Преди да сваляте Орешарски, изгонете соросоидите!!!

SOROS-web-smaller

Бедни голтаци правят десни протести…
Единственото, което се случва е, че партиите никнат като гъби и растат им зъби..
Протеста няма лица, няма визия, а само врясъци и мъгляви искания, които са диктувани Бог знае от кого, но за всеки случай трябва да се огледаме какво ще се случи по темата.
Доколкото забелязвам, вече има опити да наложат за лице на протеста Илияна Раева и новата й партия да бъде изтикана напред да обере лаврите.

Самата Раева недвусмислено заявява, че зад нейната партия стои Гриша Ганчев, но дали е така?
Гледайки как по протестите са изпълзяли разни политически мумии и четейки „Харта 2013“ на онези дето някой е нарекъл интелектуалци, но всъщност са соросоидни агенти, които действат подкопаващо на обществото и се питам щом Орешарски падне от власт какво ще правим?
Ще издигнем ГЕРБ или соросоидни марионетки? А може би ще имаме коалиция от соросоиди и ГЕРБ?

Моля, посочете ми кой от изброените не е бил свързан със Сорос по едно или друго време?:

Институт „Отворено общество“ – Георги Стойчев, изп. директор
Институт за пазарна икономика – Светла Костадинова, изп. директор
Български Хелзинкски Комитет – адв. Маргарита Илиева, директор Правна програма
Международен център за изследване на малцинствата и културните взаимодействия – Антонина Желязкова, директор
Център за либерални стратегии – Иван Кръстев, председател на УС и
Анна Ганева, изп. директор
Институт за регионални и международни изследвания – Огнян Минчев, директор
Център за социални практики – Евгений Дайнов, председател на УС
Център за изследване на демокрацията – Огнян Шентов, председател на УС
Център за култура и дебат „Червената къща“ – Десислава Гаврилова и Цветелина Йосифова, съ-председатели на Съвета на учредителите
Български институт за правни инициативи – Биляна Гяурова-Вегертседер, директор
Българско училище за политика „Димитър Паница“ – Саша Безуханова, председател на УС
Вестник „Капитал“ – Станка Тошева, гл. редактор
dnevnik.bg – Велислава Попова, гл. редактор
„Алфа Рисърч“ агенция – Боряна Димитрова, управляващ съдружникЕвропейски съвет за външна политика – Димитър Бечев, директорИнститут за развитие на публичната среда – Антоанета Цонева, председател на УСНПО Линкс – Теодора Гандова, председател на УСПрограма „Достъп до информация“ – Александър Кашъмов, ръководител правен отделРискМонитор – Стефан Попов, изп. Директор (бивш шеф на „Отворено общество”)Фондация за реформа в местното самоуправление – Здравко Сечков, изпълнителен директорФондация С.Е.Г.А. – Румян Сечков, директорАсоциация АКСЕС – София – Валери Русанов, председател на УСАсоциация на европейските журналисти в България – Кристина Христова, председател на УСБлуЛинк мрежа за гражданско действие – Павел Антонов, изпълнителен координатор и редактор

Щ
о ли този сценарий, който се играе сега не ми напомня за събитията от 1997 година зимата?
Защо ли ми се чини, че щом играят парите на соросоидите, значи някой се кан да направи такава галимация, че ум да ни зайде и да не ни дойде.

Някой пак ще се изкаже, че съм манипулатор. Ок!
Да говори каквото си пожелае, мен такива работи не ме притесняват. Данък обществено мнение не плащам и нямам намерение да го правя даже и за напред.
Предпочитам да кажа това, което мисля, отколкото да си навра като някои главата в задника и да си трайкам или пък да се водя сляпо по чужд акъл.

Та да се върнем на темата, какво правим след Орешарски?
Вероятно слагаме соросоиди и/или гербави във властта, а после си биеме главите у стените, че пак са ни изиграли.
Та какво ни остава тогава?
Освен да ревем срещу партиите, да искаме да се премахнат от консултативните съвети всички НПО-та и други подобни, които са финансирани от чужбина и които са на държавната хранилка.
Да се направи ревизия на нвсички и да не се допускат до никаква власт, под никаква форма. Да се разследват за противодържавна дейност и ако е нужно да се натират от страната.
Не се ли разкарат своевременно, то няма да се случи никаква промяна, а мечтите ви ще бъдат стъпкани в калта и то бързо и завинаги.

 

Advertisements

15 thoughts on “Преди да сваляте Орешарски, изгонете соросоидите!!!

 1. Вие какво предлагате като алтернатива…?!
  Да си мълчим както винаги и да оставим БКП (БСП и ДПС) да управляват още 70 години, докато „оправят“ до край държавата!
  Комунягите за последните 23 години 5 пъти идват на власт, и всичко го правят бом-бок!Стига вече!

