ВМЕСТО С ГЛАСА НА НАРОДА, НА ПРОТЕСТА ЗАКРЕЩЯ ГЛАСА НА ОЛИГАРХИЯТА И СОРОСИАДАТА

Sorosland! Това ли искате да станем?
SOROS-web-smaller

Добър вечер драги съмишленици, приятели и врагове.
Или казано най-общо: Добър вечер читатели.

Дали въпреки ранната вечер българския народ най-накрая ще се усети, че е време да се пробуди и да разбере как го използват изчадията на соросианските НПО-та, които твърдо са се съюзили с олигархията…
Олигархия и соросианци, един конгломерат, който вече 20 години източва кръвта на българския народ, граби богатствата на земята ни и промива мозъците на младите, за да може в един момент да ги превърне в послушни роби, които ще вършат по команда онова, което се иска от тях.

Мисля, че най-накрая заветната цел на този конгломерат е постигната и послушното стадо тича като по команда да протестира.
Хубаво е да протестираш, но за тази цел трябва да имаш кауза, която да е за общото благо на род и родина, а не да викаш по мегданите като улав чобанин на егрека без самия ти да знаеш какво искаш.

Велислава Дърева го каза точно и ясно каква е ситуацията с викащите:
-Какво искате?
-НЕ ЗНАЕМ!
-Кога го искате?
-ВЕДНАГА!!!

Евала на такива искания!
Направо да се чуди човек да се смее ли или да плаче?
На мен лично толкова ми иде да ревна след като видях, че площади и улици са залети от толкова много лапнишарани…
Зимата си мислех, че народа се събужда, а се оказва други, че май всичката му енергия от зимата се е трансформирала в негативна и действа облъчващо на хората.

Хора, щом искате, протестирайте, но се опасявам, че след като дойдат на власт соросоидите в съюз с олигарсите, тогава вече ще е късно да жалите, че не сте се усетили как ви прекарват.

Викайте си по площадите, скачайте, ако искате.
Никой не ви пречи, защото после, когато дойдат на власт онези, които ви подкараха като стадо, тогава няма да можете да скачате и да викате…
Може би ще подскачате, но не от гняв, а подтиквани от полицейски палки да речем или пък ще викате, но не толкова от гляв, а от болка, когато за благодарност ви смажат по най-жесток начин.
И защо казвам това?
Казвам го, защото новите управляващи няма да търпят някой да надигне глас срещу тях.
Казвам го, защото предусещам гнева ви, когато разберете как са ви излъгали и че всичко, за което сте мечтали ще остане нереализирано, че мечтите ви ще бъдат стъпкани…

Няма да се оправим, ако падне сегашния кабинет, защото вашите врагове, които сега ви се пишат приятели и ще ви наобещаят какво ли не, те няма да донесат нищо повече за вас, освен по-високи сметки, глад и лишения..

Тези, които толкова години ви внушават, че трябва да сте покорни, да слушкате, че трябва да считате всякакъв род извращения едва ли не като единственото правилно нещо, същите тези, които умело зомбират децата ви и ги превръщат в послушни марионетки.
Това са онези, които ви разправят за демокрация, но градят тоталитаризъм, който е по-лош от оня, който падна през 1989-та…

Тези хора, които днес ви вадят по мегданите, това са същите онези, които разграбиха страната ни, които купуват политици от всякакви партии, онези, които утре с удоволствие биха продали децата ви в името на печалбата.
Това са същите онези хора, които ви говорят за права, но ви ги отнемат, а вие глупаво им ръкопляскате, зяпайки ги с телешки възторг и блеейки като овце, които аха да започнат да мислят.

Хора усетете се, че онези, които днес твърдят, че са ваши приятели, довчера бяха най-големите ви врагове, защото ви грабеха по най-безскрупулния начин и като за капак на всичко, те ви карат да си плащате за това, че сте ограбвани!
Онези, които вече толкова много години смучат кръвта на народа, че този многострадален народ е започнал да изчезва заради преднамерения геноцид, който се извършва над него.

Скачайте, крещете…
Думкайте с тъпаните!
Викайте! Пейте!
Че щом качите на власт онези, които ви използват ще се чуват само плач, вайкания, стонове, вопли…
Сега по площадите се лее бира, но после тези същите площади ще бъдат заливани от сълзи…
И тогава ще ви дойде акъла, че преди да свалиш някой, който не ти харесва, трябва да видиш дали няма някой друг подобен гадняр да се е нацелил на мястото му…
А както историята показва, доста често този гадняр е по-лош от предишния, срещу който си викал като изоглавен…

Дългия път на страданието се вие из нашата история.
И този път е послан с болка и напояван със сълзи…
Над този път няма слънце…
Над този път грее окото на омразата, която се таи в нас, в тези около нас, във всички.
Онази омраза, че еди кой си ни бил крив, защото не мислел като нас…
Вие с вашите викове „Долу“ сте като тълпата, която гледа как на ешафода резват някому главата и се радва, че не е на мястото на този нещастник, който бързо минава от живо в неживо състояние.

Вие ще катурнете Орешарски, но ще имаме Райков – 2, а от там и соросианско правителство, което ще е тясно обвързано с ГЕРБ.
Какво ще направи президента?
Ще даде мандат на една или друга сила, понеже всички ще го отхвърлят и тогава ще имаме служебен клабинет, който ще повтори ситуацията с Райков.
Ето едно леко напомняне, с което ще обясня защо хем ще е прогербаво правителството, хем ще е соросианско.

Вместо  Марин Райков да бъде най-малко в затвора за това, че когато при Костов беше говорител на Външно министерство, кри над шест месеца за ареста на българските медици в Либия и ги остави в ръцете на диктатор, той бе служебен премиер, назначен от президента.
Марин Райков е човек на фондация “Отворено общество”, принадлежаща на американския финансов спекулант, трайно унищожаваш българската история, образование и култура Джордж Сорос, милиардер от унгарски произход. Другите останали заместник-министр бяха хора на Цветан Цветанов и Бойко Борисов. Какъв е изводът, за какво ни трябва президента Росен Плевнелиев щом си имаме Бойко Борисов и ГЕРБ, пък и Иван Костов и Цветан Цветанов. И защо въобще ще ни трябва ново правителство?
Народа пак ще бъде изигран и след изборите във властта ще вязат хората, които биват гласени за управляващи.

Радвайте се…
После ще плачете…
Викайте…
После ще стенете…
Това ви чака за благодарност от соросоиди и олигарси!

Advertisements

2 thoughts on “ВМЕСТО С ГЛАСА НА НАРОДА, НА ПРОТЕСТА ЗАКРЕЩЯ ГЛАСА НА ОЛИГАРХИЯТА И СОРОСИАДАТА

  1. Аз също не знам какво искам,но знам какво не искам,а аз не искам животът ми да продължава така.Мисля,че на ония горе им става ясно какво искам.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s