актове, приети след 1989 година или с измама и гласуване с чужди карти и при липсата на нужният кворум!

– Гарантирано повишаване жизненото равнище и покупателна способност на българските граждани с помощта на активизиране на всички държавни ресурси и възможностите на военно-мобилизационния план!

– Връщане на цялата власт, стратегически отрасли, предприятия и природни ресурси на страната под контрола само и единствено на народа. Пряко народно управление /НАРОДОВЛАСТИЕ/, а не чрез посредничеството на продажните политически партии!

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s