  • То е казано какво се предлага. Просто прочети докрай. Когато са управлявали БКП (не съм привърженик на тази партия) се е построила България. Виж в твоя град (не знам кой е) какво е построено до 1989 и какво след това. Комунистите паднаха от власт през 1989 година, на 10-ти ноември. Тогава Световната банка, МВФ и др. имперски образования взеха властта чрез Луканов, после Костов, Царя, Станишев, Бойко. Това са едни и същи хора с различни лица. Те нямат нищо общо с комунизма и дори социализма. Нямат нищо общо дори с „десния“ начин на мислене и управление. Те просто изпълняваха волята на едни и същи хора, която целеше: Да се унищожи селското стопанство (знаейки, че когато то е наред, българина ще му е широко около врата). Да се унищожи енергетиката – ставаш зависим от онези, които я имат. Да се завладеят традиционните ни пазари, а от там да се унищожи производството ни. По-точно промишлеността. Която бе на високо ниво, колкото и да се твърди обратното. Да се унищожи образованието, прост народ лесно се управлява. Да се унищожи здравеопазването, защото няма да има пари за пенсии. Всичко това без „помощ“ отвън нямаше как да стане. Само ми припомни например с колко медала се върнаха нашите олимпийци преди година? Прав си, разрухата е тотална.

   • по комунизма българия е строена с руски материали и пари и сега още не можем се отърве от тая пиявица дето ни смуче. статията е тъпа и с обичайните клишета мдето се ползват от малоумниците от сорта на : и след орешарски какво , има пример и за тая тъпотия: жена омъжена за пияница, тъпанар и и я бие постоянно и не се развеждала щото после какво? Народа му преля чаяшата на търпението и всеки боклук трябва да бъде изритан , ако трябва 50 избори един след друг но нещата така няма да продължават, а който вика „кротувайте кво протестирате то ви използват“ е платена мижитурка целяща успокояване на тълпатра за да могат наглеците да си крадат необезпокоявани.

 2. BEZ PARTII I PRAVITELSTVO, VSI4KI SA GRABITELI. EDIN PREZIDENT, EDIN NAROD. NEMOGA DA RAZBERA ZAWTO GI TATRYTIM TOLKOVA NAROD I IM DAVAME DOBROVOLNO DA NI YPRAVLIAVAT VSE EDNO SME MALOYMNI. EDIN PREZIDENT STIGA. BEZ PARTII I PARTIINI 4LENOVE, TOGAVA WTE BADEM EDNO SIALO.V SEMEISTVO KADETO IMA MNOGO YPRAVLIAVAWTI SE STIGA DO PROVAL, TAKA E I S DARJAVATA, VSEKI TEGLI 4ERGATA KAM NEGO

 3. добър ден,
  Прав сте ,протестът трябва да се структурира те
  1е нов ИК
  2 Сорос вън както е изгонен от Китай .Той е доказан международен мошеник,
  Ако това не стане , тежко ни и горко Това е déjà vu от далечната 1997

 4. всички НПО са начин за източване на пари от бг-те
  Това е кражба на бг язик ,а на финансов – маркетинг
  НПО са въведени от Негово Величество – това необразовано и алчно старче

 5. Не може дългогодишният председател на „Отворено общество“ да дава каквито и да е препоръки, защото точно Соросовите институции, чийто виден представител е „Отв. общ“, с кадри на СДС и десните, сринаха образованието и културата в Б-я. Патриотизмът и националимът бяха оплюти като „последно убежище на комунизма“, традиционните ценности на българите бяха подигравани, малцинствата станаха първа грижа и за България се говореше, че е „пъстра етническа черга”. Грижата за хората беше „последна грижа” на десните.
  Чрез Института за паз. икономика и др. се насаждаше пазарният фундаментализъм. Още във ВНС, всеки ден СДС заплашваше, че ще напусне парламента, ако в Конституцията се запише, че България е „социална” държава, а по-късно Костов, като финансов министър нарече протестиращите пенсионери, чиито пенсии оряза чрез променени коефициенти, „Алчни старци, изпълзели на припек”, а Георги Марков им показваше среден пръст. Сега почти всички организации, заявили се като организатори на протеста, произлизат от Сорос.

 6. Извинявам се, погледнах на сайта, където е хортата и като отворих първата статия се оказа, че е на Стефан Попов, Директор на Фондация „Отворено общество“. Прочетох „Харта 2013 за възстановяване на демокрацията и върховенството на закона“ и сега ще изчета статиите приложени в сайта на публикуването й, за да добия представа от конкретните възгледи на някои от подписалите хартата.
  http://harta2013.eu/?page_id=17&fb_action_ids=541399105919911&fb_action_types=og.likes&fb_source=timeline_og&action_object_map=%7B%22541399105919911%22%3A168690143309809%7D&action_type_map=%7B%22541399105919911%22%3A%22og.likes%22%7D&action_ref_map=%5B%5D
  Трябва ни нова мощна лява партия – с тия нео-феодали=олигарси=дУпетати вкопчили се във властта никога нищо няма да стане. Затова и във Франция , която е последното убежище на социал-демокрацията в Западна Европа (нямам предвид скандинавските страни) Меланшон напусна социал. партия и създаде ЛЯВ ФРОНТ. Ще бъде мъчителна борба, но трябва да успеем, докато хората все още дишат, защото мизерията и поразиите са страшни във всички сфери на бг действителност. Само чрез деполитизиране на избирателната система и след като партиите се премахнат от управлението и контролирането на изборите, като се премахне и партийната ЦИК, където партиите фалшифицират изборите.
  ЦИК не съществува в никоя друга европейска демократична страна, освен в Русия и Турция. А никоя не счита тези две страни за „европейски“, нито за „демократични“. Проблема е ,че ЦИК е бетониран в конституцията от комунистите на БСП и СДС, когато я правиха в 1990 г. и трябва поправка в самата конституция. Най-добре е да се приеме чисто нова конституция, която да отмени старата ,правена по тертипа на Тодор Живковската конституция и повтаряща рецидивите на тоталитарната комунистическа държава./ИБ

 7. spored men dokolkoto az razbiram neshtata,1.trqbva da se obqvi za 1 godina slujebno pravitelstvo2..da se naznachi komisiq za 3 meseca za reviziq na vsichki dyrjavni institucii,za vsichki podpisani sporazumeniq ,dogovori,da ustanovi narusheniqta i narushitelite i dr.3.komisiq da podgotvi zakonoproekti za veliko narodno sybranie..zakonite da sa bezkompromisni.kym vseki kradec i narushitel ,kato se premahnat vsqkakvi privilegii kato imunitet naprimer.3.da se osydqt po byrzata procedura i bez pravo na objalvane tez dolni predateli.4..i zashto trqbva da se glasuva za partii ili bezpartiini.neka se glasuva za primerno chovek,koito da e ministyr i zamestnicite mu.posle za chovek,koito da e zdraven ministyr i ekipa mu.sled kato e podpisal deklaraciq s dohodite si i t.n.moje da govorq gluposti..no.mechtaq si az..a mechtite sa bezplatni nali taka..i ne neosyshtestvimi!!..ne podrejdam neshtata po znachenie.5.da se napravi plan za spasenieto na stranata i naroda ni.kato naprimer edinna turisticheska sistema,ot koqto dyrjavata shte pecheli mnogo s edna dobra reklama i marketing.a zlatoto…tam specialno vnimanie trqbva za narodnite bogatstva.a razkopkite,ertefaktite de..nie sme 3 v sveta po artefakti..tova syshto e edna pechelivsha destinaciq za dyrjavata ni..a promeniha pravilata za razkopkite v Bylgaria..sega stava chastno..shto li..6.socialnata sistema…emi v kipyr bqh dopredi 4-5 godini,togava ne vidqh da ima socialni slujbi.prosto nqmashe socialno slabi..7.zdravnata sistema..nqkoi mi plashtashe po pogreshka zdravnite osigurovki i posle potyrsiha ot men i pari da plashtam v NOI.a az sym v chujbina veche 7 godini.7..iskam da se vyrna v rodinata si..zavinagi!!kak?kato tam ne moga da si namerq rabota.oshte mnogo mnogo ima..nqma da govorq poveche.tezi protesti dali shte dokarat do polza za naroda ni..nadqvam se.no v internet trqbva da sme edinni.kanqt me razni grupi..neka e samo edna…kak da znam koi koi e i kogo da poslusham..ili syrceto kakvoto mi podskaje..heh

 8. izvinqvam se ako sym pisala gluposti.az sym obiknovena prosta jena.obojavam Bylgaria..i decata mi sa si v Bylgaria.i groba na maika mi.i az iskam da si umra V Bylgaria

 9. da se podgotvi programa za spasenieto na Bylgaria i da se zadylji sys zakon,koito da ne podleji na promqna,vseki ministyr ili koito i da e ot izpylnitelite na programata da byde zadyljen da q izpylnqva i ako ne q izpylnqva da byde obqven za dyrjaven izmennik..nikakva mislost..omryzna mi veche.iskam spokoen jivot v doma si i stranata si.nikoi nqma pravo d ami otnema tova

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s